Netko je pitao od curka o kremi za bradavice iz dm-a, ja se mažem zadnja 2 tjedna jer mi je počelo curkat mlijeko i meni je dobra, ne scrbi niti išta, čak je dovoljno i masna, također se dobro upije, ako ne stavite jastučiće ostane masni trag, to je jedina mana!
Di stoji ta krema? Tamo i di su ove za strije itd.ili negdje dalje...imam i Purelan ali nije lose ni jeftiniju verziju nabaviti.
Damnarexx tocno to kit. Rekla sam bas mm da se osjecam ko krizanac slona i bove, u kombinaciji sa puzem i kitom.
Losa hvala za info. Meni je isto Becutan prejak miris. A kako sam ga kupila onda ga sad koristim samo za neke stvari za koje znam da ce se dobro prozraciti prije upotrebe i za kojekakve dekoracije. Bas cu porbat uzet taj iz lidla. Meni se svidja i violetin.
Reci te prostirke za presvlacenje koristis stalno dom ili samo ponekad? Ja jos ne znam dal da na prematalicu stavljam i to. Imam 2 navlake za prematalicu frotirske.
Za kantu za pelene ste komentirale. Ja sam uzela kantici u ikei onaj komplet i po preporuci frendice neke tanke vrećice full mirisljave u mulleru bas za pelene. U njih planiram stavljat pelenu pa u tu kanticu i svaki dan nositi u kantu. Nije ekoloski al bas da mi stan sav smrdi ne bi. A vrecice bas lijepo mirisu. Isprobala na preijateljevom klincu kad su bili i nije pelena nista se osjetila.
Beba a stavrno su ti ljudi mentalni. Sta drugo rec. Katastrofa! Jezim se pd takve ekipe i sada i kad beba dodje. Ja mislim da necu imati finih manira kad dodje beba. Meni frendica htjela doc i taman kad me zvala cujem u pozadini da mali joj grozno kaslje pa sam joj rekla da ne dolazi jer da cujem da mali kaslje i da me strah da ne pokupim nesto. Nije joj bas bilo drago sta sam ju otkantala, al sto cu joj ja nek se ljuti ako ne kuzi.
Lorena hvala za info za kremu. Mare ja bas jucer kupila tu od dm. Stoji na polici di i druge kreme za mame. Do toga je bila ona linija od biobaze mama. Makar pitaj prodavacicu mala je tubica u kutiji roze boje i stvarno nije skupa, ako je dobra isplati se.
Curke, jel ovo čaj od lista maline koji pijete? 👅🍯🥤
https://postimg.cc/kRPQX97k
Cure koje planirate roditi na Sv Duhu:
https://www.zagreb.hr/otvorena-nova-radjaonica-u-kb-sveti-duh/153799
Ajde super! 👏 Napokon nesto novo i pozitivno od tamo.. Nadam se da uz modernizaciju ovaj put i osoblje bude malo obzirnije..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure vecer... Ja isto danas obavila ctg i sve ok... Za 8 dana opet.. Valjda ce napraviti uzv i pregled. 2 puta me svega vaginalno pregledao u cijeloj trudnoci. Nisam sklona otvaranju pa valjda zato. A i on je opusteniji valjda kod viserotki. Nalaz Bhs je neg.
Zadnjih par dana kako se beba rasteze osjetim bas ko da me zasarafi dolje bas neugodan osjecaj.. Valjda se namjesta.. Uh i BH kontrakcije su mi ucestalije... kaze dr maternice se mora trenirati za najvažniju utakmicu😅😅
Mrgud kakva je situacija?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jel nam se javila Kliv ili sam ju negdje ispustila u citanju?
Mikio jel su ti rekli kolko puta dnevno koristit gel? Najbolje nakon hranjenja, na varalicu ce ti biti najlakse joj dati, velicine malo vece od zrna graska, to im je fino slatko ili stavis na mali prst pa nek ga pocica...moguce da ti se pojavile gljivice na guzi, al tesko je to ovak reci, moguce da je i koža iziritirana. Ono sto mozes je staviti na taj dio sudocrem da se taj dio zaštiti od daljnje stolice i da se smiri guza, dok ne odete kod pedijatra i vidi guzu, ili ako ti je ok patronazna pa zna prepoznat gljive. Rota cisto sumnjam da je, imala bi stalno temp., s teškim proljevima, bila bi dehidrirana i klonula...a kolko sam skuzila nema nista izrazeno od navedenog. Kak su ti sad cicke, su upaljene ili se smiruju?
Curke, jel ovo čaj od lista maline koji pijete? 👅🍯🥤
https://postimg.cc/kRPQX97k
Ja sam uzela ovaj https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/cajevi/caj-suban-malina-list-40g-8204/
Nadam se da je sve to isto
A za pranje robice imam Persil za bebe i umjesto omekšivača ocat žlicu stavim i nema mirisa roba, a mekana je.
E da, ima i flaster u ljekarni za kupit, različitih proizvođača i dimenzija koji se aplicira preko rane, vodootporan je i nepropustan, pa se s njim moze normalno tusirat. To ovak zgleda okvirno
Bok svim 😊 ja vas redovito citam al nikak da stignem pisati 😞
Ne sjecam se ko ima problema s e.coli, ja sam si jos uzela uriroyal prasak, d-manoza i rjesil sam je se uz naravno antibiotik i encian caj od brusnice.
Mrgud jesi nam ti to ostala jedina od terminusa? Mogu si misliti kak ti je kad vec tak prode termin 🤦🏼♀️ drzim fige da bus se sto prije mazila s bebicom.
Na sv.duhu predobro izgleda radaona, steta da ju nismo mogli iskoristiti 😂 mislim da vam nisam napisala svoje dojmove s osobljem, meni je bilo super, bas su svi bili jako pazljivi i usluzni tak da se ja opet tam vracam sigurno.
Mi smo danas bili na vaganju, ne dobiva dovoljno na tezini tak da ga moramo vise nadohranjivati. Mikio isto sumnjaju na soor, al nije jos patronazna sigurna. Rekla je da pratim par dana.
Jos uvijek ne dojim, mislim da bum sutra probala jer mi je skoro skroz sve zaraslo.
Kaj se tice robice, mom je 50 iz c&a vec malo naknap.
Sortiraj odgovore
Najstariji