Juno drzi se jos malo...al kad se sjetim koje prognoze su ti davali,, ti si ko zmaj. Ne sumnjam da ces uletiti u sigurne tjedne. Moj sluzni je odjednom ispao i velicine dlana je bio...
LoSa joj ne spominji...meni nakon prvog poroda 6 tjedana stalno dolazilo i oflazilo. Te lohije ti nadoknade sve menge koje si propustila🙄🙄🙄🙄
Lorena, skoljka hvala cure na savjetima…kupila sam caj od brusnice umjesto ovog uroloskog jer su u ljekarni rekli da njega uopce ne prodaju trudnicama. I cak mislim da imam i brusnice doma koje nisam otvorila…i limun….sve cu isprobati opcije 😀😀
Bitno da je se riješiš... Ja sam pila 100%tni sok od brusnice razrijeđen sa vodom, bocu sam imala skoro mj dana, i kad sam je se riješila sam nastavila pit.. Evo i sad mi dragi smućkao čaj jer sno popili sok 😂
Juno biti će sve dobro, nemoj se sekirati!
Citam ja sad o ovim krvarenjima nakon poroda i pomislim si ba to sta si Lavice napisala da nadoknadimo propusteno. Bas sam se razalostila s cinjenicom da se mjesecna bitch vraca uskoro. 😭
Juno 🤞 da sto duze izdrzite u komadu.
Ja ako dozivim 1.1. u komadu mislim da krecem lezat samo, pa mene ubije ovo hodanje i aktivnosti. Dok mirujem sve 5 nicega, kad krenem pocen bolit u krizima, sad me i desna noga boli, teska sam sama sebi, moram stalno ici na wc, sve me zulja. 😒 Ocito je bebolina jos narasla pa sve stisce ili ne znam zasto. Ako ležim nicega ni pol bolni ni grca nemam.
Jel to samo meni, ili i vi ne vidite one dole trakice sa tt? 🤔🤔
Grizli i ja sam sebi lagano kit, mada nisam nesto velika..al sam si teska, nezgrapna..a imam jos mjesec dana🙈😂 samo mogu ic dalje u sirinu..
O jebem ti, cim se objavio komentar, dosla nazad Lilypie trakica..zanemarite😂😂😂
Znam da smo davno na forumu raspravljale o tetrama, detergentima i sl. pa eto mojih iskustava
Tetre, za brisanje nakon bljuckanja i sl. su mi najbolje obicne bijele iz Pepca, 10 kn 3 kom. Perive su na 60 stupnjeva i super su. Lidlove su vece, deblje i kvalitetnije i bolje su za omatanje bebe, pokrivanje i sl. Imam jos i hrpu onih iz Primarkta koje su isto ok.
Detergent za pranje probala sam Becutan, Frosch i Lupilu iz Lidla (detergent i omeksivac). Becutan ima prejak miris i smeta meni pa vjerujem da i bebi. Frosch nema miris no bez omeksivaca bude ves bas tvrd. Najbolji mi je Lupilu iz Lidla, a i duplo je jeftiniji. Nema miris i s njim sam uspijela skinut flekice od tekuceg zeljeza koje s nicim nisu isle dolje.
Prostirke za prematanje su najbolje iz Mullera, najgore one iz Konzuma, to ni ne kupujte.
Vlazne maramice definitivno Pampers.
Ja bih vristala od bijesa!!
Bili su nam u posjeti brat i zena od supruga i ona tu vecer zavrsi na hitnoj..visoka temp.i viroza,a cijelo vrijeme je kasljala i drzala nasu bebu..
Ja koliko sam glupa nisam nista rekla,trebala sam ih potjerati van!!
Beba danas sva cudna,nemirna,temp.37.4 ,ne papa i ne spava normalno.
Poludjeti cu!!
Ne dajte nikom ni blizu bebi!
Ja sam dala i sad samo strepim😔
Ako sam dobro skuzila..neku mamu smo uplasile sa pisanjem o dojenju.
Zao mi je ako su moji postovi tako izgledali.
Nama je pocetak dojenja bio tezak,ali to nije nista u usporedbi sa ovim divnim osjećajem kad uspijete nahraniti svoje malo čudo kad zaplace!
Imam spremne bocice i Nan i svaki dan ih gledam i smijem se jer sam sretna sto nam ni danas nisu zatrebale.
Idemo dan po dan....i mogu samo reci da se stvarno vrijedi potruditi do maximuma za dojenje bebice❤😍
Losa tnx na info :) Ja sam sve oprala s Nila tekucim a omeksivac mi ni ne treba jer sve ide u susilicu..pa cemo vidjeti kasnije hocemo li mijenjati.
I te jednokratne za prematanje imam iz Mullera...tako su mi fora te sarene 😊
Danas sam pripremala robicu za izlazak i prekontrolirala torbu te ubacila grickalice za poslije poroda unutra 😁 Spremna sam :) mozda ne jos psihicki al sve ostalo je spremno 😁
Beba nadam se da bebica nije ništa pokupila. Al i ti ljudi pa ne misle na nista kad dolaze kod male djece...ajd ak si dosao al ako mislis da si prehladen bjezi sto dalje od njih..ima vremena da se druzis s njima.
Netko je pitao od curka o kremi za bradavice iz dm-a, ja se mažem zadnja 2 tjedna jer mi je počelo curkat mlijeko i meni je dobra, ne scrbi niti išta, čak je dovoljno i masna, također se dobro upije, ako ne stavite jastučiće ostane masni trag, to je jedina mana!
Sortiraj odgovore
Najstariji