Jucer nam se rodio Ivan. 4270g i 51cm. Na cr . Ispricat cu vam kad nadjemo ritam i dodjem sebi.
Jucer nam se rodio Ivan. 4270g i 51cm. Na cr . Ispricat cu vam kad nadjemo ritam i dodjem sebi.
Aaa cestitke, veliki decko 💙🍼
Sretno i uzivajte 🤗
Čestitke Kliv na Ivanu! Nadam se da ste dobro! Javi se!
Ajoj Juno ti nemozes bez bolnice :/ Visoki tjedni su,vjerujem da bude sve ok -i ti javljaj razvoj situacije!
LoSa sad kad spominjes,i meni je ves tvrd od Froscha a nensjecam se ds mi je tako bilo s robicom s prvom...into sam skuzila jer sam neki bijeli oprala prekjucer s njim i bio je bas jako tvrd a koristila sam omeksivac.
Sto se tice tih kopci i ja sam ih imala i to je meni uzas,radije bih da su me klasično sivali,jer mi je okomit rez i logicno rastvorila mi se kopca taman na pola puta do pupka pa su mi to nakon 2tj klasicno zasili i to di su sivali je puno ljepse zaraslo...
Za nepropusne podloge,imala sam po dvije u torbi za pelene i doma na prematalici dok se ne isprlja nisam je mijenjala. Iz Lidla su mi bile dobre,kao i lupilu vlazne,zakon. Osobno Pampers ne znam jel mi vise smrde il me smeta taj nekinsloj masni koji ostavljaju. Al meni i njihove pelene jako smrde pa je mozda do mene🙈
Grizli ta strujanja i ja osjecam, mislim da ima veze kako nalegne na neki zivac...
Dobro jutro cure!
Juno sretno i hrabro, vjerujem da ce sve biti OK 🤞
Mozda ste pisale o tome prije, a meni je sada pocelo 😣 Budim se sa boolnim sakama, prste ne mogu saviti u saku, sve zateze i boli, malo popusti tijekom dana, ali svejedno kao da to nisu moje ruke, a nemam inace problema s tim, ne naticem nesto, mozda primjetim kad skinem carape malo trag na dane ako sam bila duze na nogama.. Kako si pomoci, da li je to u sluzbi trudnoce, pa ce proci?
Cure ima koja situaciju da osjeti kad se beba jako mrda dole kao da ju prodje struja? Meni se od jucer pojavi taj osjecaj kad osjetim bas jako da se mice u trbuhu ko da me nesto bocne ili struja prodje tako bi opisala osjecaj. Malo neugodno onako. Nema veze dal sjedim, hodam, lezim… Opcenito kad se mrda mene sve boli. Jel to normalno
Ja sam ti to imala sredinom trudnoce negdje, nikakav poseban pokret nebi napravila kad ono kao struja da me strecnula u trbuhu, bas neugodno, al sam to pripisala ligamentima.. a cak sam se i salila da nam dijete ocito ima neke super moci.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro jutro cure!
Juno sretno i hrabro, vjerujem da ce sve biti OK 🤞
Mozda ste pisale o tome prije, a meni je sada pocelo 😣 Budim se sa boolnim sakama, prste ne mogu saviti u saku, sve zateze i boli, malo popusti tijekom dana, ali svejedno kao da to nisu moje ruke, a nemam inace problema s tim, ne naticem nesto, mozda primjetim kad skinem carape malo trag na dane ako sam bila duze na nogama.. Kako si pomoci, da li je to u sluzbi trudnoce, pa ce proci?
Mrni je zadnja 2 tjedna tako, patronažna sestra došla me obić da se upoznamo pa rekla da je to priprema pred porod 😥, navodno će proći poslije, meni su ruke ko u mede, a o nogama da ne pričam...
Khv ajme, čestitam na dječačiću, a njemu želim dobrodošlicu na naš svijet!! ❤️❤️❤️🍾🍾🍾🍾
https://images.app.goo.gl/WipxBe1cPJ7aEz5w7
Mikio evo slika podloga (ako ce upalit) Ima 10komada i ak se ne varam nekih 25kn da dođe.
Sad bas razmisljam vidjet cu kako ce to ici..mozda nakupujem tetri pa njih stavljam.
Juno sretnooo
Kliv čestitam 🎉🎉🎉 dobrodosao Ivan 😘😍😍 a tebi želim brz oporavak
Kliv cestitam na malenom Ivanu! Prava bebica! Brz oporavak i sretno vam mazenje!
Lavica ahaaaa ja ih mogu drzat dok se ne sprljaju. A super onda. Meni isto pampers vlazne imaju jak miris to sam skuzila jos prije kad su frendice ih koristile. A za lupilu od lidla sam cula s vise strana pohvale.
Pretpostavljala sam da je rijec o nekom zivcu ili ligamentima ili ovo sto Omerta kaze bebe nam imaju super moci 🙈.
Macutica mislim da to sto opisujes je sindrom karpalnog zivca i koliko znam nije rijetko da se zenma javi u kasnijim tjednima trudnoce, a prolazi nakon trudnoce. Nadam se da ce ti proci uskoro.
Macutica meni je to identicno... Trnci u jagodicama.. Ne mogu stisnuti saku ujutro... Dr mi rekao sindrom karpalnog kanala..
Kliv cestitke 💞💞💞bravo bas velika beba 🥰🥰
Grizli ne brini neces roditi prije zbog BH kontrakcija😉
Meni je termin 26.1 a mislim se kako bi mogla i veljaču docekati😉
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji