ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    08. Siječanj 2020. 05:52

Grizli a sto da ti kazem😂 jos malo pa gotovo sve tako da se necu zalit puno😂😜 
    Ja sam sve spremila u kofer, malo manji od srednje velicine, stvari za radaonu sam spremila u tu vrecicu od dm-a sto sam dobila, a pelene i kozmetiku za sebe i maloga sam stavila u posebnu vrecicu jer mi je tako preglednije😊 Ja sam stavila 3 podloge nepropusne, paket chicco ulozaka, dva paketa Vir ulozaka i jedne Always nocne i to velicinu 4😂 cula sam da se i njih moze stavit tipa ispod Vir ulozaka da ne promoce😊 i da, mrezaste gacice, 5 ih je u paketu pa ako ce mi trebat jos, lako mama ili mm kupe😁

Hrabrica
    08. Siječanj 2020. 06:04

junacki prezivjela klistir i sad smo na tri cm ali kaze doc da je sve super i da za sat vremena ulazim u box 😁💪🙏💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

MaRe
    08. Siječanj 2020. 06:05

Grizli tako i ja planiram za izlazak pripremiti i nikako..morat cu to stavit u vrecicu di sam za bebaca pripremila i sve u jaje da zna gdje je 😁
    Jucer je u TA jednoj curi pukao vodenjak nakon pregleda pa su je ostavili pa je zvala muza i objasnjavala mu sta mora jos staviti i donijeti torbu...ne moram ni reci koliko se namucila objašnjavajući.Meni moj odmah rekao: Ti imas sve spremno jel tako? 🤣🤣
    I gledam sad lentu i po app mi je termin  na 40+2 a meni jucer dr u TA smanjila te dane pa kao nisam  39+6 nego  +3...jer kao termin ne moze biti preko 40 nego tocno...reko sta ja znam..tako pise i u app a tako su mi dosad svi dr racunali.

C1M4
    08. Siječanj 2020. 07:23

MaRe

Grizli tako i ja planiram za izlazak pripremiti i nikako..morat cu to stavit u vrecicu di sam za bebaca pripremila i sve u jaje da zna gdje je 😁
    Jucer je u TA jednoj curi pukao vodenjak nakon pregleda pa su je ostavili pa je zvala muza i objasnjavala mu sta mora jos staviti i donijeti torbu…ne moram ni reci koliko se namucila objašnjavajući.Meni moj odmah rekao: Ti imas sve spremno jel tako? 🤣🤣
    I gledam sad lentu i po app mi je termin na 40+2 a meni jucer dr u TA smanjila te dane pa kao nisam 39+6 nego +3…jer kao termin ne moze biti preko 40 nego tocno…reko sta ja znam..tako pise i u app a tako su mi dosad svi dr racunali.

Mislis ova lenta tu na forumu ili bas neka app na mobu? Meni sve pokazuje na 40tt tocno🤔 a ova lenta na forumu zna krivo pokazivati, ko i meni i Loriji, isti dan nam je termin po z.m., a njoj pokazuje da ima vise dana do poroda😅

Lunica
    08. Siječanj 2020. 07:30

Hrabrica hrabro, 🤗🤗🤗❤️❤️❤️

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

samojed
    08. Siječanj 2020. 07:36

Jutro cure 
    Hrabrica sretnooo da što bezbolnije porod prodje opet imamo live prenos 😄
    Cima još samo malo, odmaraj i brzo će proc ovi zadnji tt
    Mare ma ni meni s tim terminima ništa nije jasno meni je zadnja men bila 25.04 i kako god racunam izadje 29.01 a nedavno mi doc pomjeri za 2.02 to je 4 dana više tako da ništa mi nije jasno 

Lavica27
    08. Siječanj 2020. 07:43

Jutro cure!
    Aaa Hrabrice samo hrabro kako forumski nick kaze👌🤞🤞🤞
    Cima moja pa kud i umnjak🤷‍♀️🤷‍♀️  
    Vidis kako se to razlikuje...meni u prvoj trudnoci osim isijasa sve med i mlijeko. I kad su mi se poznanice oko mene zalile te prepone te ledja te glava te stidna kost ja sam mislila joj daj ne cvili pa bila bi sto puta trudna...a eto me u ovoj sve sta sam kenjala sad me stisce,boli,napeto mi i mislim si,hvala lijepo meni dosta😂
    Cure ja sam u radjaonu isla sa kao vrecica neka kartonsko/plastificirana kricavo roza s natpisom "Thank God I'm a woman"😂😂😂😂 oh God,the irony kad se sjetim😂
    I za kraj, nocas sam sanjala da su mi se dva prednja zuba probusila a dva ispala,bez krvi..ugl bas sam izvan sebe od tog sna jer znam sto znaci...

Dalindas
    08. Siječanj 2020. 07:44

Hrabrice,sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Mare, ne kužim zašto su ti sada pred kraj mijenjali 😳
    Meni je jučer bio bas termin ,tako da sada moram svaka 2 dana u ta ,i rekla mi je da imamo tjedan dana pa ukoliko se ništa ne dogodi onda ćemo pričati šta treba - pretpostavljam inducirani 😶
    Mene je počela hvatati prehlada neka,još uvijek su mi začepljene uši ,smrcam i sad osjetim kako me grlo malo pecka 😳😳😳 stvarno divno 

C1M4
    08. Siječanj 2020. 07:45

Lavica27

Jutro cure!
    Aaa Hrabrice samo hrabro kako forumski nick kaze👌🤞🤞🤞
    Cima moja pa kud i umnjak🤷‍♀️🤷‍♀️
    Vidis kako se to razlikuje…meni u prvoj trudnoci osim isijasa sve med i mlijeko. I kad su mi se poznanice oko mene zalile te prepone te ledja te glava te stidna kost ja sam mislila joj daj ne cvili pa bila bi sto puta trudna…a eto me u ovoj sve sta sam kenjala sad me stisce,boli,napeto mi i mislim si,hvala lijepo meni dosta😂
    Cure ja sam u radjaonu isla sa kao vrecica neka kartonsko/plastificirana kricavo roza s natpisom "Thank God I'm a woman"😂😂😂😂 oh God,the irony kad se sjetim😂
    I za kraj, nocas sam sanjala da su mi se dva prednja zuba probusila a dva ispala,bez krvi..ugl bas sam izvan sebe od tog sna jer znam sto znaci…

Ja sam mislila ono, trudna si i to je to, prode 9 mjeseci i hop eto bebe, a ono figu😂 
    Ma imam inace malu celjust i izvadila sam 3 umnjaka prije trudnoce jer kao ne stanu unutra i ovaj jedan ce izdurat do nakon trudnoce, a ono figu, nije mogao jos  tih par tjedana😂

MaRe
    08. Siječanj 2020. 08:12

Cima i ova na forumu i menst.kalendar app mi isto pokazuju..tako su i dosad dr računali al stvarno je dva tri dana viška 😁 tko bi to znao
    Dalindas to mi dala jos par dana fore haha..svejedno opet u petak moram kod njih. Muka mi od cekanja tamo..i meni nos zacepljen i grlo na li la. Onda si samo mislim kako cu disati ako me sad uhvati 🤣
    Samojed mozda ti po uzv malo pomjerila..al eto ne kontam sta pomjeraju sad pred kraj..itak se skoro nijedna beba ne rodi kako oni procijene.
    Kaze mama da su njoj tako krivo odredili i dosta fulali,pa je ispalo da sam se rodila ranije par tjedana ili cak mjesec a nisam xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.