Hrabrica joooj meni je jos stvarno rano za porod :(
Imam problem s uu koje je y oblika pa me muči to.
a kako taj oblik utječe? nisam čula za to pa ne znam...Ali htjela sam reći da su sva ta boluckanja i zatezanja normalna bitno da doktor zna za to (meni su krenula već oko 25tt..ligamenti i sve druge čari trudnoće.) Zadnjih 2 mj mi je najveća muka iznenadna bol u pupku (kao probadanje). Bude kratko i oštro da me par puta baš složilo na pod..grozan feel...da bi doc na kraju rekla da se iza pupka nalazi kanalić koji beba potegne dok se vrpolji i kaže tu nema pomoći...trpitt i to je to...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Evo i nas s pregleda..
Do sad smo na +10kg. Beba je okrenuta glavom dolje. Sve je ok.. pregled 2.12., znaci za 2tj.
E sad, trebalo bi obavit UZV FET SRCA jer seka ima srcanu manu. Nije bitno koja bolnica, na uputnici pise hitno. Dala mi je kontakt vinogradske i srebrnjaka..navodno ima i rebro i neki kazu sv duh.
Jel ima koja ikakvu info o tome? Broj na koji da se narucim. Na uputnici pise hitno.
Hrabrica a kao t oblik je normalan a meni je od 21.-tj u y obliku. Ne kuzim ni ja najbolje. I uloziv je za jagodicu prsta..
Tako da navijam da dodemo barem do 36tt.. Necu traziti viae od toga.
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Jel ima tko da zivi u Sk? Kod nas se c&a planira otvoriti 28.11. Za pepco i hm jos nista nisam vidjela…
Jel ima kod nas gdje kupiti organizator za ladice a da cijena nije bijesna??
O pa susjeda… 🤭
I ja sam cula za c&a i cekam info za pepco 😅
Ja sam planirala u Tedi otic po one kao kosarice pa njih iskoristit kao organizatore… Samo moram prvo izmjeriti ladice 🤣
Susjedice ja sam u Moscenici 😉. Dobro zboris.. izmjeriti ladice...to mi nije palo na pamet.
Kl1v ja sam isla na fetalni ultrazvuk srca na srebrnjak,inace vodim trudnocu na svetom duhu tak da ti oni sigurno nemaju jer su me slalo tamo. Osim njih znam da jedini rebro jos ima. Broj imas na internetu pa nazoves. Za rebro ne znam, a na srebrnjaku su svu bas jako dragi i usluzni. Samo zovi sto prije i reci da je hitno jer je dosta popunjeno. Mi smi cekali vise od mjesec dana pregled.
Inace kaj se tice jastuka, ja isto imam iz pepca, oprala sam ga na 40, centrifuga i ko nov je. Tak da ko nije jos kupio, preporucam. Iz ethereala imam vrecu za spavanje, minky dekicu i pamucne tetre. Isto nemam zamjerki nakon pranja 🤷🏼♀️ al npr.lidl tetre su puni kvalitetnije.
Da vam se i ja javim cure. Danas sam imala redovni u.z.
Beba je super, teska je 1650 g sve mjere su uredne, protoci uredu.
Placenta ok, plodna voda kako treba. Sutra imam kolposkopiju, a za dva tjedna naredni redovni u.z 3.12 (Lorija 🤗 kad stignes upisi).
17.12 imam dogovor u klinici za carski pa ću tad znati i točan datum .(planirano je 37 ili 38 t).
I rezultati ogtt su uredni (ako sam ostala dužna info).
Da jos ovako sve ostane do kraja i ja cu biti prezadovoljna.
I da, imam 65 kg 🙈 mislim da je to to. Potrudit ću se do kraja malo probusiti kasiku ili napraviti selekciju namirnica 🙈😎
Cestitiam drugim curama na urednim pregledima.
Cure drago mi je zbog urednih pregleda! Vidim da se jos Goga nije javila s pregleda... i Angie cini mi se od jučer ujutro🤔?
Imam pitanje ako je neka imala slicno... ima par dana da pisam noooon stop preko dana. Znaci pisam,dodjem s wc'a i osjecaj ok upisat cu se sad i odmah. Ne znam da li mi je on nasjeo jako nisko jer osjecam ga posvuda po trbuhu,ispod rebra, jako nisko, s lijeve od pupka... pp noci jednom piskim. Al nema nikakve boli...jel upala ili sto? Idem u pon na pregled..
Kl1vja sam isla na fetalni ultrazvuk srca na srebrnjak,inace vodim trudnocu na svetom duhu tak da ti oni sigurno nemaju jer su me slalo tamo. Osim njih znam da jedini rebro jos ima. Broj imas na internetu pa nazoves. Za rebro ne znam, a na srebrnjaku su svu bas jako dragi i usluzni. Samo zovi sto prije i reci da je hitno jer je dosta popunjeno. Mi smi cekali vise od mjesec dana pregled.
Inace kaj se tice jastuka, ja isto imam iz pepca, oprala sam ga na 40, centrifuga i ko nov je. Tak da ko nije jos kupio, preporucam. Iz ethereala imam vrecu za spavanje, minky dekicu i pamucne tetre. Isto nemam zamjerki nakon pranja 🤷🏼♀️ al npr.lidl tetre su puni kvalitetnije.
Hvala ti Red Fox!!!! U jutro cu zvati. Kakav je pregled i koliko traje. U kojem tj si bila
Lavica meni ti je tak vec mjesec dana 😂 mislim da me bas opali u mjehur i onda trcim na wc i popiskim jako malo. Urinokultura mi je sterilna tak da je to od pritiska na mjehur. Moj se inace tak gnjezdi dolje da imam osjecaj ko da me noz propode kroz cerviks dok se ne pomakne na drugu stranu.
Cure drago mi je zbog urednih pregleda! Vidim da se jos Goga nije javila s pregleda… i Angie cini mi se od jučer ujutro🤔?
Imam pitanje ako je neka imala slicno… ima par dana da pisam noooon stop preko dana. Znaci pisam,dodjem s wc'a i osjecaj ok upisat cu se sad i odmah. Ne znam da li mi je on nasjeo jako nisko jer osjecam ga posvuda po trbuhu,ispod rebra, jako nisko, s lijeve od pupka… pp noci jednom piskim. Al nema nikakve boli…jel upala ili sto? Idem u pon na pregled..
Sumljam da je upala jer mi se desava isto, a sve nalazi i urino kultura su uredu. Jednostavno bebe otežale i stvaraju nam pritisak. 🙈 Posebno ako te ne pecka i nemas jos neke senzacije uz cesto piskenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji