Jutro cure! Sretno danas svima na pregledima!!!!!
Goga sretno danas. Javi nam kako je proslo i kako si.
Lucille 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 cestitke od srca. Javi nam svoje iskustvo kad stignes. Sad uzivaj u bebacu i odnaraj. Mazi malo sunce. ❤❤
Reserved nadam se da ce danas biti bolje. Bolji dr i da ce sve biti ok. Sretno!! Pisi nam kako se osjecas.
Mene jos grlo boli, slinu ne mogu gutati..bas se oduzilo.
Da pitam sutra otvaram porodiljni, jel idem prvo na hzzo ili u firmu svoju?
Jutro zenake! Cestitam prvo svima na urednim pregledima od jucer! I danas zelim svima sretno!
Reserved ja sam zgrozena! Nadam se da ce ti doc drugo pametnije misljenje. I taj ginkolog ili pedijatar sto li već je idiot kad nije kolegi objasnio sto znaci ako beba ostane malo bez zraka.
Lucille cestitam! Zelim vam puno zdravlja, veselja i maženja! Jedva cekam da nam kazes tu pricu zbog koje te sram osoblja. 😝 Jesi mozda gricnul kojeg dr kao Angie?
Zaborvila koja je pisala za ucestalo mokrenje. Meni se to dogadja kad mi je beba kicmom okrenuta u desnu stranu. Jucer se prebacila na lijevu stranu i vec mi lakse po noci odlazak 1 na wc, tokom dana kad idem onda bas kad trebam nema onog trckaranja svako malo niti osjecaja e sad momentalno cu se popiskit. Meni zbog toga radili 5 puta vec UK, i uvijek sterilno. Al ako ti to stvara paniku zovi gin da ti da uputnicu pa to obavis da si mirna.
Reserved bas mi je zao sto je tako ispalo i nadam se da ce doci neki pametniji doktor u jutarnju smjenu🙄
Lucille cestitam ti na djevojcici i pisi nam svoje iskustvo sto prije😍😍😘
Jutro drage moje!
Lucille česriram ti od srca! Mazite se!
Ostalim ženicama sretno na pregledima danas..
Sretno danas svima
Cestitke na bebici
Reserved javljaj stanje
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro!!
Reserved, citam i ne vjerujem pa nisu normalni!!!
Zeznuta situacija, nadam se da ce se naci neki malo pametniji, razumniji doktor. Sretno!!!!
Lucille, cestitke!!! Jesi malo psovala mozda?
Sretno svima na pregledima!!! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutreko cure..Reserved ma dobro ce to biti ne brini☺
Lucille cestitke💕💕...pisi nam iskustvo💗
svima sretno danas na pregledima💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro ekipa!!
Evo mene munjene...budne od pola 5...vec speglala hrpu robice, jucer kod sveki pokupila hrpu stvari za malca pa me sad opet ceka preslagivanje komode 🙄
Mi probavili bas sve, jucer cak i mm kupila odjelo za radjaonu...kompletni smo skroz!! Ja jedva cekam da rodim, sve mi je postalo tesko i sve sam napetija 😬
Reserved drzim ti palceve da danas netko normalniji da svoje misljenje al kako god bude...sretno i javi see!!
Lucille cestitke od ❤️!! Sad mazenje, pazenje...uzivajte 😘
Lucille cestitaaaaam 😍😍😍 i ja cekam izvjestaj 😂
Reserved hrabar doktor nema sta🙄 drzim fige da dode koji razumniji..
Sortiraj odgovore
Najstariji