ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    30. Prosinac 2019. 19:15

Juno drzi se jos malo...al kad se sjetim koje prognoze su ti davali,, ti si ko zmaj. Ne sumnjam da ces uletiti u sigurne tjedne. Moj sluzni je odjednom ispao i velicine dlana je bio...
    LoSa joj ne spominji...meni nakon prvog poroda 6 tjedana stalno dolazilo i oflazilo. Te lohije ti nadoknade sve menge koje si propustila🙄🙄🙄🙄

Lorena94
    30. Prosinac 2019. 19:41

DeeSB

Lorena, skoljka hvala cure na savjetima…kupila sam caj od brusnice umjesto ovog uroloskog jer su u ljekarni rekli da njega uopce ne prodaju trudnicama. I cak mislim da imam i brusnice doma koje nisam otvorila…i limun….sve cu isprobati opcije 😀😀

Bitno da je se riješiš... Ja sam pila 100%tni sok od brusnice razrijeđen sa vodom, bocu sam imala skoro mj dana, i kad sam je se riješila sam nastavila pit.. Evo i sad mi dragi smućkao čaj jer sno popili sok 😂

Juno  biti će sve dobro, nemoj se sekirati! 

Grizli
    30. Prosinac 2019. 19:46

Citam ja sad o ovim krvarenjima nakon poroda i pomislim si ba to sta si Lavice napisala da nadoknadimo propusteno. Bas sam se razalostila s cinjenicom da se mjesecna bitch vraca uskoro. 😭
    Juno 🤞 da sto duze izdrzite u komadu.
    Ja ako dozivim 1.1. u komadu mislim da krecem lezat samo, pa mene ubije ovo hodanje i aktivnosti. Dok mirujem sve 5 nicega, kad krenem pocen bolit u krizima, sad me i desna noga boli, teska sam sama sebi, moram stalno ici na wc, sve me zulja. 😒 Ocito je bebolina jos narasla pa sve stisce ili ne znam zasto. Ako ležim nicega ni pol bolni ni grca nemam. 

Damnarexx 🌺
    30. Prosinac 2019. 20:00

Jel to samo meni, ili i vi ne vidite one dole trakice sa tt? 🤔🤔
    Grizli i ja sam sebi lagano kit, mada nisam nesto velika..al sam si teska, nezgrapna..a imam jos mjesec dana🙈😂 samo mogu ic dalje u sirinu..

Damnarexx 🌺
    30. Prosinac 2019. 20:01

O jebem ti, cim se objavio komentar, dosla nazad Lilypie trakica..zanemarite😂😂😂

30. Prosinac 2019. 20:07

Znam da smo davno na forumu raspravljale o tetrama, detergentima i sl. pa eto mojih iskustava
    Tetre, za brisanje nakon bljuckanja i sl. su mi najbolje obicne bijele iz Pepca, 10 kn 3 kom. Perive su na 60 stupnjeva i super su. Lidlove su vece, deblje i kvalitetnije i bolje su za omatanje bebe, pokrivanje i sl. Imam jos i hrpu onih iz Primarkta koje su isto ok.
    Detergent za pranje probala sam Becutan, Frosch i Lupilu iz Lidla (detergent i omeksivac). Becutan ima prejak miris i smeta meni pa vjerujem da i bebi. Frosch nema miris no bez omeksivaca bude ves bas tvrd. Najbolji mi je Lupilu iz Lidla, a i duplo je jeftiniji. Nema miris i s njim sam uspijela skinut flekice od tekuceg zeljeza koje s nicim nisu isle dolje. 
    Prostirke za prematanje su najbolje iz Mullera, najgore one iz Konzuma, to ni ne kupujte.
    Vlazne maramice definitivno Pampers.

beba2025❤
    30. Prosinac 2019. 20:50

Ja bih vristala od bijesa!!
    Bili su nam u posjeti brat i zena od supruga i ona tu vecer zavrsi na hitnoj..visoka temp.i viroza,a cijelo vrijeme je kasljala i drzala nasu bebu..
    Ja koliko sam glupa nisam nista rekla,trebala sam ih potjerati van!!
    Beba danas sva cudna,nemirna,temp.37.4 ,ne papa i ne spava normalno. 
    Poludjeti cu!!
    Ne dajte nikom ni blizu bebi!
    Ja sam dala i sad samo strepim😔

beba2025❤
    30. Prosinac 2019. 20:55

Ako sam dobro skuzila..neku mamu smo uplasile sa pisanjem o dojenju.
    Zao mi je ako su moji postovi tako izgledali.
    Nama je pocetak dojenja bio tezak,ali to nije nista u usporedbi sa ovim divnim osjećajem kad uspijete nahraniti svoje malo čudo kad zaplace!
    Imam spremne bocice i Nan i svaki dan ih gledam i smijem se jer sam sretna sto nam ni danas nisu zatrebale.
    Idemo dan po dan....i mogu samo reci da se stvarno vrijedi potruditi do maximuma za dojenje bebice❤😍

MaRe
    30. Prosinac 2019. 21:10

Losa tnx na info :) Ja sam sve oprala s Nila tekucim a omeksivac mi ni ne treba jer sve ide u susilicu..pa cemo vidjeti kasnije hocemo li mijenjati.
    I te jednokratne za prematanje imam iz Mullera...tako su mi fora te sarene 😊
    Danas sam pripremala robicu za izlazak i prekontrolirala torbu te ubacila grickalice za poslije poroda unutra 😁 Spremna sam :) mozda ne jos psihicki al sve ostalo je spremno 😁
    Beba nadam se da bebica nije ništa pokupila.  Al i ti ljudi pa ne misle na nista kad dolaze kod male djece...ajd ak si dosao al ako mislis da si prehladen bjezi sto dalje od njih..ima vremena da se druzis s njima.

Lorena94
    30. Prosinac 2019. 21:20

Netko je pitao od curka o kremi za bradavice iz dm-a, ja se mažem zadnja 2 tjedna jer mi je počelo curkat mlijeko i meni je dobra, ne scrbi niti išta, čak je dovoljno i masna, također se dobro upije, ako ne stavite jastučiće ostane masni trag, to je jedina mana! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.