ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    07. Siječanj 2020. 15:55

Samojed super izgleda 😊😊
    Kod mene stanje isto..prst otvorena,lagani trudovi koje ne osjećam i gledala je plodnu vodu..sve je ok,opet kod njih u petak.
     Bila sam na ctg-u u predrađaoni i zacudila se kako je tiho...ja sam to zamisljala da bebe placu,žene viču ono ništa...al kad je jedna stala jaukati..reko dobro je nisam se zeznula xD
    Sad cu malo aktivirati muža i stepenice da to pokrenemo 😂

samojed
    07. Siječanj 2020. 17:04

Hvala cure 
    Macutica sretno sa pranjem i peglanjem trebat će ti 😂
    Mare msm da se najviše od svega radujes tome sa mužem

• AnnA
    07. Siječanj 2020. 17:20

Grizli mene prepone ubijaju kad puno hodan. Pred neka dva tjedna sam se bula preforsirala (i meni sve super, ja ne osjecam da je previse) al onda sljedeci dan jedva iz kreveta. Sad ne znam koji je tvoj razlog.
    Ja pocela piti lis maline. U petak cu povecati na 2 salice. I pocela sam sa masiranjem medjice. Ne znam stvarno zasto sam mislila da to ne boli. A sad dok to pisem imam osjecaj da sam vam to vec i rwkla. Ok, sluzbeno je. Pocinjem se gubit

mrgud_zg
    07. Siječanj 2020. 18:31

Samojed fakat si to super slozila, bas prekrasno 👌
    Hrabrica drzimo onda fige da se pokrene uskoro 🤞
    Mikio pa to su super vijesti. Sigurno ssi ti i poticaj da ustrajes dalje s dojenjem 💪👌
    Grizli ja ti apsolutno nisam prije trudova imala nikakve posebne simptome. Ono kak mi je bilo cijeli 9 mj to me pratilo do zadnjeg dana. 
    I stalno hocu rec za caj. Ja sam ga pila pa se nisam nikak otvarala. Tak da ocito to sve ovisi..
    Ja danas napokon vadila kks i crp koji je dosta pao, sto je super znak 💪 taman imam jos 4 dana antibiotik..
    I napokon nam je bila pratronazna 🎉🎉🎉 zadovoljna je sa svim kaj radimo. Jedino danas nije imala vagu, al kaze da ako on tak fino jede i tolko puta kaka ne moram uopce brinut. Bas sam sretna!! I danas smo cak uspjeli dojit i na drugu cicu bez sesirica 😁 totalno sam euforicna 😂

Hrabrica
    07. Siječanj 2020. 18:47

cure koje su rodile... kad citam sve te vase muke po cicama i grcevima tocno dolazim do zakljucka da je porod jos najlaksi dio 😂🙈 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Dalindas
    07. Siječanj 2020. 18:48

Samojed,predivno je sve složeno 😍
    Hrabrice , 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Nadam se da ste sve ostale curke dobro 🙌
    Kod mene danas ctg očitavao lagane trudove ali ja totalno zatvorena ,nije gledala ni plodnu vodu . 
    Jako ,jako neugodan pregled 🙈 palo mi je napamet ako mi ovo smeta kako ću roditi 😳😳😳😳
    Kontrola opet za dva dana

Grizli
    07. Siječanj 2020. 18:50

Bol u preponama pocne dosta brzo nakon sto stojim. Nije to neka jaka bol, al je neugodna ko da imam u zdjelici neki uzasno tesko teret koji me pritisce. Pa kad sjednem popisti al vrlo brzo pocne. Bas moram lec da popusti skroz. Do sad se pojavljivao taj pritisak tek kad sam dugo setala ili stajala. I skuzila sam da mi skljocka u kraljeznici. Ako to znaci 2 tjedna do poroda onda mozda i potrefim termin bas 😊. Prezivit cemo i to malo jos.
    Ja pijem caj od maline i isto planiram u petak ako ne kazu CR kao mogucnost pojacavam dozu na 2 salice.
    Mare i Hrabrica sretno onda da krene uskoro!
    Mrgud bas mi je drago da je sve super sa bebom i da uspjevas dojiti.
    Mikio uwwwowww koj porast bebice

Grizli
    07. Siječanj 2020. 18:59

E da jos nesto da vas pitam... Davno smo opremu kupovale znam, aliii... Meni je sestra odlucila jos nesto kupiti za bebu da ne moze odoliti pa me pita dal moze nam uzet od Chicco ljuljacku/njihaljku Balloom koju bi mogli koristiti do 18kg djeteta kao foteljicu. Meni izgleda jako slatko taj model, nismo planirali to kupovat, al eto ona bas zeli jos i to neko cudo kupiti pa me zanima ako koja ima iskustva s tim modelom. 

samojed
    07. Siječanj 2020. 18:59

Zaboravila sam vam ispričati cure danas sam išla uzimati vag.bris i ugl toliko me je zaboljelo da sam strocnula kaže meni gin kako ćeš ti sine rodit ako te ovo boli kad med sestra kaže štapić ovolipacni a glava i pokaza rukom ovolika kako li ces ti reko ne znam ni sama i baš sam se prepala stvarno kako ću ja to...
    Mrgud super za bebicu što napreduje i za dojenje baš mi je drago 😘

samojed
    07. Siječanj 2020. 19:02

I da mikio  odličan napredak bebice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.