ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    20. Studeni 2019. 04:33

Ja evo prijavljujem prvu neprospavanu noć.. Satrat će me išijas,  na kraju odustala, sad šećem po kući

[/url

mrgud_zg
    20. Studeni 2019. 05:05

Lucille cestitke 🎉🎉🎉🎉🎉 mozda nisam popratila, ali kad ti je bio termin? Kad stignrs sve mam ispricaj!!!
    Reserved drz se 💪 nadam se da ce danas bit bolji dan nego jucer 🤞
    Ja zujim, nis od spavanja. Opet muka i zgaravica 🤮. Sad sam primjetilada kad uzmem reflustat prije spavanja mi bude jos 3 puta gore 🤮🙄

Gogaa_V
    20. Studeni 2019. 05:17

Dobro jutro cure. Danas imam kolposkopiju pa sam i budna puno  ranije od treme. 🙈 Ali bit će sve ok, mora.
    Lucille čestitam!!! 🎊🎊🌸 kad stignes  pisi  nam iskustvo isto nisam propratila tvoj termin.
    Beba2019 ja živim  u De i to  minrade negdje od 2 tromjesečja na redovnom gin pregledu.
    Primjetila sam da je i drugim curama iz Zg to spadalo  pod redovni pregled... nisam upratila  koji  si tjedan ali ako ti nisu pratili  predpostavljam  da hoce, ili prate  ali ti ne objasnjavaju  šta rade na pregledu. 
    Sretno ako netko  ima preglede danas. 🌸
    Reserved takodjer  da sve bude  u najboljem  redu.

lorija
    20. Studeni 2019. 06:11

PREGLEDI

20.11.-valentina
    20.11.-Supergirl
    20.11.- iva4
    21.11.-samojed
    21.11.-ena10
    22.11.-damnarexx
    22.11.-mala.le.90
    25.11.-Sarita15
    25.11.-C1M4
    25.11.-Lavica27
    25.11.-samonezelje
    25.11.-mikio
    25.11.- ivikii
    26.11.-annika
    26.11.- Macutica
    27.11.-Tockica37
    27.11.-flower
    27.11.- piba7
    28.11.-DeeDee
    28.11.- mrgud_zg
    29.11.- DeeSB
    29.11.- PetraB
    02.12.-Dalindas
    02.12.- Lorena94
    02.12.- PetraB
    02.12.- kl1v
    03.12.-Nasty
    03.12.- Lala27
    03.12.- Hani
    03.12.- Goga_V
    04.12.-Lunica
    04.12.-Anna
    04.12.-Lunica
    09.12.-lorija
    11.12.-miapia
    11.12.-nita9999
    11.12.-MaRe
    11.12.- Simbalija
    17.12.- Goga_V
    18.12.-LoBi

beba2025❤
    20. Studeni 2019. 06:13

lucille9

Jutro cure!
    Prijavljujem rođenje još jedne curice, 19.11. u 8:39. Sve je prošlo ok, malo me je sram pred osobljem jer nisam baš surađivala, ali bitno je da je sve ok.

Cestitam❤🌷

MaRe
    20. Studeni 2019. 06:14

Dobro jutro...sretno svima danas :)
    Reserved nadam se da ce ti u ujutro biti neki pametniji doktori i da ti se neće pokrenuti prije..dobro je i što si smirena(barem tako djelujes)...bit ce to sve ok 💪
    Wow lucille čestitam, dobrodošla curka ❤🎉🎉🎉 Čekamo izvještaj dok dođeš sebi😍

lorija
    20. Studeni 2019. 06:14

jutrooo cure
    Cestitke na jucersnjim pregledima ☺
    Reserved jako mi je zao zbog situacije al vjerujem da ce opet na dobro izaci.
    Lucille iskrene cestitkeee 🎉🎊🎉🎊 nek je sve dobro proslo uglavnom. Detalje ocekujem ubrzo! 
    Goga tebi posebno sretno danas mada vjerujem da je stanje nepromjenjivo!! 💪
    Sretnooo ekipa danas i ugodan dan svima zelim!

beba2025❤
    20. Studeni 2019. 06:20

Gogaa_V

Dobro jutro cure. Danas imam kolposkopiju pa sam i budna puno ranije od treme. 🙈 Ali bit će sve ok, mora.
    Lucillečestitam!!! 🎊🎊🌸 kad stignes pisi nam iskustvo isto nisam propratila tvoj termin.
    Beba2019ja živim u De i to minrade negdje od 2 tromjesečja na redovnom gin pregledu.
    Primjetila sam da je i drugim curama iz Zg to spadalo pod redovni pregled… nisam upratila koji si tjedan ali ako ti nisu pratili predpostavljam da hoce, ili prate ali ti ne objasnjavaju šta rade na pregledu.
    Sretno ako netko ima preglede danas. 🌸
    Reserved takodjer da sve bude u najboljem redu.

GogaaV ,meni su rekli da ce pratiti protoke redovno zbog trombofilije, ali gledali su ih samo jednom..pitam..kaze..guzva..iduci put ce i tako zadnjih dva mjeseca..bila sam u strahu, pa sam otisla privatno i onda je dr.sve detaljno pregledao..
    Sad sam 38+3..nadam se da se u pet dana ne moze nista pogorsati!
    Sretno danas🤩

Gogaa_V
    20. Studeni 2019. 06:25

beba2019

Gogaa_V

Dobro jutro cure. Danas imam kolposkopiju pa sam i budna puno ranije od treme. 🙈 Ali bit će sve ok, mora.
    Lucillečestitam!!! 🎊🎊🌸 kad stignes pisi nam iskustvo isto nisam propratila tvoj termin.
    Beba2019ja živim u De i to minrade negdje od 2 tromjesečja na redovnom gin pregledu.
    Primjetila sam da je i drugim curama iz Zg to spadalo pod redovni pregled… nisam upratila koji si tjedan ali ako ti nisu pratili predpostavljam da hoce, ili prate ali ti ne objasnjavaju šta rade na pregledu.
    GogaaV ,meni su rekli da ce pratiti protoke redovno zbog trombofilije, ali gledali su ih samo jednom..pitam..kaze..guzva..iduci put ce i tako zadnjih dva mjeseca..bila sam u strahu, pa sam otisla privatno i onda je dr.sve detaljno pregledao..
    Sretno danas🤩

Ne može se baš tako brzo nista pogorsati,a u terminu si ne brini. 🤗 hvala vam cure. Javim se kasnije. 🌸 

beba2025❤
    20. Studeni 2019. 06:32

Gogaa_V

beba2019

Gogaa_V

Sretno danas🤩

Ne može se baš tako brzo nista pogorsati,a u terminu si ne brini. 🤗 hvala vam cure. Javim se kasnije. 🌸

Hvala 😊sretno🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.