ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    07. Siječanj 2020. 22:50

Petra prekrasna si trudnica!! 🙂👌

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lavica27
    07. Siječanj 2020. 22:51

Lunica

Vecer cure!! Evo kad netko stavi sliku to mi se prvo ureze za komentirati… Petra super izgledas..joj jako me podsjecaa na jednu moju poznanicu🤗
    Samojed super sve slozeno😍
    Deedee meni isto još par stvari fali u torbi ali ni ja nikako da to finishiram mislim da cu to u trudovima spremati😂😂
    Netko je spominjao prepone.. Mene jako zabole ali samo kad ustajem iz kreveta… Onako na desetak sek..evo maloprije me zasarafilo kao jedan o srednji trudic..malo jaci od BH ali mislim da ipak nece jos 10 dana nis krenuti.. . To ja tako sebi stavila u glavu.. 😂
    E sad… Bila danas na pregledu i radio mi samo ctg… Sve ok… I udjem ja kod dr i on meni kaze da lijepo dodjem u ned u bolnicu i ako budem otvorena najmanje 4 cm da i mi prokinuo vodenjak pa kao da to rijesimo dok je on dezuran… Odbila sam naravno ukoliko nema indikacija a pogotovo sto sam sigurna da nisam otvorena. U ned ce biti 38 tj i iskreno sve prije 39 plus 3 je meni nezrelo 😂😂 mislim na svoja iskustva iz prijašnjih poroda… Uopce ne znam kako cu se nepojaviti aali smislit cu vec nesto 😂

Lunica pa koja budala te hoce inducirati sa 38 tjedana beu ikakve indikacije??? Ovo jos nisam cula a mislila sam da sam svasta cula...
    Mislim da imas naravno pravo odbiti.
    Cima kad sam ja propustila da si ti 2.5 cm otvorena?😱 nadam se da malo mirujes,bar da udjes u 37.tjedan...
    Beba zao mi je sto je bebica prehlađena :/ ... btw Lorena se nije javila od jucer,nadam se da je maleni dobro. 

mrgud_zg
    07. Siječanj 2020. 23:04

Deedee, tako sam i ja pred kraj isla vise puta dnevno na wc. al to je isto potrajalo neko vrijeme, nije tipa 2 dana prije poroda ko sto kazu da je ciscenje, nego malo duze 
    Lavice baš sam i ja dobila reklamu za cc pa sad proučavam i definitivno cu nesto kupit.
    cure što se tiče torbi za rodilište, ja bih savjetovala da ponesete dovoljan broj spavacica, to je mozda glavno. nama su na tecaju u petrovoj rekli da ti za porod oni daju njihovu ali vraga, cim sam dosla su mi rekli da obucem svoju. u bolnici je miljon stupnjeva, plus krv i mlijeko... ja sam na kraju drugi dan poslala mamu da mi kupi jos 2. i ono kaj mi je bilo najpametnije je bilo kaj sam imala i slape i japanke. tusevi su bljak i isla sam se tusirat u japankama, a slape imala dodatno (neke natikace bolje nego platnene). ostalo je manje vise to to sto smo izvrtile stoput na popisima..

DeeDee
    07. Siječanj 2020. 23:13

damnarexx

DeeDee

Damnarexx ja sam isto dobila spisak i na njemu mi je šta ide u vrećicu za rađaonu, a šta u torbu.. to za rađaonu sam stavila u onu vrećicu od dm-a u kojoj sam dobila onaj paket za trudnice, taman mi stalo sve i još je mogu smotat..

Ahaa, a valjda ce mi stat 😅
    Ja imam ovaj spisak:https://postimg.cc/QKjrHxVZ

Ma hoće, i ja imam taj.
    Pa da c1m4 bar neka korist :D
    Mrgud nama su na tečaju naglasili japanke za tuširanje + papuče za život :D
    Al su nam isto tako rekli da spavaćice uopće ne nosimo jer oni imaju dovoljno njihovih, s naglaskom na koliko god treba, i da će nam samo zauzimat mjesto u torbi..hmmm a možda ubacim jednu nek se nađe

[/url

• Margarita_46
    07. Siječanj 2020. 23:21

damnarexx

Petrawow koji trbuh 😍😍 super izgledas, nema te nigdje osim u trbuhu :)
    Nismo dugo slicice stavljale 😁
    Curke koje su u terminu, drzim fige da lagano krene 🤞
    Ja sam se napokon danas natjerala torbu spremit, cisto da sam u glavi mirnija. Nije jos 100% na nekih 80% sam, posto ni ne mogu sve spremit(cetka za kosu, cetkica, papiri itd).
    Curke koje ste rodile, da vas pitam..dal fkt ide s nama torba za radjaonu? Il to moze i neka vrecica..ja sam dobila spisak od patronazne za torbe i pise japanke za radjaonu 🤔🤔 nemam neku malu torbu😟

Ja sam se drzala onog popisa koji smo u Sigetu dobili i krenula sam pakirati manju torbu ali nakon ulozaka nista nije stalo  Tak da sam uzela malo vecu i sad izgleda kao da se selim u rodiliste 

DeeDee
    07. Siječanj 2020. 23:24

Margarita_46

damnarexx

Petrawow koji trbuh 😍😍 super izgledas, nema te nigdje osim u trbuhu :)
    Nismo dugo slicice stavljale 😁
    Curke koje su u terminu, drzim fige da lagano krene 🤞
    Ja sam se napokon danas natjerala torbu spremit, cisto da sam u glavi mirnija. Nije jos 100% na nekih 80% sam, posto ni ne mogu sve spremit(cetka za kosu, cetkica, papiri itd).
    Curke koje ste rodile, da vas pitam..dal fkt ide s nama torba za radjaonu? Il to moze i neka vrecica..ja sam dobila spisak od patronazne za torbe i pise japanke za radjaonu 🤔🤔 nemam neku malu torbu😟

Ja sam se drzala onog popisa koji smo u Sigetu dobili i krenula sam pakirati manju torbu ali nakon ulozaka nista nije staloTak da sam uzela malo vecu i sad izgleda kao da se selim u rodiliste

Ja sam za rađaonu stavila to to uloške, oni su malo pristojnije pakirani od chico pa stanu.. a u kufer sam pola paketa chico pa nek mi nosi svaki dan dalje, imam spremno doma..

[/url

DeeDee
    07. Siječanj 2020. 23:26

damnarexx

DeeDee

Damnarexx ja sam isto dobila spisak i na njemu mi je šta ide u vrećicu za rađaonu, a šta u torbu.. to za rađaonu sam stavila u onu vrećicu od dm-a u kojoj sam dobila onaj paket za trudnice, taman mi stalo sve i još je mogu smotat..

Ahaa, a valjda ce mi stat 😅
    Ja imam ovaj spisak:https://postimg.cc/QKjrHxVZ

Sad vidim da su meni još dodatno na popisu ulošci i mrežaste gacice, mislim da je to to..mogu ti sutra provjerit

[/url

• thinkpink1
    07. Siječanj 2020. 23:36

Evo i mene napokon... Danas cijeli dan vadila guk profile za sljedecu kontrolu koja je u subotu, a ko da sam jucer bila na predhodnoj...mislim da mi sad vrijeme malo brze prolazi...jos imala jednu masinu za oprat danas i predhodnu sa stvarima speglat i pospremiti. Jos mi ostaje pripremit posteljinu da muz moze dok sam u bolnici sve pripremit kindac, da se ne praši bzvze...torbu spremit i to je to!
    Lavice everything is under control😘
    Petra super zgledas, al bome s takvim tempom nema te nigdje osim u bušonji...super za malca kaj su mu jetreni emzimi u njegovoj normali i da je ipak bila "samo" viroza u pitanju. Sutra ne mrdaj iz kreveta dok je u vrticu!🥰

Dalindas
    07. Siječanj 2020. 23:39

Petra ,divna si 😍
    Mene isto bas bole prepone ,pogotovo danas 😣
    Sto se tiče vrećice za radaonu ,ja sam spremila spavaćicu i japanke (tako mi je rekla prijateljica koja je rodila prije mjesec dana - Os ) a ostalo sam stavila u kovceg , s tim da sam pelene za malca stavila u posebnu vrećicu jer mi nisu stale 

Eleonoris
    07. Siječanj 2020. 23:54

Lavica27

Dalindas ne brini,taj pregled zaista bude jako neugodan pogotovo nekako na prepad i ako dr forsira ulozivost,meni je kod nekih dr cak znalo biti malo mucno…
    Mrgud i Mikioodlicno za preglede,mikio mala palcica je 1 cm.narasla a misek mali❤ Mrgud vidjela sam reklamu za zutu srijedu sutra u CCO pa sam te se sjetila, mislim da unljekarni i izdajalice budu na -20%. Ja imam elektricnu Tommee Tippee.
    Eleonoris nalaz ti je cisto normalan za te tjedne,ako te salju u TA ja bi onda i isla (i krece se oko 37 tjedana).
    Petrasuuper za malca! Ajme koja trba,ja imam filing da bi me samo naprijed prehitilo😂😂
    Iiii ostalo sam uspjesno zaboravila. Thinkpink di si?

Hvala na odgovoru🌷🌸🌼🌹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.