Mikio pa bas sve se na vas navuklo 😕 Držim fige da sve što prije prođe pa da napokon mozete uzivati 🙏
Mrgud sad nek se strpi jos dan pa da bude prva beba u Novoj godini😊
Ni ti jastuci nisu losi za spavanje i sad mi je i onaj swadle il kako vec pao na pamet...kad ga zamotaju ko tortilju i nema da mrdne...a navodno im to pase dok su tak maleni.
Ja sam nocas sanjala da sam bila sama kod kuće s bebom (i to curicom) i da nisam znala ni kako da ju podignem a kamoli sta drugo...i onda sam nesto izasla iz sobe a kad sam se vratila taman sam vidjela kako pada iz krevetica 🙉
Jutro cure! Kliv sretno danas!
Mikio nisam shvatila,u posjeti vam je bio jos netko osim roditelja(uze obitelji)? Zao mi je jako, sve jedno na drugo,baš,al nakon dugo loseg mora na bolje,jel tako?
LoSa pa bas vam je narastao maleni,odlicno! Sto se tice gnijezda nemam ga, al ce mi ga frendice kupiti tako da vidjet cemo... kornet imam i od male i sad novi od ethereala, al mala ne bi spavala u njemu, prejak karakter😂 swaddle ni u bolnici nije palio,ne znam kako ali bi obje ruke svaki put iskobeljala van...
Mrgud mozda se ipak nesto pokrece (pa te gledamo na vijestima,prva beba u Novoj 😁😁😁)
Grizli stvarno joj svaka čast
Mikio baš mi je žao što vas to snašlo,zelim ti da se što prije oporavi 🙏
Stigao nam je krevetić 😄😄 nqmontirači smo ga danas ću da stavim ogradicu i ostale stvari pa vam slikamm presretna sam
Jao cure sinoć sam sanjala da sam rodila curicu i sad ne znam ni da je nahranim ona jadna gladna al se samo smjeska nikako ne plaće al prehladno a ja ne znam onda ukakila de ja pelene ne znam promjeni dvu je unazala sva od glave do pete od govana a ja je ko brišem grozno 😞
Jutro. Sretno na pregledima curke. Ja ne znam kad mi je iduci jer u zbrci me ni moj gin ni ovi u Vinogradskoj nisu narucili. 7.1 zovem svog gina i.mislim da cemo taj.tj obaviti i zadnji pregled kod njega j onda u TA.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Losa meni je mali stalno u gnijezdu, dan noc...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Evo cure krece panika kod mene 😂 a bas sam bila kul. Sad na wc uz tu sluz bilo i nesto svjeze krvi. Citam da sluzbi cep moze bit svakakav, nije tog bilo puno, al je bilo crveno. To nije jos za bolnicu jel da. Pripisujem to cepu. Nije to nikakvo pravo krvarenje. Trudove Jos nemam, bebaca osjetim.
Evo cure krece panika kod mene 😂 a bas sam bila kul. Sad na wc uz tu sluz bilo i nesto svjeze krvi. Citam da sluzbi cep moze bit svakakav, nije tog bilo puno, al je bilo crveno. To nije jos za bolnicu jel da. Pripisujem to cepu. Nije to nikakvo pravo krvarenje. Trudove Jos nemam, bebaca osjetim.
Mozda da kontaktiras svog ginekologa pa da ti kaze sta da uradis? Meni je cep ispadao 3 dana, a ima zena koje su rodile par sati nakon toga..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Samojed 😍 jeeeej krevetic!
Mrgud ja bi se full prestrasila. Mozda stvarno da nazoves gin ili trudnicku pa pitas. Vjerojatno je sluzni ali ja cim vidim nesto crveno meni se pali alarm u glavi
Mrgud, da li je sluz bila pomijesana sa krvi ili si je ovako vidjela? Jer svjeza krv znaci otvaranje (u terminu). Znam osobno par slucajeva koji nisu isjecali trudove, imali neko krvarenje kad 5cm otvorene. Znam da nama kazu u slucaju pucanja vodenjaka,čestih trudova ili pojave krvi da se javimo u TA. Ja bih otisla.
Sortiraj odgovore
Najstariji