ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    08. Siječanj 2020. 00:18

DeeDee

damnarexx

DeeDee

Damnarexx ja sam isto dobila spisak i na njemu mi je šta ide u vrećicu za rađaonu, a šta u torbu.. to za rađaonu sam stavila u onu vrećicu od dm-a u kojoj sam dobila onaj paket za trudnice, taman mi stalo sve i još je mogu smotat..

Ahaa, a valjda ce mi stat 😅
    Ja imam ovaj spisak:https://postimg.cc/QKjrHxVZ

Sad vidim da su meni još dodatno na popisu ulošci i mrežaste gacice, mislim da je to to..mogu ti sutra provjerit

Jesu i meni, na drugom popisu. Sve 5, hvala svima na odg 😁😁

• Stelle123
    08. Siječanj 2020. 00:33

Mikio mom slatko definitivno smeta, danas cili dan umire, tek je oko 8 zaspao nakon 2 ure nacicavanja i cvilenja. Mi okolo ko vanzemaljci, svi s maskama.
    Beba prvo vrijeme sam ga rolala po boku, ali sad spava na ledjima jer se sam tamo okrene. A i radi SIDS-a, pogotovo kad sam jucer procitala da je neka beba u Koprivnici nadjena mrtva. Znam da se ovdje pricalo o zalezanim glavama, ali moj i kad spava na boku i ledjima drzi glavu na stranu. Nikad ne spava s glavom u centru.

url=https://lilypie.com]

mrgud_zg
    08. Siječanj 2020. 01:30

To sa spavacicama fkt ovisi od rodilista. Super da negdje daju njihove. Ja poslje klistira nisam isla na tusiranje, nije mi nitko ni ponudio. Setala sam 5 min po hodniku i odma su me smjestili u box i na krevet 🙄
    A ulozaka sam ja isto spakirala 10 chico, i onda mi je mm donio jos 10. Nije mi vise trebalo.

C1M4
    08. Siječanj 2020. 03:20

Lavice ma imam uz sluzavi iscjedak i dosta vodenasti obilniji pa sam bila na hitnoj reko da nije plodna voda i tamo mi rekli da sam na 2.5cm, nisam pisala jer ima previse toga kod mene da pisem, sve me satralo, danas recimo idem umnjak vadit i tako to😅 mirujem koliko mogu, ali vise nego inace naravno😇 rekli su da straha nema pa sad, ja im vjerujem, s tim da sam dobila i atb cisto da ne dode do infekcije kakve😊

Hrabrica
    08. Siječanj 2020. 05:14

pusa sa hodnika (jos cekamo na box jer je guzva ) 😂 voda odlazi, cep otisao i trudovi na 5 min ak ja dobro mjerim 😁💪

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    08. Siječanj 2020. 05:15

daj Boze da se nastavi ovak expresno 💓🙏

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

C1M4
    08. Siječanj 2020. 05:27

Ajme Hrabrice bravo👏👏 Drzim fige da sto brze i bezbolnije prode! Javi see💋

MaRe
    08. Siječanj 2020. 05:32

Hrabrice sretno i brzo 💪🤞
    Petra divim ti se i tebi i tvom tempu s tolikim trbuhom..moj je isto ogroman prema naprijed al ja ne radim ni 10% stvari sto ti obavis 🙈
    Cima pa sve na tebe..drzim 🤞 da stvari miruju jos neko vrijeme.
    Ja za rodilište sam uzela mali ruksak a za poslije imam kofer (velicine rucne prtljage za avion) koji mi sad izgleda nekak preveliko...morat cu dns vidjet dal bi mi to stalo u putnu torbu jer sam potrpala i pelene i sve unutra xD Nekak si mislim da ce ga dragi nosit pa me briga 🤣😋

C1M4
    08. Siječanj 2020. 05:35

MaRe

Hrabrice sretno i brzo 💪🤞
    Petra divim ti se i tebi i tvom tempu s tolikim trbuhom..moj je isto ogroman prema naprijed al ja ne radim ni 10% stvari sto ti obavis 🙈
    Cima pa sve na tebe..drzim 🤞 da stvari miruju jos neko vrijeme.
    Ja za rodilište sam uzela mali ruksak a za poslije imam kofer (velicine rucne prtljage za avion) koji mi sad izgleda nekak preveliko…morat cu dns vidjet dal bi mi to stalo u putnu torbu jer sam potrpala i pelene i sve unutra xD Nekak si mislim da ce ga dragi nosit pa me briga 🤣😋

Ja sam rekla, zadnja trudnoca definitivno, a porod jos nije ni dosao😂😂

Grizli
    08. Siječanj 2020. 05:41

Jutro! 
    Cima pa tebe bas sve strefilo. I umnjak moras vaditi 🤪. Sretno!
    Mikio moja torba je spremna, ja sam to odlucila rijesiti zadnji dan stare godine, da sam ja u novoj spremna. 🤭 Al svaki dan sad se mozgam jesam sve stavila iako sam popis doslovno krizala kad sam pojedinunstvar stavila u torbu.
    Vidila sam sutra da ima u lidlu spavacica sa gumbicima i kratkih rukava pa sam mislila zicat mm da mi ide uzet 2 da imam za svaki slucaj. Iako mi ti gumbici ne izgledaju dovoljno duboko na slici.
    Hrabrice sretno i da se nastavi onda brzo! 💪❤️
    Mare tako sam i ja spremila mali ruksakic za s nama, a cabin size torbu za rodiliste. Unutra sam svega stavila par kom a ostalo ce mm donositi po narudzbi. Kozmetiku svu imam ona mala pakiranja tako da to dosta mjesta ustedi.
    Jucer sam cak pripremila i robu koju ce mi donjet kad rodim jer mm koliko je pogubljen u mom ormaru donjet ce mi ljetno ili haljinu svecanu jos. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.