ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    07. Siječanj 2020. 14:03

Nisam mogla naći odgovarajuće organizatore pa sam eto tako posložila nije loše 
    Hrabrica držim🤞da se pokrene i da u što skorije vrijeme se mazis sa svojim bebacem

Damnarexx 🌺
    07. Siječanj 2020. 14:04

Hrabrice sretnoo!! Neka bude nesto uskoro 🥳🥳😁
    Ja napokon izvadila i 3.put krv za test senzibilizacije i sad sam na miru. (0- sam)
    Sad petak, vatreno krstenje u TA 🙈

Damnarexx 🌺
    07. Siječanj 2020. 14:06

samojed

Hrabrica držim🤞da se pokrene i da u što skorije vrijeme se mazis sa svojim bebacem

Bas je lijepo 😊

Grizli
    07. Siječanj 2020. 14:13

Samojed 👍👍👍👍
    Hrabrice kakva je situacija kod tebe?
    Pitanje za curr koje su rodile... Jesu vas prije poroda pocele mozda koji dan prije bolit prepone. Ili sat, tjedan? Ja imam bas pritisak na prepone i onaj osjecaj ko da su mi nateceni limfni u preponama cim sjedim ili stojim. Gledali smo al nisu nateceni samo mi je ocito taj feeling, bar se ne vidi da su nateceni niti se ista da napipat. Iiii sad kuzim vas koje ste rekle da se dole nikako ne gledamo u ovim periodu. 🤭😮🤪
    Ne prepoznajem svoje tijelo vise od vrata do bedra je to neko drugi! Valjda je zato Bog nam dao taj trbuh da ne vidimo raskos trenutnu dole. 

Hrabrica
    07. Siječanj 2020. 14:21

Cure hvala na bodrenju :D  u životu se nisam toliko veselila bolovima  Grizli i dalje smo na jednom prstu prohodnosti ali je ctg danas očitao dva slaba i jedan jači trud od čak velikih 50 nečega..tih njihovih jedinica!☝  :D Kažu da se možda ipak nešto i pokrene pa moooožda neće biti potrebna indukcija 💪💪:D U to ime ja opet na pilates lopti a kasnije ću i na steper (da se baš ne slikam pred susjedima po stepenicama )

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Macutica
    07. Siječanj 2020. 14:34

samojed

Bas si lijepo slozila sve, super izgleda i bez organizatora 😉
    I ja sam u fazi slaganja i pranja, stvarno je uzitak i zao mi malo da nisam i ranije krenula, taman su pocela prva oticanja i jos te bolne sake 😣

• Stelle123
    07. Siječanj 2020. 14:42

Mikio Ferrero nije bas dijetalna prehrana. Vjv im smeta. Nocas se budio non stop, al nije plakao samo je cica radila.
    Bila sam danas u pedice dobio 1600 u ovih misec dana, kaze ona da nije cudo da ga boli kad non stop probavlja. Da ona ne bi davala kapi nego da sise kad ga boli. Rekla mi je isto da sad stvljamo maske kad smo kraj njega radi ovih virusa. Za sluh mi nije dala neki pametan savjet, pratiti pa cemo vidjeti sto dalje.

url=https://lilypie.com]

mala.le.90.
    07. Siječanj 2020. 14:44

Grizli

Samojed 👍👍👍👍
    Hrabrice kakva je situacija kod tebe?
    Pitanje za curr koje su rodile… Jesu vas prije poroda pocele mozda koji dan prije bolit prepone. Ili sat, tjedan? Ja imam bas pritisak na prepone i onaj osjecaj ko da su mi nateceni limfni u preponama cim sjedim ili stojim. Gledali smo al nisu nateceni samo mi je ocito taj feeling, bar se ne vidi da su nateceni niti se ista da napipat. Iiii sad kuzim vas koje ste rekle da se dole nikako ne gledamo u ovim periodu. 🤭😮🤪
    Ne prepoznajem svoje tijelo vise od vrata do bedra je to neko drugi! Valjda je zato Bog nam dao taj trbuh da ne vidimo raskos trenutnu dole.

Mene jesu nekih 15-20 dana pred porod...ja sam ti tako osluskivala tijelo u nadi da se nesto dogadja...ali nista, sve su to sitni znakovi...meni su u bolnici i na sluzni cep odmahivali rukom, nije dovoljan alarm kao...strpi se jos malo, znam da je najgore cekati sad pred kraj💪

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Omerta
    07. Siječanj 2020. 14:50

Petra, slazem se za ovo sto si rekla, kad bebica izadje, sve dotadasnje muke i bolovi skroz nestanu.. dok ne krenu neke druge roditeljske. 
    Samojed, krasno si to poslozila. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    07. Siječanj 2020. 15:25

Samojed jako lijepo si slozila! Svaka cast tko sad pred kraj pere pegla i slaze tu silnu robicu...evo ja raskitila bor i sad cu se dobivat ostatak dana🙈😂
    Grizli stalna bol ili? Jer ja imam zadnjih recimo mjesec dana problem s preponama (u prosloj osjetila nisam npr) kao da mi struja (identicno kao kod isijasa) prodje kroz obje prepone i zasteka me onako,uzasno neugodan osjecaj,al prodje kroz desetak sec. Samo dok hodam izgledam ko idiot u tom trenutku🤦‍♀️🤦‍♀️
    Bas cudno da se Supergirl ne javlja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.