ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    29. Prosinac 2019. 23:41

piba7

Nemam vam cure nikakav savjet za dati. To sve što je kod nas islo tako brzo nije nešto na što sam ja utjecala nego eto tako se desilo.
    Pokušajte slusati babice, one stvarno znaju što vam govore i stvarno će dati sve od sebe da vam olaksaju.
    Ja sam molila epiduralnu, nešto protiv bolova i tužno pitala zašto mi ne žele pomoći 😂 ali na 9cm se više ništa ne može dati. Babica me cijelu izokrenula dok nismo našle položaj u kojem najmanje boli i cijelo vrijeme mi je masirala leda.
    I oko dojenja vam kasnije svi pomognu, samo se nemojte ustrucavati pitati

Waaauu,,babiica masirala ledja? Svaka joj cast!! 

beba2025❤
    29. Prosinac 2019. 23:42

Iviki i Piba cestitke od srca🌷❤🌷❤

beba2025❤
    29. Prosinac 2019. 23:45

LoSa84

Cure koje imate bebe, dali koristite ona gnijezda za bebe? Meni se mali rola po kinderbetu te ga nadem ili na dnu ili se okrene poprijeko pa sam sad kupila to gnijezdo… a po netu pise da je opasno mada mi nije jasno kako

Ja ga nemam..jako sam ga zeljela,ali upravo zbog tih stvari koje sam pročitala sam odustala od kupnje..
    A inace je bas slatko🤩

PetraB
    30. Prosinac 2019. 01:11

kl1v

Pozz
    Ja sam od jutra u bolnici. Cijeli dan ctg pregledi…

Sretno! Drzim fige da sve prodje u najboljem redu. 😘🤗

url=https://lilypie.com][/url

30. Prosinac 2019. 04:31

Evo meni spava malac u gnjezdu i sad je mirniji, ne vrti se. Ma svasta se kao ne preporuca no nije mi opcija niti vreca jer su mu sve velike. Pokrivac isto kao ne i tako dalje... Ta bocna strana od gnijezda je mekana pa i da se nabije u nju mislim da se ne bi bas ugusio. U bolnici su bili pokriveni pokrivacima i spavsli na trbuhu a oboje je kao opasno. 
    Grizli moj mali sad nosi 50-etku, ima 49 cm i skoro 3 kg. Kad smo dosli iz bolnice nosio je 44 :-)

30. Prosinac 2019. 04:49

Mojem malom je i jastuk za sad preveliki... upada u njega. I da, imam ogradice na kindacu, bez ogradica bi mogao nozicu pogurnut izmedu resetka u opet problem. Sve je potencialno opasno no ne mogu ga 0-24 nadgledat 

30. Prosinac 2019. 04:51

I da... kod nas nema posjeta i nek se ljuti tko se hoce. A i uza obitelj koja je bila kod nas ne dira malog, ssmo muz i ja. Opcenito mi je glupo navlscenje male bebe od nekih ljudi van kuce.

Grizli
    30. Prosinac 2019. 06:07

Jutrooo... Sretno danas na pregledima! 
    Losa a joj slatkis mali kako je narastao puno. Super da se smirio u gnjezdnu. Pitala sam bas zbog tog jastuka za nosenje jer su nama kao rekli da je dobar za bebe od 50cm pa na vise. A vrece za spavanje sam vidila da ima malih 50cm u c&a pa ako se odlucis da znas di da potrazite. Jucer bas vidila ih dosta cak su neke i na snizenju.
    Mikio a joj vama nikako na bolje. Bas sve ti se zakompliciralo jadnoj. Nadam se da cete se brzo oporaviti.
    Nis kremicu za bradavice onda od dm cu kupiti pa bas probat. Naravno i purelan ce biti u rezervi.

mrgud_zg
    30. Prosinac 2019. 06:26

Jutro zene! 
    Mikio vama se bas sve moguce zaredalo. Bas mi je zao. Nadam se da ste sad sve lose prosle i da ce sad samo krenut na bolje 🤞. Kad izljecite soor i mastitit da ce onda i dojenje napokon potpuno sjest na svoje! 
    Losa bome je tvoj malisa stvarno super narasto vec 💪. Ja sam isto dobila jastuk od frendice koji izgleda ko oni starinski jastuci u kojima smo mi izlazili iz bolnice ko bebe, nije kornet. I ona kaze prvih mj-dva da joj je to bilo najbolje za spavanje
    Ps. Meni nocas krenuo sluzni cep ispadat 🙄. Na svakom piskenju sve vise. Tako smo blizu a trenutno mi se ta nova godina cini tako nedostizna 😂😂😂
    Kliv sretno danas! 🤞🎉

Lunica
    30. Prosinac 2019. 06:44

Jutro curke😉
    Losa bravo za bebaca bas lijepo napreduje💞
    Mikio znaš da sam pomislia da nije mastitis kad si spomenula temp i da se lose osjecas. Moje iskustvo dva lekadola i oblozi od kupusa(najbolje rastika), ako bas neide antbk.
    Mrgud mozda je krenuloooo..jeee..ajde samo hrabro i nek se nastavi trend prirodnih i brzih poroda💪💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.