Evo cure krece panika kod mene 😂 a bas sam bila kul. Sad na wc uz tu sluz bilo i nesto svjeze krvi. Citam da sluzbi cep moze bit svakakav, nije tog bilo puno, al je bilo crveno. To nije jos za bolnicu jel da. Pripisujem to cepu. Nije to nikakvo pravo krvarenje. Trudove Jos nemam, bebaca osjetim.
Sretno i što manje panike, nazovi ginekologa ako već nisi..
Bit će to sve super 😘🤞🤞
[/url
Megud tako je bilo neki dan mojoj prijateljici ali ona je uz svjezu krv imala trudove tako da je bilo od otvaranja. Ako ti je stalo i ako osjecas bebu nema brige ali ocekuj ili puknuce plodne ili trudove. Samo hrabro 💪💪💓💓
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro curke i sretno danas na pregledima!
Kliv vjerojatno si vec gotova. Nadam se da je sve proslo uredno.🥰
Mrgud sretno!🥰
Losa super malac napreduje!😊
Mikio kak je danas?
Ja nocas pola noci nisam mogla spavat, nikak uhvatit zraka. Pa otvarala prozor u sobi, pa zatvarala, pa legla u polusjedeci polozaj, kapala nos, nagutala se žvaki i bonkasa, kao da mi otvori dišni put, niš nije pomagalo...doslo mi da si uštrcam ventolinom, al nisam htjela bez savjeta s gin. Grizli jel si ti koristila u trudnoci sta od tih pumpica za astmu?
Thinkpink ja sam samo 2 put ventolin koristila kroz cijelu trudnocu i to ono kad sam bila prehladila se jako pa dok antibiotik nije krenuo djelovati sam 2 noci uzela prije spavanja. I gin i dr opce i pulmolog su mi rekli da je za bebu stetnije ako ostajem bez daha nego taj ventolin i da ako imam potrebe da uzimam do 4 udisaja dnevno. Na pocetku sam bila na korticima kad mi je i disanje bilo najteze valjda zbog navale hormona i nakon 12tt meni se astma bas uredno drzala cijelo vrijeme. Sad ostanem bez daha kad se penjem po stepenicama, al trudim se bas stalno pravilno disat i za sad mi je stvarno sve ok. Na tvom bi mjestu uzela si ventolin bolje nego se muciti jer samo se pogorsava stanje astme ako nemas dobar protok. Moja seka je cijelu trudnocu koristila ventolin na dnevnoj bazi nekoliko udaha i sve je bilo u redu. Jesi probala se inhalirat sa fizioloskom onaj aerosol?
Thinkpink ja sam samo 2 put ventolin koristila kroz cijelu trudnocu i to ono kad sam bila prehladila se jako pa dok antibiotik nije krenuo djelovati sam 2 noci uzela prije spavanja. I gin i dr opce i pulmolog su mi rekli da je za bebu stetnije ako ostajem bez daha nego taj ventolin i da ako imam potrebe da uzimam do 4 udisaja dnevno. Na pocetku sam bila na korticima kad mi je i disanje bilo najteze valjda zbog navale hormona i nakon 12tt meni se astma bas uredno drzala cijelo vrijeme. Sad ostanem bez daha kad se penjem po stepenicama, al trudim se bas stalno pravilno disat i za sad mi je stvarno sve ok. Na tvom bi mjestu uzela si ventolin bolje nego se muciti jer samo se pogorsava stanje astme ako nemas dobar protok. Moja seka je cijelu trudnocu koristila ventolin na dnevnoj bazi nekoliko udaha i sve je bilo u redu. Jesi probala se inhalirat sa fizioloskom onaj aerosol?
Ma ja ludaca, nisam nikad pitala jer sam kroz cijelu trudnocu uspjela uspjesno izbjeci pumpice, a inace koristim Alvesco i Ventolin. A nocas je bas bila borba za zrakom, a znam da znaju promjenit te pumpice u trudnoci i da ginici bas ne vole koristiti ventolin. Meni inhalacije nista ne pomazu. I sluznica nosa mi natecena, a nisam prehlađena. Nadam se da se nece ponovit isti scenarij od nocas. Sutra mi kontrola kod gin.pa cu bas pitat sta smijem a sta ne. Hvala ti na savjetu!
Cure fakat ste divna podrska ❤️ Cula sam se sa gin i poslala me za svaki slucaj provjerit stanje u bolnicu s obzirom da sam prosla termin. Ne krvarim. Mislim da nemam trudove 🙈. Sad sam tu samo je danas guzva za poludit pa jos cekam. Mantram si da je to sve ok i da ce me poslat doma 🤞 drzite fige, neda mi se da me na silu sad induciraju.
Cure fakat ste divna podrska ❤️ Cula sam se sa gin i poslala me za svaki slucaj provjerit stanje u bolnicu s obzirom da sam prosla termin. Ne krvarim. Mislim da nemam trudove 🙈. Sad sam tu samo je danas guzva za poludit pa jos cekam. Mantram si da je to sve ok i da ce me poslat doma 🤞 drzite fige, neda mi se da me na silu sad induciraju.
🤞🤞🤞🤞🤞 Bude to sve ok, prespavala jutro i imam što za čitat. 😁 Javi nam se obavezno!
Drzim ti 🤞
Budi smirena i pozitivna, poduzela si ispravne mjere, bar da znas na cemu si 🤗
Mikio bas mi je zao kako vas je to sve snaslo. Nadam se da je situacija jutros malo bolje. Soor ce proc, moji imali oboje, rojazol gel brzo to rijesi. A ovo za posjete, da, ne znam kaj da ti velim. Evo ja sad prolazim s malim isto. Mora bit "izoliran" dok se u potpunosti jetra ne oporavi a na bozic dosli cestitat susjedi s klincima od kojih mala evo lezi na pedijatriji upravo s rotom i hemofilusom u nosu, pa daj me nemojte zezat 🤦🏻♀️.
Losa kako je maleni lijepo narastao... Bravo... I samo da znas da mi je jaaaakooo drago sto nam se javljas i to sa lijepim vijestima. 🤗
Mrgud 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 samo polako, bit ce to sve ok.
Kliv jos jednom sretnooo ako nisi vec i gotova i mazis se sa bebacem. 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Ma ne boj se i ako bude indukcija, meni je drip ubrzao porod, bilo sve gotovo za 3 sata, sretno ti💪
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji