ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    07. Siječanj 2020. 19:21

Samojed i Dalindas nemojte da vas pregledi plaše, to stvarno ovisi i do doktora koliko su nježni i koliko im se "žuri"..Mene je moja nekad znala zašerafit da bi sve zvijezde vidjela a idući put bude skroz bezbolno..E da i skužila sam da također puuuuno znači ako odem na wc prije pregleda (ono drugo jel..)..Jednom sam joj došla tak rano da nisam stigla doma obavit i pregled je bolio za poludit i odmah je skontala da sigurno nisam bila na wc-u i bila je u pravu...pa eto možda kojoj taj trik pomogne...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Dalindas
    07. Siječanj 2020. 19:58

Hrabrica

Samojed i Dalindas nemojte da vas pregledi plaše, to stvarno ovisi i do doktora koliko su nježni i koliko im se "žuri"..Mene je moja nekad znala zašerafit da bi sve zvijezde vidjela a idući put bude skroz bezbolno..E da i skužila sam da također puuuuno znači ako odem na wc prije pregleda (ono drugo jel..)..Jednom sam joj došla tak rano da nisam stigla doma obavit i pregled je bolio za poludit i odmah je skontala da sigurno nisam bila na wc-u i bila je u pravu…pa eto možda kojoj taj trik pomogne…

Hvala ti ,meni je ovo prvi put da me pregledavala dolje u ta 

MaRe
    07. Siječanj 2020. 20:02

Mene je i pregledala i gledala plodnu vodu...kad sam  vidjela onaj tuljak reko šta će sad s time hahaha al nisam ništa ni osjetila ni pregled ni to gledanje plodne vode...baš je bila nježna dr. Jedino mi je nešto trbuh stisla pa me on zabolio al pregled ništa :) 

Hrabrica
    07. Siječanj 2020. 20:09

MaRe

Mene je i pregledala i gledala plodnu vodu…kad sam vidjela onaj tuljak reko šta će sad s time hahaha al nisam ništa ni osjetila ni pregled ni to gledanje plodne vode…baš je bila nježna dr. Jedino mi je nešto trbuh stisla pa me on zabolio al pregled ništa :)

i meni ga isto stisne, koliko sam skuzila tako napipavaju koliko je glavica nisko... i za tuljak sam danas reagirala kao i ti 😂😂😂sam kaj je meni skoro izletio da kam ce s tim 😂🙈

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Eleonoris
    07. Siječanj 2020. 21:00

Pozdrav svima😇
    Cestitam na porodima i zelim svu srecu onima koji ga jos iscekuju😀,ja sam danas bila na pregledu,bebica ima 3300 grama i sada 37+3.,zanima me dali mi neka moze rastumaciti nalaz? Cl 1/2 clanka,cl 1 pp otvorena do ovoja ,gl se moze pomaknuti na ulazu,beba glavom nisko 2..? 
    Ja nisam bas shvatila..poslala me u bolnicu odma ovaj tjedan u TA da provjere..
    Zanima me dali se bas treba ici tamo? S obzirom da mi bolnica nije blizu a trenutno nemam prijevoza...a imam osjecaj da ce beba doc svaki cas kako mi je drugi doktor prognozirao😇
    Hvala ako mi netko odgovori😇🌷
    Cuvajte se..

PetraB
    07. Siječanj 2020. 21:04

Hrabrica, Mare i Dalindas drzim fige da se nesto pokrene samo od sebe i samo hrabro 💪🏼😎
    Samojed super poslozeno, to i mene ceka 🙈
    Mi ibavili danas kontrolu s malcem...jetrene pale (na njegovu normalnu razinu, ne u granicama al super kak su bile). Ovo je ocito bila viroza, danas je bez temo, crp 0,9 leukociti niski, jedino limfociti malo poviseni al kad ga je vidjela (a i mene) rekla aj ti u vrtic i pusti mamu da odmori malo. Mjesec dana nije isao, mjesec dana 😱. Ja isto vadila danas krv za hormone stitnjace i u granicama su. Sutra kontrola kod endokrinologa al u principu plan je dan provesti na kaucu 😎, napokon!!!!

I evo da vidite sto znaci kut slikanja, slikano dan za danom... Ja kad sam vidjela ovu prvu ostala u soku i vikala Niiisaaam tooolikaaaa! 🤣

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    07. Siječanj 2020. 21:05

E i Grizli prepone ti mene ubijaju vec mjesec dana i sve je oteceno, od gospodicne do limfnih bas u preponama a i vene ocito jer sve je izobliceno i naoteceno. Jel to znak cega, nemam pojma al samo da znas suosjecam jer kad stojim imam osjecaj da je netko objesio utege mi dolje 🙈

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    07. Siječanj 2020. 21:15

PetraB ajme koliki trbuh imas... Al zgodna si trudnica bez obzira na velik trbuh. 😊 Drago mi je da je malecki bolje i da krece u vrtic. Pa s obzirom na dimenzije tvog trbuha ne cudi da vec imas taj osjecaj. Mislim da je moj duplo manji, a ja grintava i smeta mi. Od sad cu biti manje grinto kad vidim da je meni jos super. 

mrgud_zg
    07. Siječanj 2020. 21:28

Ajme petra izgledas top! 31 tt trudma s blizanka!👌 a nije ni cido uz tempo koji vodis 😁

mrgud_zg
    07. Siječanj 2020. 21:33

E islkusne mame, znam da je vec bilo rijeci al nemojte se ljutit kaj pitam opet 🙈, koje izdajalice imate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.