Ja evo prijavljujem prvu neprospavanu noć.. Satrat će me išijas, na kraju odustala, sad šećem po kući
[/url
Lucille cestitke 🎉🎉🎉🎉🎉 mozda nisam popratila, ali kad ti je bio termin? Kad stignrs sve mam ispricaj!!!
Reserved drz se 💪 nadam se da ce danas bit bolji dan nego jucer 🤞
Ja zujim, nis od spavanja. Opet muka i zgaravica 🤮. Sad sam primjetilada kad uzmem reflustat prije spavanja mi bude jos 3 puta gore 🤮🙄
Dobro jutro cure. Danas imam kolposkopiju pa sam i budna puno ranije od treme. 🙈 Ali bit će sve ok, mora.
Lucille čestitam!!! 🎊🎊🌸 kad stignes pisi nam iskustvo isto nisam propratila tvoj termin.
Beba2019 ja živim u De i to minrade negdje od 2 tromjesečja na redovnom gin pregledu.
Primjetila sam da je i drugim curama iz Zg to spadalo pod redovni pregled... nisam upratila koji si tjedan ali ako ti nisu pratili predpostavljam da hoce, ili prate ali ti ne objasnjavaju šta rade na pregledu.
Sretno ako netko ima preglede danas. 🌸
Reserved takodjer da sve bude u najboljem redu.
PREGLEDI
20.11.-valentina
20.11.-Supergirl
20.11.- iva4
21.11.-samojed
21.11.-ena10
22.11.-damnarexx
22.11.-mala.le.90
25.11.-Sarita15
25.11.-C1M4
25.11.-Lavica27
25.11.-samonezelje
25.11.-mikio
25.11.- ivikii
26.11.-annika
26.11.- Macutica
27.11.-Tockica37
27.11.-flower
27.11.- piba7
28.11.-DeeDee
28.11.- mrgud_zg
29.11.- DeeSB
29.11.- PetraB
02.12.-Dalindas
02.12.- Lorena94
02.12.- PetraB
02.12.- kl1v
03.12.-Nasty
03.12.- Lala27
03.12.- Hani
03.12.- Goga_V
04.12.-Lunica
04.12.-Anna
04.12.-Lunica
09.12.-lorija
11.12.-miapia
11.12.-nita9999
11.12.-MaRe
11.12.- Simbalija
17.12.- Goga_V
18.12.-LoBi
Jutro cure!
Prijavljujem rođenje još jedne curice, 19.11. u 8:39. Sve je prošlo ok, malo me je sram pred osobljem jer nisam baš surađivala, ali bitno je da je sve ok.
Cestitam❤🌷
Dobro jutro...sretno svima danas :)
Reserved nadam se da ce ti u ujutro biti neki pametniji doktori i da ti se neće pokrenuti prije..dobro je i što si smirena(barem tako djelujes)...bit ce to sve ok 💪
Wow lucille čestitam, dobrodošla curka ❤🎉🎉🎉 Čekamo izvještaj dok dođeš sebi😍
jutrooo cure
Cestitke na jucersnjim pregledima ☺
Reserved jako mi je zao zbog situacije al vjerujem da ce opet na dobro izaci.
Lucille iskrene cestitkeee 🎉🎊🎉🎊 nek je sve dobro proslo uglavnom. Detalje ocekujem ubrzo!
Goga tebi posebno sretno danas mada vjerujem da je stanje nepromjenjivo!! 💪
Sretnooo ekipa danas i ugodan dan svima zelim!
Dobro jutro cure. Danas imam kolposkopiju pa sam i budna puno ranije od treme. 🙈 Ali bit će sve ok, mora.
Lucillečestitam!!! 🎊🎊🌸 kad stignes pisi nam iskustvo isto nisam propratila tvoj termin.
Beba2019ja živim u De i to minrade negdje od 2 tromjesečja na redovnom gin pregledu.
Primjetila sam da je i drugim curama iz Zg to spadalo pod redovni pregled… nisam upratila koji si tjedan ali ako ti nisu pratili predpostavljam da hoce, ili prate ali ti ne objasnjavaju šta rade na pregledu.
Reserved takodjer da sve bude u najboljem redu.
GogaaV ,meni su rekli da ce pratiti protoke redovno zbog trombofilije, ali gledali su ih samo jednom..pitam..kaze..guzva..iduci put ce i tako zadnjih dva mjeseca..bila sam u strahu, pa sam otisla privatno i onda je dr.sve detaljno pregledao..
Sad sam 38+3..nadam se da se u pet dana ne moze nista pogorsati!
Sretno danas🤩
Lucillečestitam!!! 🎊🎊🌸 kad stignes pisi nam iskustvo isto nisam propratila tvoj termin.
Beba2019ja živim u De i to minrade negdje od 2 tromjesečja na redovnom gin pregledu.
Primjetila sam da je i drugim curama iz Zg to spadalo pod redovni pregled… nisam upratila koji si tjedan ali ako ti nisu pratili predpostavljam da hoce, ili prate ali ti ne objasnjavaju šta rade na pregledu.
Reserved takodjer da sve bude u najboljem redu.GogaaV ,meni su rekli da ce pratiti protoke redovno zbog trombofilije, ali gledali su ih samo jednom..pitam..kaze..guzva..iduci put ce i tako zadnjih dva mjeseca..bila sam u strahu, pa sam otisla privatno i onda je dr.sve detaljno pregledao..
Sretno danas🤩
Ne može se baš tako brzo nista pogorsati,a u terminu si ne brini. 🤗 hvala vam cure. Javim se kasnije. 🌸
Reserved takodjer da sve bude u najboljem redu.GogaaV ,meni su rekli da ce pratiti protoke redovno zbog trombofilije, ali gledali su ih samo jednom..pitam..kaze..guzva..iduci put ce i tako zadnjih dva mjeseca..bila sam u strahu, pa sam otisla privatno i onda je dr.sve detaljno pregledao..
Sretno danas🤩
Ne može se baš tako brzo nista pogorsati,a u terminu si ne brini. 🤗 hvala vam cure. Javim se kasnije. 🌸
Hvala 😊sretno🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji