Dee ja sam imala e.coli na pocetku, tada je opasna jer uzrokuje otvaranje prerano, tipa 20.tjedan i sl...sad si dosla pred kraj pa nemas taj strah, eventualno ti je beba moze pokupit na porodjaju, ali to se lako rjesava, bitno da nije nista opasno...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
mikio kod bezkontaktnih toplomjera i do 38.5 se smatra normalno. Ja ga imam pa ako vidim da prelazi 38 temp izmjerim na onaj normalni (nije zivin jer se ziva vec godinama u eu ne prodaje). Osobno s temp ispod 38 ne bi nikud isla s bebicom jer je veca vjerojatnost da u bolnoci nesto pokupi nego da tolika temp smeta. A ovo za dojenje ti je do 38 normalno. Takoder, ponekad je stolica kod dojenog djeteta malo sluzava i vodenasta tako da mi nije jasno zasto su ti rotavirus spominjali. Kod njega je temp puno visa i kaka se non stop... i povraca
Dojene bebe mogu omati i do 8 stolica dnevno i jednu u tri dana i sve je to normalno...
Lavice dodje mi da ubuduce trazim potvrdu od dr da su svi zdravi koji dolaze, pa da ljudi ne razmisljaju to mi je stvarno vrh gluposti. 🤦🏻♀️
Mrgud super da su te pustili doma a ne prisilno ostavili. A ovo sto Lavica kaze rucno otvaranje je uzaaaas... Mene s malom zadnjih cm otvarala rucno, ak tad babica nije dobila povratno nogom onda nitko nikad nece 🙈... Zena sva u strahu najavila da me mora otvoriti rucno jer predugo vec traje i curka mora van jer se muci vec u kanalu, rekih ok, otvaraj... Jbt nakon toga porod bio kao smijurija... Ne ponovilo se.
DeeSB jbg nema sanse da desifriram 🙈🙈🙈... Sve ostalo procitala ok al ovo mi je misterij al bit ce da je samo napisala uroloski pa ti biraj 😅
Mikio drago mi je da se situacija malo smirila. Ja sam uvijek za zivin toplomjer, njemu jedinom vjerujem i bas me zivcira sto ga vise nema kod nas za kupit... Ova dva koja imam cuvam ko oko u glavi. Uzela sam ja sad i beskontaktni al to mi je za nocna provjeravanja samo okvirno da znam trebam li mjerit zivinim ili ne.
url=https://lilypie.com][/url
Mrgud cekanje znaci slijedi... Nek onda krene kad si to sama zelis. Meni ipak manje stresno ovo sada nego onaj pocetak. Blazen 7 mj trudnoce.
DeeSB ja sam za urino pila caj od brusnice al onaj iz dm ili ljekarne ne onaj u vrecicama iz trgovina nego sto prelis vodu pa procjedis.
Lavica kopiramo se! 😁👍 Meni chc najlakse za napraviti za sutra vec kad sam rekla da cu nesto slatko napravit i ja pa da si bas ne zakompliciram zivot. S time da sam ja onako bas dijetalnu verziju - chc nutella. 🙈 Ode moj secer na high level...
Mikio nek vam je bolje da nemate temp. Drzite se!
Skoljka mislim da si u pravu 👍 iako sam morala ici proguglati prvo da vidim jel to postoji, ne kuzim se bas u te stvari 🙈 😂😂
Mala.le hvala, jesi se dugo mucila s tim? Nadam se da stignem rijesiti do poroda...za svaki slucaj...
L 💛
Hvala cure 🤗 ...ma sigurno je uroloski, svakako moram u ljekarnu pa cu tamo uzeti i caj.
L 💛
Skoljkamislim da si u pravu 👍 iako sam morala ici proguglati prvo da vidim jel to postoji, ne kuzim se bas u te stvari 🙈 😂😂
Mala.le hvala, jesi se dugo mucila s tim? Nadam se da stignem rijesiti do poroda…za svaki slucaj…
Prosla mi je u prvom krugu, nakon kutije Klavocina i puno caja od brusnice. Nezz jel kod tebe u urinu ili na cerviksu eserihija? Uglavnom, nista strasno za tvoje tjedne..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud možda ipak mali dočeka ponoć Nove godine osim ako sve ne krene sad od čačkanja.
DeeSb je da..piše urološki, Novocef i Rojazol vag. I valjda kontrola za 2 dana...tko bi to pročitao..ni oni ne znaju šta napišu
Kad čitam ovo da vam dolaze s bolesnom djecom sam sretna što nemamo u blizini ni prijatelja ni nikog tko ima djecu...sva rodbina s klincima je dalje i oni neće dolazit min. prvih mjesec dana ako ne i duže...tako je nekako kod nas u obitelji ali ćemo i mi reći ako tko bude htio doći kad da dođe. U početku će samo bake i djedovi imati pristup. Mama će uzeti Go dok dođem iz bolnice pa da pomogne šta bude trebalo dok se ne uhodamo...još ako dragi ne dobije godišnji nego onih 2-3 dana samo..šta ću sama po cijele dane s bebom
Grizli drago mo je sto su se smirili mega bolovi. Nadam se da se vise nece javljat...
Mikio soor pocinje u ustima i prolazi kroz cijeli probavni trakt, znaci duž crijeva, tako da je moguce da je stolica takva i zbog toga. I da se ne iznenandis, te gljivice se mogu pojaviti na guzi zato je bitno kontinuirano uzimat rojazol/daktarin 7-10,dana, kod tvrdokornijih i duže, a ne samo do povlačenja simptoma. Drago mi je da ste bez temperature oboje. Sta ti nisu dali antibiotik pod kojim mozes dojit ako ces morat piti...🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji