Cure drago mi je zbog urednih pregleda! Vidim da se jos Goga nije javila s pregleda… i Angie cini mi se od jučer ujutro🤔?
Imam pitanje ako je neka imala slicno… ima par dana da pisam noooon stop preko dana. Znaci pisam,dodjem s wc'a i osjecaj ok upisat cu se sad i odmah. Ne znam da li mi je on nasjeo jako nisko jer osjecam ga posvuda po trbuhu,ispod rebra, jako nisko, s lijeve od pupka… pp noci jednom piskim. Al nema nikakve boli…jel upala ili sto? Idem u pon na pregled..
I ja zadnjih par dana stalno wc...konstantno..a po noci 1 :) trebalo bi biti normalno.
Evo i nas s pregleda..
Do sad smo na +10kg. Beba je okrenuta glavom dolje. Sve je ok.. pregled 2.12., znaci za 2tj.
E sad, trebalo bi obavit UZV FET SRCA jer seka ima srcanu manu. Nije bitno koja bolnica, na uputnici pise hitno. Dala mi je kontakt vinogradske i srebrnjaka..navodno ima i rebro i neki kazu sv duh.
Jel ima koja ikakvu info o tome? Broj na koji da se narucim. Na uputnici pise hitno.
Super za dobar pregled... Ja sam u Petrovcu 😊
Sto se tice ove pretrage... Ak mislis na fetalnu ehokardiografiju ja ju imam u petak na rebru. Posaljes im mail na [email=predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr[/email] sa skeniranom uputnicom (ja sam ju slikala samo mobom naravno) i zadnjim nalazom. Malo objasnis situaciju i dobijes potvrdu o narudzbi. E sad, ak pise hitno, mozda se ne moras narucivati. 🤷🏻♀️
Meni je radosevicka u petrovoj rekla za srebrnjak i rebro, ne znam za vinogradsku. Odlucila sam se za rebro jer koliko sam citala po netu, ukoliko bebica i ima srcanu manu neku, nakon poroda ju voze na rebro, pa rekoh idem odmah tam. Ne znam jel na srebrnjaku nesto brze dodjes na red al meni nije bilo hitno pa sam cekala nesto vise od mjesec dana. Probaj ih nazvat na ovaj broj pa objasni situaciju 01/2376523 (ambulanta za fetalnu kardiologiju). 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Bok cure nista jos od carskog (tj. Za sad ga i nece bit) ugl. Dosla sam u bolnicu i nisu mi prihvatili indikaciju za c.r. od mog neurologa nego trazili od kbc a on kad je dosao je pobio indikaciju i rekao da mi neece bit nista ako idem na prirodni poorod ( i da ako se dogodi napad da beba moze podnijet da ostane bez zraka neko vrijeme) tako da sam jos uvijek u soku i strah me da me opet ne vrate na tablete i da ne nam se sto ne dogodi i tako svasta nesto. Za sad cu trazit drugo misljenje pa cemo vidjet sta ce bit. Nadam se da me nece uhvatit prije. Zelim vam svima laku noc i ujutro dobre preglede
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Taman te zazovem Goga i eto te:) Hvala cure,znaci to su ti tjedni. Inace kad stuca baš jaaaako nisko osjecam,to sto kazes Redfox ko da ce probit kroz cervix🙈
Goga a s kolko kg si startala?
E a zgaravica…znaci više nije nakon sto nesto pojedem nego od jutra do mraka. Stalno onaj neki kiseli okus u ustima,fuj🤢
Startala sam sa 51. 🙈🙈
I mene je mucila zgaravica pa sam kupila gel (,gavicson dual) i pomaže. Inače bih crkla, mučila me cijeli dan i dovodila do povraćanja. Užas. S tim da meni uz gel pomaže hladno mlijeko, i par zrna riže ( to sam najnovije otkrila za rižu).
Bok cure nista jos od carskog (tj. Za sad ga i nece bit) ugl. Dosla sam u bolnicu i nisu mi prihvatili indikaciju za c.r. od mog neurologa nego trazili od kbc a on kad je dosao je pobio indikaciju i rekao da mi neece bit nista ako idem na prirodni poorod ( i da ako se dogodi napad da beba moze podnijet da ostane bez zraka neko vrijeme) tako da sam jos uvijek u soku i strah me da me opet ne vrate na tablete i da ne nam se sto ne dogodi i tako svasta nesto. Za sad cu trazit drugo misljenje pa cemo vidjet sta ce bit. Nadam se da me nece uhvatit prije. Zelim vam svima laku noc i ujutro dobre preglede
Citam i ne vjerujem. Napadi su i tek kako indikacija za carski. Jel mozes u drugu bolnicu? Pokušaj se opustiti i vjerovati da će sve biti ok. Znam da je tesko ali trenutno ne mozes nista drugo bar do drugog mišljenja
Lavice meni zgaravica isto zna bit po cijele dane, nema uopce pravila. Zna me budit i usred noci. Moram pazit da ne pijem puno vode navecer jer inace me budi 🤮. Zvacem rennie i zadnje su mi u ljekarni prodali reflustat kao suuper je za trudnice al drek, nis to meni nije super. Sve ok samo trenutno.
Sto se tice wca ja najvise idem po noci. Doslovno svaku noc svaka 2 sata. Po danu sam ustvari ful aktivna i cijele dane nekam zujim pa je valjda malac mirniji i manje skace po mjehuri. Po noci zato poludi
Jel moze netko stavit sliku vrece iz pepca? Nisam sad neko vrijeme bila al uopce nemam osjecaj da sam ikad vidjela vrece tamo 🙈
A za poludit, mogu mislit kako je psihički teško nakon što si se skroz pripremila na gotov čin carskog. Ja svakih 20min ulazim vidjet ako si se javila i kako je prošlo a na kraju drek, baš ne kužim te njihove odluke u zadnji tren.
Mantram ti pozitivu ❤
[/url
Evo i nas s pregleda..
Do sad smo na +10kg. Beba je okrenuta glavom dolje. Sve je ok.. pregled 2.12., znaci za 2tj.
E sad, trebalo bi obavit UZV FET SRCA jer seka ima srcanu manu. Nije bitno koja bolnica, na uputnici pise hitno. Dala mi je kontakt vinogradske i srebrnjaka..navodno ima i rebro i neki kazu sv duh.
Jel ima koja ikakvu info o tome? Broj na koji da se narucim. Na uputnici pise hitno.
Super za dobar pregled… Ja sam u Petrovcu 😊
Sto se tice ove pretrage… Ak mislis na fetalnu ehokardiografiju ja ju imam u petak na rebru. Posaljes im mail na[email=predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr[/email]sa skeniranom uputnicom (ja sam ju slikala samo mobom naravno) i zadnjim nalazom. Malo objasnis situaciju i dobijes potvrdu o narudzbi. E sad, ak pise hitno, mozda se ne moras narucivati. 🤷🏻♀️
Meni je radosevicka u petrovoj rekla za srebrnjak i rebro, ne znam za vinogradsku. Odlucila sam se za rebro jer koliko sam citala po netu, ukoliko bebica i ima srcanu manu neku, nakon poroda ju voze na rebro, pa rekoh idem odmah tam. Ne znam jel na srebrnjaku nesto brze dodjes na red al meni nije bilo hitno pa sam cekala nesto vise od mjesec dana. Probaj ih nazvat na ovaj broj pa objasni situaciju 01/2376523 (ambulanta za fetalnu kardiologiju). 🤗
Moja K se rodila sa suzenim arterijama s lijeve strane, sum i 2 rupice. Nitko to nije povezao s nicim do danas. Ispunjava dr trudnicku i tak pita za bolesti, blizance.. i ja kazem sta ima i nema i velim da se K rodila s tim ali da nitko nije povezao s nicim.
Na kontrole je isla u Sk kkod dr Bitange ali kako je Sk ostao bez dj kardiologa da smo isli u Zg na Rebro. Ajme zena se uspanicila totalno i kaze da naravno ne mozemo mijenjati situaciju ali upravo zbog poroda da je dobro znati.
Evo i ja bila na pregledu. Sve mjere su ok, mali ima 1950 grama samo sto mi je doktor rekao bar 5 puta da moram sto vise odmarati jer je bebi glavica stisnuta u zdjelici. Nemam pojma, rekao je da ne trebam bolovanje tako da se nadam da nije to opasno. Je li imala koja slicnu situaciju?
Eee ni meni Reflustat ne pomaze bas nista! Soda ili rennie. Fuj fuj. O ma spprtski tip si ti Goga, ne sumnjam da ces sr vratit na kilazu!
Reserved a kad sam mislipa da me ništa nemoze iznenaditi.. tako su poznanici rekli CR u petrovoj jer ima tipa -12 dioptriju i dosla na zakazano,bio drugi doktor i rekao da to nije neka indikacija i prirodno. Ona poludila i isla u vinogradsku indrugi dan joj CR napravili. Mislim idiota,napisi pismeno to sta su ti rekli pa nek potpisu i faksimil stave da garantiraju da ce dijete biti ok "ako ostane bez malo zraka". Idioti bas. Ja sam se uzrujala,mogu misliti kako je tebi!
Sortiraj odgovore
Najstariji