ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    19. Studeni 2019. 23:25

Gogaa_V

Da vam se i ja javim cure. Danas sam imala redovni u.z.
    Beba je super, teska je 1650 g sve mjere su uredne, protoci uredu.
    Placenta ok, plodna voda kako treba. Sutra imam kolposkopiju, a za dva tjedna naredni redovni u.z 3.12 (Lorija 🤗 kad stignes upisi).
    17.12 imam dogovor u klinici za carski pa ću tad znati i točan datum .(planirano je 37 ili 38 t).
    I rezultati ogtt su uredni (ako sam ostala dužna info).
    Da jos ovako sve ostane do kraja i ja cu biti prezadovoljna.
    I da, imam 65 kg 🙈 mislim da je to to. Potrudit ću se do kraja malo probusiti kasiku ili napraviti selekciju namirnica 🙈😎
    Cestitiam drugim curama na urednim pregledima.

Pozz..
    Protoke rade s nekim razlogom ili je to pod normalnim pregledom?
    Ako nije bed..u kojoj bolnici?

Simbalija
    19. Studeni 2019. 23:27

Reserved123

Bok cure nista jos od carskog (tj. Za sad ga i nece bit) ugl. Dosla sam u bolnicu i nisu mi prihvatili indikaciju za c.r. od mog neurologa nego trazili od kbc a on kad je dosao je pobio indikaciju i rekao da mi neece bit nista ako idem na prirodni poorod ( i da ako se dogodi napad da beba moze podnijet da ostane bez zraka neko vrijeme) tako da sam jos uvijek u soku i strah me da me opet ne vrate na tablete i da ne nam se sto ne dogodi i tako svasta nesto. Za sad cu trazit drugo misljenje pa cemo vidjet sta ce bit. Nadam se da me nece uhvatit prije. Zelim vam svima laku noc i ujutro dobre preglede

Kako napadaji nisu indikacija? Pa zna se što su indikacije za carski, ne dogovaraju se samo tako.
    Izgovoriti da bebi neće biti ništa ako malo ostane bez zraka je potpuno suludno i nemarno! Ostavila bih ja njega bez malo zraka.. Koji debili..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    19. Studeni 2019. 23:33

Ajme reserved ja cijeli dan cekam tvoje super vijesti i na kraju sok 😱. Ja fkt vise ne znam s tim doktorima. Nemrem ni zamislit kak je tebi, danima si vec bila pripremljena na to. Javi se svakako kad dobijes drugo misljenje... ti si stvarno vec u samom finisu po terminu, bas grozno od tog dr...

PetraB
    20. Studeni 2019. 00:14

Reserved koji k...? Da moram bit prosta 🤬 Bas kako Lavica kaze, nek se potpisu na izjavu da ce sve biti ok. Mialim ne zelim sad tebi paniku stvarat al pobogu postoji odredjeno vrijeme do kojeg se uopce i moze predomialit za carski tijekom prirodnog porodjaja... Hrabar neki dr, moram priznat. U kojoj si ti bolnici? Rekla si da cekas drugo misljenje, u istoj bolnici? Postoji li mogucnost da odes u drugu bolnicu... Pitam zato jer ako je ovaj neki glavonja, tesko da ce mu se netko suprotstavit.
    Mogu si samo zamislit kako ti je, ja sam se uzrujala samo citajuci 😖😖😖... Drzi se, javljaj novosti i ispucaj se nama, tu smo 🤗🤗🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    20. Studeni 2019. 00:23

Drage moje , danas cijeli san na gasu, napokon legla, leđa me ubijaju  od hodanja i stajanja.. Malac danas divlja os jutra...Reserved stvarno nemam riječi za takve dr!! Želim vam svima laku noć i da se odmorite i naspavate! 

Reserved123
    20. Studeni 2019. 01:27

A eto i ja sam jos uvijek u soku, pa bas i nemam gdje drugo jer sam u Splitu a inace sam iz otoka. Realno gledajuci do Zagreba bi u Macole se porodila 🤣🤣
    Drzu me jos u bolnici jer sam otvorena i taj cep je ispao tako da cekam i nadam se drugom misljenju prije nego sto se nesto pokrene. E da, da vam ne pricam da mi ni nalaze nije htio pogledati 🤦‍♀️🤦‍♀️ sto manje stresa, brinut se i sve ce proc uredu ja se nadam 🤞

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Tonkica1
    20. Studeni 2019. 01:32

Reserved123

A eto i ja sam jos uvijek u soku, pa bas i nemam gdje drugo jer sam u Splitu a inace sam iz otoka. Realno gledajuci do Zagreba bi u Macole se porodila 🤣🤣
    Drzu me jos u bolnici jer sam otvorena i taj cep je ispao tako da cekam i nadam se drugom misljenju prije nego sto se nesto pokrene. E da, da vam ne pricam da mi ni nalaze nije htio pogledati 🤦‍♀️🤦‍♀️ sto manje stresa, brinut se i sve ce proc uredu ja se nadam 🤞

Jao, citam i ne vjerujem!!! Vidim da si ipak pozitivna 🙏🙏🙏
    🤞 da sve prode u redu...
    Ma satrala bih tog dr.. 😣😣

Nasty
    20. Studeni 2019. 03:23

Reserved koja je to budala doktor ajme mili bože?! Nadam se da će s jutarnjom smjenom doći i druga ekipa dr. i drugo mišljenje. Želim ti puno sreće i da sve prođe u najboljem redu.. Drži se! 

• lucille9
    20. Studeni 2019. 04:07

Jutro cure!
    Prijavljujem rođenje još jedne curice, 19.11. u 8:39. Sve je prošlo ok, malo me je sram pred osobljem jer nisam baš surađivala, ali bitno je da je sve ok.

DeeDee
    20. Studeni 2019. 04:32

lucille9

Jutro cure!
    Prijavljujem rođenje još jedne curice, 19.11. u 8:39. Sve je prošlo ok, malo me je sram pred osobljem jer nisam baš surađivala, ali bitno je da je sve ok.

Opa, čestitke 🎊 💪💪

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.