ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    31. Prosinac 2019. 00:20

I zanimalo me kakve vi informacije imate o mandarinama i narancama dok se doji? Na par mjesta sam nasla da se kao ne preporucuje. Ja uopce sad skoro ne stignem jesti voce 🤦🏼‍♀️ jos kak je ovo vrijeme samo tamanim Bozicne kekse i kolace 🤦🏼‍♀️ sad sam na +5 kila od pocetka trudnoce, dobila sam 10 sve skupa. Kak ste vi s kilama?

• AnnA
    31. Prosinac 2019. 00:32

Ajme koliko novih beba. Mame, od srca vam cestitam na vasim misicima.
    Kad vidim koliko vas je vec rodilo postaje mi nekako stvarnije da cu i ja ubrzo. Inace uopce nemam neki osjecaj, kao da me se to ne tice. 
    Danas bila na pregledu. Zatvorena i smeksana. Malac ima 2.5 kg. Sljedeci pregled za cca dva tjedna u TA. Ici cu 13.1.

• Stelle123
    31. Prosinac 2019. 01:22

I mi smo danas, tj. vec jucer bili u pedijatra jer je proslu noc od 2-5 tako stenjao i rzao i tesko disao, kasljucao da sam se posteno zabrinila. Po danu sve ok, ali to pred jutro bude strasno iako bi trebalo bit povezano sa zrakom u crijevima. Ona naravno nije nista vidila jer je on po danu ok. Naravno, jos sam si umislila da mu je to sve od zutice, pa smo vadili i bilirubin. Jadan koliko je kricao kao da ga kolju. Mene je stavilo 5 dana na dijetu da vidimo hoce li se to po noci poboljsat. Leso, juhe i kompoti. U svakom slucaju dobio je kilo od porodajne i njoj izgleda ok. Muz sad ne prica samnom, nakon svega toga jer sam malog izmucila bez veze, pogotovo za to vadjenje. Sad se nadam da nismo nista skupili po putu, uvik neka briga 😭  
    Sto se tice kila ja sam na tocnoj tezini kao prije trudnoce, iako sam se nadala da cu i vise obzirom na gladovanje, a sad moram nastavit.
    Mi na prematalici drzimo jednokratne i svaki dan ih mijenjamo jer redovito zapisa. 
    Losa84 kako to da se vec kotrlja po krevetu? Ili se samo nogicama odguruje? 

url=https://lilypie.com]

Juno
    31. Prosinac 2019. 01:33

Stigla u 21 sat s profila. Pojela si dvije baklave da proslavim zadnje pikanje i otišla spavati. 5 min do pola noći pukao vodenjak. To ko slap teklo iz mene. Automatski se okrenula u nekakvu poludogi pozu da zaštitim madrac a ono prema guzici prskalo. Spakirali kofer, došli u rodilište. Do sad na ctg-u i pregledu. Otvorena za pola članka samo

Juno
    31. Prosinac 2019. 01:35

Sad idem odmarati jer trudova uopće nemam, ali tu sam pod kontrolom pa koliko još izguram. 

Omerta
    31. Prosinac 2019. 02:57

Ajme Juno, sretno!!! 🤞🤞🤞 Za tjedne ne brini, jedino sto ce te morati inducirati nekako.. Tako sam i ja isla, ali sa 38+1 i uz SLABO curkanje plodne vode, jer je prsnuce bilo na nekom nezgodnom mjestu, nista filmski.. na kraju me ipak stavili na drip sljedece jutro jer nisam bila skoro nista otvorena. Vjerojatno ces dobiti neki antibiotik s obzirom da voda otjece odnosno po opisanom izgleda da je dobri dio vec otisao pa ce odluciti sto i kako dalje. Drzim fige da sve prodje ok!!! 💕

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Grizli
    31. Prosinac 2019. 06:22

Jutroooo... Evo moj teroriat ne da mi spavat, krenula tulumariti od ranog jutra. 😬 Imam osjecaj da ce mi mjehur izbaciti van. 
    Damnarexx ja pijem taj caj sto si sliku stavila. Kupila u bio&bio s time da nije vani izlozen nego sam ih pitala pa mi ga dali. 
    Juno ajme koji rasplet dogadjaj kod tebe. Sretno! 
    Mikio hvala puno za info. Bas cu rec mm da ide kupiti jos koji paket onda tih zastitnih. Znaci mogu je koristiti cijeli dan ako se ne zaprlja? Ja sam mislila doslovno da moram jednom i baciti u smece pa mi to bilo previse otpada za cesta presvlacenja. 
    Lunica i kod mene su BH sve cesce, vidim tu smo po danima pa mene to odmah malo utjesi da nije prerano. 
    Sinoc sam mm natjerala bas da skine svu posteljinu sa kreveta i stavi zastitu za madrac. Cak sam i torbu si spakirala za rodiliate sinoc. Ostaje mi samo ubaciti cetkicu, punjac i papire. Sakrila ju u cosak sobe bebine. 🙈 A bebu stalno molim samo da ceka barem do 10.1. Sve prije mi se cini jos prerano da se rodi iako znam da cak i da se sad rodi bi bilo ok jer je velika, teska, al meni je taj 10.1. neka psiholoska granica valjda. 

Grizli
    31. Prosinac 2019. 07:06

Cure ima koja situaciju da osjeti kad se beba jako mrda dole kao da ju prodje struja? Meni se od jucer pojavi taj osjecaj kad osjetim bas jako da se mice u trbuhu ko da me nesto bocne ili struja prodje tako bi opisala osjecaj. Malo neugodno onako. Nema veze dal sjedim, hodam, lezim... Opcenito kad se mrda mene sve boli. Jel to normalno

Točkica37
    31. Prosinac 2019. 07:27

Juno drs se.  Hoce li to biti prva novogodisnja bebica hehe.  
    Ja u nekoj vrtoglavici 🙄  
    Lipo se zabavite danas i sretan svima ulazak u 2020 😍🥰

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

31. Prosinac 2019. 07:32

mikio ja sam nakon carskog imala kopče koje su mi makli nakon 6 dana. Kako je meni rana bila upaljena 3 tjedna su mi je previjali u bolnici i kad se smirilo, sad kad sam dosla doma mi opet procurila. No spricsla ssm sa Octaniseptom te nosila gszicu i sad je ok. Mrezaste jednokratne gace sam nosila mijesec dana  Sad sam kupila bas visoke gace ko za babe jer mi na normalnima gumica taman po rani ide.
    Od prije poroda sam na -3 kg a jedem ko luda zbog izdajanja. Meni mandarine smetaju, primjetila sam da mali ima grceve od njih.
    Te jednokratne prostirke ja stavljam na prematalicu jer se svakodnevno dogodi nezgoda, ili se popiski ili kaka malo izade ili malo bljucne i sl. Pelene koristim velicinu 0 no nadam se prec na 1 jer smo blizu 3 kg :-)
    Imam nekih 10-tak bodica kratki rukav i toliko onih ko pidzamica i po doma mu to oblacim. Ispod bodic, gore pidzamica. Sva medo odjelca i skafanderici na trzistu su mu preveliki.
    Neko je pitao za rolanje... ne rola se naravno vec se odguruje nogicama i rucicama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.