Tonkice cestitam!
mala.le.90 i kod nas radi napa ili YouTube. Nisam pametna da li da mu uvodim ikakve kapi za trbuščić- njega bas pate crijeva dok prerade sve i dok se pokaka ali nije to nista nepodnošljivo.
Moji klinci krenuli u skolu- samo se nadam da nam neće donijeti nikakve boleštine
[iimg]
I patronažna nas posjetila- u 2 tjedna malac je dobio 700 gr, i kaze mi patronažna da se ne opterecujem s tim da mora sisati, ako ide izdajanje, nek se izdajam. Da je samo on u pitanju bilo bi lako, ali i veliki klinci su mi tu i traze svoje
[iimg]
Nita bas kako je Lavica napisala, kad krene porod i udjes u radjaonu ne mislis na zgaravicu, vjeruj nam trudovi ju nadjacaju 😅 a kad bebac izadje, sve odjednom prestane...pritisak, probadanja, bolovi, ma sve. Bar je tak kod mene bilo, onaj finish prije nego su moji izasli napokon imam osjecaj da sam bila polumrtva, nesposobna disat kamoli nesto drugo i kad bi izasli...puf...nis, zivnes najednom... Do prvih sljedecih problema sto se tice cari majcinstva 😅 Al stvarno mislim da te ne treba brinuti zgaravica na porodu. Probaj ovo sto je Cima rekla, piti redovito reflustat, meni je on isto najbolji definitivno. I hladno mlijeko navecer prije spavanja.
Lala bas lijepo da si se javila, drago mi je da uzivas s bebicom i da je sve ok. I naravno sretan Bozic svima koji slave danas! 😘
Jel nam se ivikii javila negdje pa sam propustila? Ili? Ako si se javila sorry, ponekad se moram vratit par stranica unatrag pa sve ispocetka jer mi se kapacitet mozga naglo smanjio. 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Tonkice cestitam!
mala.le.90 i kod nas radi napa ili YouTube. Nisam pametna da li da mu uvodim ikakve kapi za trbuščić- njega bas pate crijeva dok prerade sve i dok se pokaka ali nije to nista nepodnošljivo.
Moji klinci krenuli u skolu- samo se nadam da nam neće donijeti nikakve boleštine
I nama su bila crijeva do 20. dana zivota...rezao bi u snu al nije bilo plakanja...sad su bas grcevi, jako plakanje, skupljanje nogica prema trbuhu, crveni se u licu i tako to..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
A mislim da cu onda pricekati dok ne krene jace. s prvom mi se znalo dogadja ti da nesto u početku pomaže i onda nakon par dana ništa.
[iimg]
Evo i nas sa pregleda 💪 Otvorena i dalje samo za prst aaaaali danas je ctg očitao dva slabija i jedan jači trud pa sam si sva ponosna
Kažu da se možda ipak nešto pokrene ranije bez indukcije 💪
Bila je pak neka treća doktorica i bila je toliko divna i nježna da je to bio lijepi vjetar u leđa nakon one oštrokonđe
Danas opet na rasporedu cjelodnevno jahanje lopte, čaj, turski sjed i čak nabavila steper da po njemu hopsam umjesto po stepenicama (neugodno mi pred susjedima, bilo bi preočito što pokušavam
🙈) 💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Tonkicecestitam❤
I mi se borimo s grcevima…od jucer koristimo Espumisan kapi i proprdio je od njih, cak je i kakica pocela izlaziti brze…ali i dalje place jadnicak. Sad sam mu dala u boci i Hippov cajnod komoraca i nakonntoga se umirio…nezz jel to bio razlog…
Od danas smo sami nas dvoje i zapocelo je nosanjem skoro 2 sata jer je non stop plakao…i onda sam mu pustila zvuk fena na youtubeu i zaspao je za manje od 2 min👍
Kod mene identicno :-) Samo nama bas Espumisan ne pimaze. Samo nosenje pomaze no ne znm jel sad to nas malo zeza da ga nosamo ili su zbilja grcevi. Kad ga moja mama cuva nema grceva no kad osijeti mene i muza odmah plac 🤔
Hrabrice drzim fige da se pokrece!!
LoSa jeste možda ti ili muz uznemireni kad ima grceve (znam da je brutalno glupo pitanje jer sigurno niste presretni) al ti maleni kuze jako dobro. Ja znam kad bi je npr. uspavljivala i negdje mi se zuri i ona nece zaspat... znaci napravi mi kaos. Postane pet puta gora i samo krene jace urlati.
Evo cure za grceve, ja sam jutros probala Hippov caj od komoraca, mali mi spavao 4 sata u komadu nakon toga, probudio se jest i presvuc se, i sad opet spava...ne znam jel do caja, al ja sam presretna😊
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lavica jesam napokon dvu sam robicu posložila imam još da spakujem devi torbu za rodilište a nešto mi sve djeluje da je za ti još rano i da ima vremena a kad se sjetim kad sam bila negdje oko 20tt ove cure što su vile oko 33tt to mi je bilo wauu pa one će brzo ja ću tad spremit torbu a sad iako sam evo 37 tt djeluje mi daleko 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji