Kl1v mislim da sam bila 25 ili 26 tjedana. Trajao je pregled skoro sat vremena jer je doktorica bas temeljito mjerila debljinu klijetki i pretklijetki iz svih kuteva, pa zaliske i protok kroz maternicu i posteljicu. Sve je lijepo objasnila, a koncentrira se samo na srce, drugo nis nije ni gledala. Nas je samo pitala jel znamo vec spol jer nas decko kad god ga gledaju prvo pokaze muskost 😂
Taman te zazovem Goga i eto te:) Hvala cure,znaci to su ti tjedni. Inace kad stuca baš jaaaako nisko osjecam,to sto kazes Red fox ko da ce probit kroz cervix🙈
Goga a s kolko kg si startala?
E a zgaravica...znaci više nije nakon sto nesto pojedem nego od jutra do mraka. Stalno onaj neki kiseli okus u ustima,fuj🤢
Cure koje su pitale za pepco u sisku. Ja danas bila tamo i skoro sve je lijepo slozeno kao i u c&a tako da moguce da ce otvorenje biti isto dan.
Ja kupila na sajmu jastuk za nosenje od djecjeg svijeta ili tako nesto. Da me ubijes sad ne znam kako se tocno zove. I evo upravo je u masini. Znaci trebam se pomoliti. Od ethereala sam uzela minki dekicu, oprala ju danas i izgleda isto kao i prije pranja.
Nego imam pitanje u vezi onih zimskih vreca za kolica. Jel se to koristi samo kasnije za onaj sportski dio s obzirom da vrece imaju rupe za remenje ili je to univerzalno, moze i u kosaru. Ili mi ta vreca stvarno ne treba
Anna moja prijateljica koristi vrecu vec mj dana ( mala ima 9mj) obuce ju u riflice i drblju majicu i jaknicu i jos stavi u vrecu, s tim da sad nije toliko hladno da ju cijelu zakopca nego joj savine da moze ruke izvaditi.
Mala se fino ugrije i bude dobra u setnji, iskreno ja sam jako zimogrozna, ne mogu zamisliti kako je malim bebicama, ja svakako uzimam zimsku, i ovako je od 0-2 godine moja.
Vidjela sam da neki imaju skafandere, to mi je vise za djecu koja vec hodaju
It’s a baby boy💙
Cure koje su pitale za pepco u sisku. Ja danas bila tamo i skoro sve je lijepo slozeno kao i u c&a tako da moguce da ce otvorenje biti isto dan.
Ja kupila na sajmu jastuk za nosenje od djecjeg svijeta ili tako nesto. Da me ubijes sad ne znam kako se tocno zove. I evo upravo je u masini. Znaci trebam se pomoliti. Od ethereala sam uzela minki dekicu, oprala ju danas i izgleda isto kao i prije pranja.
Nego imam pitanje u vezi onih zimskih vreca za kolica. Jel se to koristi samo kasnije za onaj sportski dio s obzirom da vrece imaju rupe za remenje ili je to univerzalno, moze i u kosaru. Ili mi ta vreca stvarno ne treba
Anna moze i u kosari biti i poslije u sportskom dijelu. Meni je to bilo s prvom jako prakticno.
Čestitke svima na današnjim pregledima.
Goga eto i ti kraj svih prognoza i svega što si prosla stigla u visoke tjedne ☺ pih ja sam 65 imala prije 10 godina 😂 tjesim se da imam teske kosti jer ne izgledam da imam toliko koliko trenutno imam 🙈
Evo tetre oprane i osusene u susilici i sad mi se svidaju...bas su mekane :)
Kod mene se zgaravica javlja kad jedem luk i kad popijem mlijeka..i ako bilo sta stavim u usta navečer..tak da mi to spas od grickanja uz tv.
Hvala ti Fever. Imas li neki link kako ta vreca izgleda. Jer ja sam vidjela samo sve te dosta dugacke sa rupama. I najprije sam mislila to je kao pd rodjenja pa dokle god je dijete u kolicima. Al u ducanu mi rekli da to nije za kosaru. Sad vise nisam pametna
Hvala i Lavice. Znaci ova u baby centru mi je dala krivu info. Bas super. A bila mi bas lijepa i povoljna vreca. Ah
E a zgaravica…znaci više nije nakon sto nesto pojedem nego od jutra do mraka. Stalno onaj neki kiseli okus u ustima,fuj🤢
I meni tako već jako dugo. Onda stalno nešto žvačem da maknem tu kiselinu, poslije mi još gore a ja se samo sirim
[iimg]
Ja cu uzeti joolz vrecu jer su mi takva i kolica, sa stranice babycenter.
Nema veze sto ima proreze za sportski koristit cu ju i u kosari, krivu info vam je dala. Samo kupujte.
Imate na aliexpressu kopije elodie details vreca, savrsene, 333 kn
HRK 329.49 50% Off | Thick Warm Envelope For Newborns Baby Stroller Sleeping Bag Foot muff Infant Winter Windproof Foot Cover Baby Stroller Footmuff
https://s.click.aliexpress.com/e/D6miTdlW
Pogledate recenzije kupaca, ma kao original
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji