ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    29. Prosinac 2019. 21:38

LoSa84

Cure koje imate bebe, dali koristite ona gnijezda za bebe? Meni se mali rola po kinderbetu te ga nadem ili na dnu ili se okrene poprijeko pa sam sad kupila to gnijezdo… a po netu pise da je opasno mada mi nije jasno kako

Kazu da su opasna da se ne okrene beba na stranu pa ugusi na jastuk..isto kao što za ogradice kazu e sad to su izolirani slucajevi al je moguce.
    Tonkice moras i onaj pregled za epi obavit ranije..barem se kod nas u Os to mora prije obaviti.

samojed
    29. Prosinac 2019. 21:47

Grizli znači pre pre pre pre preslatkooo ali kapicom i dekicom sam oduševljena želim i ja takooo,stvaeno sam oduševljena s tim baš bih voljela tako imat extra je 😍 a koliko se preporučuje piti šalica čaja od maline
    Piba čestitam na laganom porodu da se što prije oporavis i uzivas sa svojom bebicom 🎉🎉🎊🎊🎊

MaRe
    29. Prosinac 2019. 22:16

kl1v

Pozz
    Ja sam od jutra u bolnici. Cijeli dan ctg pregledi…

Sretno 🤞💪

Damnarexx 🌺
    29. Prosinac 2019. 22:21

kl1v

Pozz
    Ja sam od jutra u bolnici. Cijeli dan ctg pregledi…

Sretnooo sutra!!!

Grizli
    29. Prosinac 2019. 22:22

Losa za gdnjezdo je ovo razlog sto je navela Mare opasno, ako ti se vrti po krevetu vjerojatno ce se i u tome. E sad kako ga sprijeciti ne znam. 🤨 Nadam se da ces sa gnjezdom rijesiti problem. Nego htjela sam te pitat koju velicinu sad tvoj malac nosi?
    Samojed mene je mama bas odusevila sa kapicom i dekicom. Zadnji put je plela meni carapice termo kad sam imala 3 godine. Ja ju nikad nisam poslije vidila da plete i sad joj valjda doslo. Caj od maline kao 1-2 salice dnevno od 2dcl se piju tople je bolji kao ucinak. A pred kraj se moze pojacat doza do 4 salice su meni rekli. Pretpostavljam da to pred kraj se odnosi na 40tt.
    Jel koja od dva cula stogod o nekoj kremi za bradavice od dm marke babylove? Ili da ima iskustva? Frendica mi to spomenula kao da ima za kupiti, al ne znam dal vrijedi uopce to probavati. 

Macutica
    29. Prosinac 2019. 22:30

Grizli

Losa za gdnjezdo je ovo razlog sto je navela Mare opasno, ako ti se vrti po krevetu vjerojatno ce se i u tome. E sad kako ga sprijeciti ne znam. 🤨 Nadam se da ces sa gnjezdom rijesiti problem. Nego htjela sam te pitat koju velicinu sad tvoj malac nosi?
    Samojed mene je mama bas odusevila sa kapicom i dekicom. Zadnji put je plela meni carapice termo kad sam imala 3 godine. Ja ju nikad nisam poslije vidila da plete i sad joj valjda doslo. Caj od maline kao 1-2 salice dnevno od 2dcl se piju tople je bolji kao ucinak. A pred kraj se moze pojacat doza do 4 salice su meni rekli. Pretpostavljam da to pred kraj se odnosi na 40tt.
    Jel koja od dva cula stogod o nekoj kremi za bradavice od dm marke babylove? Ili da ima iskustva? Frendica mi to spomenula kao da ima za kupiti, al ne znam dal vrijedi uopce to probavati.

Kupila sam ja tu kremu i s obzirom da me sve cesce luđacki svrbe i postaju osjetljivije, a i vidim tragove prosusene da vec nesto mrvu curka, koristim ju vec sada i bolje mi je po pitanju svrbeza, a bas sam i po forumu citala da je to skoro isto kao Purelan koja je dosta skuplja, ako se pokaze i dalje ok, drugu necu ni kupovati.. 

Taani
    29. Prosinac 2019. 22:31

Ivikii i Piba čestitam  ! Dobrodošli bebači 

Damnarexx 🌺
    29. Prosinac 2019. 22:33

Grizli

Ja ju imam doma :) dobila sam ju u nekom poklon setu, negdje... Pojma nemam, ne sjecam se 🤷🤷

Al isprobat cu ju, kako god. 

Damnarexx 🌺
    29. Prosinac 2019. 22:35

Za sada me ne svrbe niti peku. Tu i tamo (rijetko) osjetim da nesto curne, tako da ne mazem.
    Ne znam dam bi trebala pocet, onako preventivno 🤔

• Tonkica1
    29. Prosinac 2019. 22:48

PREGLEDI

30.12. - Anna
    30.12. - Juno
    30 12. - Lunica
    31.12. - Thinkpink1
    31.12. - Lorena94
    31.12. - Tonkica1
    31.12. - mrgud_zg
    02.01. - Nita9999
    02.01. - PetraB
    02.01. - Taani
    03.01. - Hani
    03.01. - DeeDee
    03.01. - Lavica27
    09.01. - C1M4
    09.01. - Omerta
    13.01. - Macutica
    14.01. - DeeDee
    17.01. - LoBi
    17.01. - PetraB

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.