ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    30. Prosinac 2019. 16:30

DeeSB

Hej cure…ja danas bila na ctg-u od pola 9 do 1, bas je bila guzva. Uglavnom to je sve uredno, ali sam isla prije toga po nalaz od urinokulture i sad imam eserihiju coli. Napisala mi doktorica antibiotik i vaginalete i rekla je samo da se hidratiziram i poslje vidim da je neki caj napisala ali ne kuzim sta pise pa ako koja moze procitati stavljam sliku:

Znam da je neka od cura isto imala problema s tim pa ako ima kakav savjet bila bi zahvalna. 🤗
    Cijelu trudnocu prodjem bez problema i evo sad na kraju samo neke zajebancije 😡

Kupi si 100%tni sok od brusnice, i čaj uz to te puno limun ja je se riješila tako! 

Lorena94
    30. Prosinac 2019. 16:37

Mikio brzo će proći taj soor, tetkini klinci su znali jmati i prođe kroz par dana.. Ja upravo došla iz šetnje, osjećam se kao kit nasukan na suhom.. Digla noge na povišeno jer su kao plinske boce, tetica i guzovi me ubijaju, drugih simptoma više nemam 🙄 nadam se da će nam koja roditi novogodišnju bebu 🤭 

• piba7
    30. Prosinac 2019. 17:50

Tonkica točno ti je svekrva predvidjela - sluzni čep četvrtak i petak, porod u nedjelju.
    Mrgud meni npr čim je puknuo vodenjak je krenulo krvarenje. Al ono baš pošteno krvarenje, kao da imam menstruaciju i tako sam krvarila cijeli porod. Mene je to jako zabrinulo i valjda sam ih 10 puta pitala za to ali su mi cijeli vrijeme govorili da je to normalno. Tako da moguće da je krv dio sluznog cepa ili da ti je krenulo otvaranje. U svakom slučaju sretno i da krene sve što prije i brže :)

Dalindas
    30. Prosinac 2019. 17:59

Cure ,nadam se da ste sve dobro 💪
    Vidim nemamo novih bebica još ,možda nas koja iznenadi za novu :) 
    Mene danas bas jako bole leđa i teško hodam ,ne znam jel mi malac pritisnuo neki živac ili su trudovi 🙈
    Ja sam isto razmišljala o posebnoj kanti za pelene ,ali nismo još kupili ništa . Nisam mislila nikakvu posebnu,već običnu . Isto sam planirala kupiti posebnu korpu /kutiju za rublje ,jer sam planirala bebino odvajati 

Juno
    30. Prosinac 2019. 18:48

Ja čekam vizitu, kasni. Danas na profilima u bolnici,a noćas oka nisam sklopila od pritiska dolje. Krene pa stane, nema nikakvog pravilnog vremenskog razmaka, ali šarafilo da sam zvijezde vidjela. Velim to danas dežurnoj i samo skomentira da se beba sigurno još jače spustila i radi takav pritisak pa me niti neće pregledavati. Odem na ultrazvuk, isto velim drugoj doktorici koja mi napravi cervikometriju i cervix se skratio na 19 mm, a prije tri tjedna je bio 35 mm. Preporuka:što više ležanja da se smanji direktni peitisak dolje dok stojim i sjedim i da probamo izdržati u komadu još tjedan-dva. Odem na wc nakon toga i ispadne mi sluzni čep. Kad ste pisale o njemu mislila sam kako ću ga proučavati dok svojeg vidim, no ja sam od šoka onako pogledala i brzo bacila u wc. Sama sebi sam bila smiješna nakon toga, a onda rezimirala kako je izgledao i mislim da je bio cijeli obzirom na veličinu. Sad me malo panika hvata, ne bi ja još rodila, barem ne ovu godinu. 🤭

30. Prosinac 2019. 18:55

Juno ako i krene porod u dobrim si ti tjednima... sve ce biti ok. Ai bez sluznog cepa se moze tjednima. Mojoj cimerici u bolnici je u 34 tt ispao sluzni cep i na kraju rodila u 38 tt.
    Poslije carskog ja sam krvarila 6 tjedana plus 4 dana. Vec sam se bila zabrinula zasto je to tako no to je sve normalno... pa eto da znate ako ce nekombiti slicno.

skoljka
    30. Prosinac 2019. 18:57

DeeSB

Skoljkamislim da si u pravu 👍 iako sam morala ici proguglati prvo da vidim jel to postoji, ne kuzim se bas u te stvari 🙈 😂😂
    Mala.le hvala, jesi se dugo mucila s tim? Nadam se da stignem rijesiti do poroda…za svaki slucaj…

Da da postoji Uroloski caj u ljekarnoj, ali moj prijedlog i iskustvo kak sam se ja rijesila echerihije je da kupis u rinfuzi brusnice u konzumu/plodinama nije bitno kojem ducanu i uzmes neki obicni caj od brusnice, ja sam uzimala od podravke jer on od obicnih kao ima najveci postotak, al to je samo radi okusa, saku bruanica i vrecicu caja zalijes vrelom vodom, odstajati da bruanice omeksaju, caj popiti, a bruanice obavezno pojesti, taj dio je najbitniji, i ponoviti vise puta dnevno, ja sam 4 puta i rijesila se. 

Damnarexx 🌺
    30. Prosinac 2019. 19:03

Juno

Ja čekam vizitu, kasni. Danas na profilima u bolnici,a noćas oka nisam sklopila od pritiska dolje. Krene pa stane, nema nikakvog pravilnog vremenskog razmaka, ali šarafilo da sam zvijezde vidjela. Velim to danas dežurnoj i samo skomentira da se beba sigurno još jače spustila i radi takav pritisak pa me niti neće pregledavati. Odem na ultrazvuk, isto velim drugoj doktorici koja mi napravi cervikometriju i cervix se skratio na 19 mm, a prije tri tjedna je bio 35 mm. Preporuka:što više ležanja da se smanji direktni peitisak dolje dok stojim i sjedim i da probamo izdržati u komadu još tjedan-dva. Odem na wc nakon toga i ispadne mi sluzni čep. Kad ste pisale o njemu mislila sam kako ću ga proučavati dok svojeg vidim, no ja sam od šoka onako pogledala i brzo bacila u wc. Sama sebi sam bila smiješna nakon toga, a onda rezimirala kako je izgledao i mislim da je bio cijeli obzirom na veličinu. Sad me malo panika hvata, ne bi ja još rodila, barem ne ovu godinu. 🤭

Drzim fige da jos izdrzis 🤞🤞😁😁😁
    Ti i ja smo u dan :) bome, nebi ni ja jos🙈

Točkica37
    30. Prosinac 2019. 19:03

I Juno kakvi ti bude seceri na profilu?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeSB
    30. Prosinac 2019. 19:10

Lorena, skoljka hvala cure na savjetima...kupila sam caj od brusnice umjesto ovog uroloskog jer su u ljekarni rekli da njega uopce ne prodaju trudnicama. I cak mislim da imam i brusnice doma koje nisam otvorila...i limun....sve cu isprobati opcije 😀😀

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.