ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    30. Prosinac 2019. 14:07

Jaooo ja vidim da ovdje ima puno kandidatinja za novogodisnje bebe. 🤭🤔 Samo se nadam da ja necu. Ja i dalje se drzim svog termina ne pada mi napamet ni pomisliti da bi ranije. 
    Meni se menga bolovi smirili kad sam popila caj od lista maline i lezanja nekih 2h. Pretpostavljam da je to od stajanja mi doslo jer sam radila cheescake i francusku za sutra, a usput cistila stan. Popodne odmor iako su mi se najavili goati mislim da ce mm dezurat. 

mrgud_zg
    30. Prosinac 2019. 14:12

Evo javljam se od doma 🙈. Ctg ful reaktivan, nema pravih trudova. Cervix smeksan i skracen al i dalje zatvorena. Kazu da je krv nakon sluznig cepa znak da se ipak nesto pocinje dogadat, al ja fkt ne znam kad cu se pocet otvarat. Nije vise bilo svjeze krvi pa ni razloga da me ostave. Al ovaj pregled da vidi kolko sam otvorena i dal prstima moze doc do bebine glavice je nes najgore sto sam dozivjela u ovoj trudnoci 😓. A najbolje pitanje, dal vas kaj boli. Haha onak sve me boli i dosta mi je 😂 al ne, ne boli me nis neobicno. A ako mi ctg ne ocitava trudove onda ocito ta stezanja koja osjecam nisu nis. Ah, blazene one brige s pocetka trudnoce, ovaj kraj je vec uzas 🙈 
    Sad idem u krevet i ne ustajem do daljnjega. Hvala vam svima na pozitivi ❤️ Ovaj forum je cudo!

DeeDee
    30. Prosinac 2019. 14:18

Grizli

Jaooo ja vidim da ovdje ima puno kandidatinja za novogodisnje bebe. 🤭🤔 Samo se nadam da ja necu. Ja i dalje se drzim svog termina ne pada mi napamet ni pomisliti da bi ranije.
    Meni se menga bolovi smirili kad sam popila caj od lista maline i lezanja nekih 2h. Pretpostavljam da je to od stajanja mi doslo jer sam radila cheescake i francusku za sutra, a usput cistila stan. Popodne odmor iako su mi se najavili goati mislim da ce mm dezurat.

Tako i ja, apsolutno me ne zanima do 24. 😂
    17. sam joj ponudila kao najraniju opciju 😛

[/url

mala.le.90.
    30. Prosinac 2019. 14:24

mrgud_zg

Evo javljam se od doma 🙈. Ctg ful reaktivan, nema pravih trudova. Cervix smeksan i skracen al i dalje zatvorena. Kazu da je krv nakon sluznig cepa znak da se ipak nesto pocinje dogadat, al ja fkt ne znam kad cu se pocet otvarat. Nije vise bilo svjeze krvi pa ni razloga da me ostave. Al ovaj pregled da vidi kolko sam otvorena i dal prstima moze doc do bebine glavice je nes najgore sto sam dozivjela u ovoj trudnoci 😓. A najbolje pitanje, dal vas kaj boli. Haha onak sve me boli i dosta mi je 😂 al ne, ne boli me nis neobicno. A ako mi ctg ne ocitava trudove onda ocito ta stezanja koja osjecam nisu nis. Ah, blazene one brige s pocetka trudnoce, ovaj kraj je vec uzas 🙈
    Sad idem u krevet i ne ustajem do daljnjega. Hvala vam svima na pozitivi ❤️ Ovaj forum je cudo!

E sad si na otvorenoj pisti, moze krenit svaki cas, moze za par dana, ostalo ti je samo rodit🤣
    Nadam se da ce ici brzo, good luck💪

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeSB
    30. Prosinac 2019. 14:26

Hej cure...ja danas bila na ctg-u od pola 9 do 1, bas je bila guzva. Uglavnom to je sve uredno, ali sam isla prije toga po nalaz od urinokulture i sad imam eserihiju coli. Napisala mi doktorica antibiotik i vaginalete i rekla je samo da se hidratiziram i poslje vidim da je neki caj napisala ali ne kuzim sta pise pa ako koja moze procitati stavljam sliku: 

Znam da je neka od cura isto imala problema s tim pa ako ima kakav savjet bila bi zahvalna. 🤗
    Cijelu trudnocu prodjem bez problema i evo sad na kraju samo neke zajebancije 😡

L 💛

Lavica27
    30. Prosinac 2019. 14:28

Grizli ti i ja ko da se furamo jedna na drugu. Evo i ja odradila cheesecake (i uvijek kad ga radim pitam se zasto ga cesce ne radim obzirom je tako brzo gotov😂) i francusku😁
    Mrgud pozitivna prica je sto te nisu na silu ostavili jer si prošla termin, bez brige,ta otvorenost je pitanje trenutkq,sad nisi za tren se otvaras :) A pregledi su horor. Jos kad te svako malo cackaju,baš uzasno neugodno  nisam probala sal sam cula da rucno otvaranje (kad su zabetonirane s 42tt) boli u tri pm,tim vise sto ne ocekujes da ti neeto rade i cap. 🙈 Nista,cekamo jos malo s tobom❤
    Cima,jesi ziva? Jel ima slovo od Lorije?

Lavica27
    30. Prosinac 2019. 14:30

DeeSB ja vidim procitat Novocef antb i rojazol vaginalete a caj ubih se pa ne kuzim... mozda ove u ljekqrni znaju, oni vjerojatno na faksu uce desifrirat ljenost u pismu doktora🙈
    Mala.le otvorena pista😂😂

Macutica
    30. Prosinac 2019. 14:40

Cure koje planirate roditi na Sv Duhu:

https://www.zagreb.hr/otvorena-nova-radjaonica-u-kb-sveti-duh/153799

DeeSB
    30. Prosinac 2019. 14:42

Lavica27

DeeSB ja vidim procitat Novocef antb i rojazol vaginalete a caj ubih se pa ne kuzim… mozda ove u ljekqrni znaju, oni vjerojatno na faksu uce desifrirat ljenost u pismu doktora🙈
    Mala.le otvorena pista😂😂

I ja isto to procitam hahahaha 
    Moram kod svog dr po recepte pa mozda on bude znao, njegov rukopis je jos gori pa bi mu ovo trebalo biti lako 😂😂 

L 💛

skoljka
    30. Prosinac 2019. 14:43

DeeSB

Hej cure…ja danas bila na ctg-u od pola 9 do 1, bas je bila guzva. Uglavnom to je sve uredno, ali sam isla prije toga po nalaz od urinokulture i sad imam eserihiju coli. Napisala mi doktorica antibiotik i vaginalete i rekla je samo da se hidratiziram i poslje vidim da je neki caj napisala ali ne kuzim sta pise pa ako koja moze procitati stavljam sliku:

Znam da je neka od cura isto imala problema s tim pa ako ima kakav savjet bila bi zahvalna. 🤗
    Cijelu trudnocu prodjem bez problema i evo sad na kraju samo neke zajebancije 😡

Urološki caj 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.