ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    20. Studeni 2019. 07:06

Jutro cure!  Sretno danas svima na pregledima!!!!!
    Goga  sretno danas. Javi nam kako je proslo i kako si.
    Lucille 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 cestitke od srca. Javi nam svoje iskustvo kad stignes. Sad uzivaj u bebacu i odnaraj. Mazi malo sunce. ❤❤
    Reserved nadam se da ce danas biti bolje. Bolji dr i da ce sve biti ok. Sretno!! Pisi nam kako se osjecas. 
    Mene jos grlo boli, slinu ne mogu gutati..bas se oduzilo. 

kl1v
    20. Studeni 2019. 07:07

Da pitam sutra otvaram porodiljni, jel idem prvo na hzzo ili u firmu svoju?

Grizli
    20. Studeni 2019. 07:31

Jutro zenake! Cestitam prvo svima na urednim pregledima od jucer! I danas zelim svima sretno!
    Reserved ja sam zgrozena! Nadam se da ce ti doc drugo pametnije misljenje. I taj ginkolog ili pedijatar sto li već je idiot kad nije kolegi objasnio sto znaci ako beba ostane malo bez zraka.
    Lucille cestitam! Zelim vam puno zdravlja, veselja i maženja! Jedva cekam da nam kazes tu pricu zbog koje te sram osoblja. 😝 Jesi mozda gricnul kojeg dr kao Angie?
    Zaborvila koja je pisala za ucestalo mokrenje. Meni se to dogadja kad mi je beba kicmom okrenuta u desnu stranu. Jucer se prebacila na lijevu stranu i vec mi lakse po noci odlazak 1 na wc, tokom dana kad idem onda bas kad trebam nema onog trckaranja svako malo niti osjecaja e sad momentalno cu se popiskit. Meni zbog toga radili 5 puta vec UK, i uvijek sterilno. Al ako ti to stvara paniku zovi gin da ti da uputnicu pa to obavis da si mirna. 

C1M4
    20. Studeni 2019. 07:45

Reserved bas mi je zao sto je tako ispalo i nadam se da ce doci neki pametniji doktor u jutarnju smjenu🙄
    Lucille cestitam ti na djevojcici i pisi nam svoje iskustvo sto prije😍😍😘

Lorena94
    20. Studeni 2019. 07:46

Jutro drage moje!
    Lucille česriram ti od srca! Mazite se!
    Ostalim ženicama sretno na pregledima danas.. 

Točkica37
    20. Studeni 2019. 08:08

Sretno danas svima 
    Cestitke na bebici
    Reserved javljaj stanje

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Omerta
    20. Studeni 2019. 08:09

Jutro!!
    Reserved, citam i ne vjerujem  pa nisu normalni!!!
    Zeznuta situacija, nadam se da ce se naci neki malo pametniji, razumniji doktor. Sretno!!!! 
    Lucille, cestitke!!!  Jesi malo psovala mozda? 
    Sretno svima na pregledima!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lunica
    20. Studeni 2019. 08:11

Jutreko cure..Reserved ma dobro ce to biti ne brini☺
    Lucille cestitke💕💕...pisi nam iskustvo💗
    svima sretno danas na pregledima💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Angie1205
    20. Studeni 2019. 08:16

Jutro ekipa!!
    Evo mene munjene...budne od pola 5...vec speglala hrpu robice, jucer kod sveki pokupila hrpu stvari za malca pa me sad opet ceka preslagivanje komode 🙄
    Mi probavili bas sve, jucer cak i mm kupila odjelo za radjaonu...kompletni smo skroz!! Ja jedva cekam da rodim, sve mi je postalo tesko i sve sam napetija 😬
    Reserved drzim ti palceve da danas netko normalniji da svoje misljenje al kako god bude...sretno i javi see!!
    Lucille cestitke od ❤️!! Sad mazenje, pazenje...uzivajte 😘

ivikii
    20. Studeni 2019. 08:18

Lucille cestitaaaaam 😍😍😍 i ja cekam izvjestaj 😂
    Reserved hrabar doktor nema sta🙄 drzim fige da dode koji razumniji..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.