Hej svima.
Mrgud i kl1v sretno !
Losa maleni je baš napredovao, super.
ostale cure, nadam se da se držite. preletim ja vas ali pozaboravljam pola.
bila nam patrinažna danas i obradovala nas viješću da maleni super napreduje s težinom. izgubio je puno, izašli iz bolnice u četvrtak sa 3120 i danas 3380. ja ili se izdajam ili ga pokušavam natjerati da sisa, spavam jako malo ali sam toliko sretna
[iimg]
Cure sta smo rekle za menga bolove u ovim mojim tjednima? Listala sam u rikverc al ne mogu noc di ste pisale a znam da ste pisale o tome. 🤔
Javi se Mrgud. ❤❤❤
Aj nek mi tebi savjet koji damo thinkpink😁
Petra pa to treba sve puskom rastjerat! Meni javila ona frendica da je bila kod doktora i da ne brinem nije gripa nego upala grla. Jej. 😕😏
Grizli savjet mog dr je bio leci,noge na poviseno i magnezij uzeti.
Curke meni danas krenuo nekakav iscjedak, nema boje niti mirisa, i stalno idem piškit, i boli me zdjelica kad se ustanem, trtica i guzovi.. Moj dragi veli da nije možda krenulo, al ja nipta drugo ne osijetim, trbuh mi se stvrdne kad duže stojim al to je to. Nema sad nekih bolova 🤭
Curke meni danas krenuo nekakav iscjedak, nema boje niti mirisa, i stalno idem piškit, i boli me zdjelica kad se ustanem, trtica i guzovi.. Moj dragi veli da nije možda krenulo, al ja nipta drugo ne osijetim, trbuh mi se stvrdne kad duže stojim al to je to. Nema sad nekih bolova 🤭
Isto mi je..mislim da svaki put kad se ustanem mogu otici na wc. Jos dragi radi pa me strah da sta ne krene dok sam sama...al dok nema grceva,jacih bolova ili dok ne pukne vodenjak trudim se biti mirna :)
Annika drago mi da napredujete...kako su klinci reagirali na bracu? Ipak su tvoji malo vec veći..mislim da ce ti pogotovo curka bit od pomoći dok Matija malo ocvrsne.
Kl1v nadam se da je sve proslo u redu i da se vec mazis sa svojom bebicom 🤱❤
Mrgud javi se, sretno! 🍀
Losa bas lijepo napreduje! 💪 Javljaj nam se
Lorena tako mene boli, ja to tumacim kao otvaranje jer nakon toga mi je receno da sam otvorena 1 prst. Zanima me bas jel sam se jos dodatno ista otvarala jer me zadnjih tjedan dana 2-3 dana tako bolilo...
A sinoc su me tako neobicno leda bolila da sam pomislila da mi mozda trudovi pocinju 🤦♀️ ali sam shvatila da mi je od poze u kojoj spavam otkad sam bolesna
Piba podsjeti me, jel moja svekrva u pravu sto se tice sluznog i poroda 😂
Curke jel ima koja one kante za pelene? Bas gledam nase smeće i razmišljam kud cu ja s pelenama xD Sustav u zgradi nam je grozan...imamo jednu MALU kantu za mjesoviti otpad za 6 stanova...ne moram ni reci da je vec prvi dan puna cim smeće odvezu xD Tako da bi onda pelene posebno odvajala i bacala al ne znam sta mi bolje...vidim da ima za kupiti bas kante za pelene s vrecicama..to je ekoloska katastrofa..em pelene em vrecice..al ne znam dal se isplati uzet neku normalnu kantu? Ipak se osjete puno...
Lorena meni je tako kako opisujes svaki put kad pretjeram, unazad 2-3 tjedna. Po meni je to normalno,tijelo se priprema za porod,beba se uglavljuje u zdjelicu, sve se siri i omeksava.
Mare ja sam s prvom imala taj Tommee Tippee kos za pelene, samo nisam kupovala te njihove "kazete"(vrece unroli) jer su preskupe vec je muz negdje nabavio u roli vrece po mjeri. Nakon 4-5 smrdljivih pelena smrducka i kanta,to nemozes izbjec nazalost. Mi smonznali u vrecu pa na balkonu drzat pa sve bacit odjednom...
U petak nisam ništa bila otvorena 😥 evo sad me nešto počelo boluckat kao kad trebam mengu dobiti
Evo cure krece panika kod mene 😂 a bas sam bila kul. Sad na wc uz tu sluz bilo i nesto svjeze krvi. Citam da sluzbi cep moze bit svakakav, nije tog bilo puno, al je bilo crveno. To nije jos za bolnicu jel da. Pripisujem to cepu. Nije to nikakvo pravo krvarenje. Trudove Jos nemam, bebaca osjetim.
meni je tako bilo krv sluz oko 3 po noci i rodila u 8ipo ujutro...ja bi isla..nebi jurila al lagano bi krenila
Sortiraj odgovore
Najstariji