ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    19. Studeni 2019. 15:25

Lavica27

Budem ga poškropila vodicom i u najlonu koristila😂😂😂😂
    Sta je najbolje tamo sam bila na vagi isto takvo baby gnjezdo da uzmem… Dobro da se mami nisam dala nagovoriti.
    Inace ja imam 10 tetra s jednog mjesta (od prije tri godine),isto sa sajma, bijele na velike iste tocke crvene,narandzaste,plave,zute. Dakle to je ko papir za šmirglanje. Uz to sam i one kao male bijele tetrice s obrubom u koncu u boji uzela. Isto uzasno grube. 10 bijelih tetri sam uzela u Mali Andjeo mislim (na sajmu isto) i ostale su mekane al su se malo jao deformirale od pranja,al dobro njih sam na 95° prala uvijek. 5 tih manjih tetrica za brisanje s obrubom sam dobila u nekom poklon paketu od lole ribar,preeeemekane dan dan danas!

super ideja za poškropit  Pa moja seka kupila neke low budget tetrice preko ebay-a i veli meeeekane divotica (samo kaže da je bolje da ih ne pegla jer su onda još mekanije, iz sušilice izvuče, složi i milina..)..., a ja se išla pametovat etheralom pa me eto karma po*rala ..  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

samonezelje
    19. Studeni 2019. 15:43

Dalindas sretan rockas! 
    Reserved drzimo fige!
    Mikio i ostale, ja sam oprala od ethereala taj minky jastuk/poplun na min 40 i najjacoj centrifugi 1400 okretaja i susila u susilici na low heat skupa sa poplunom i jastukom iz Lidla. Moj je minky i pamuk, ne bambus. Sve je ostalo postojano.. sve tetre sam prala na 60 i prilicno su meke ostale samo su se malo skupile, al u tom ne vidim problem. Peglala sam ih pa se vrate opet malo. Imam ih i od Ethereala, iz Lesnine i neke koje nez cije su jer su dobivene nekoristene. Doduse perem sa Nila Baby i umjesto omeksivaca ocat. Mozda je u tom kvaka. Il u susilici..

Bublica123
    19. Studeni 2019. 15:47

beba2019

Cure,da li u Petrovoj na porodu bude lijecnik koji je vodio trudnocu ili kako se potrefi u smijeni?

Kako se potrefi...noćne smjene odrađuju stažisti a od 6h dolaze doktori koji su u ginekološkoj

MaRe
    19. Studeni 2019. 15:54

E sad ja ne znam dal je moj bambus ili pamuk jer sam bez čitanja bacila deklaraciju xD Ma ništa..ja ću njega na ruke malo preprati i dobro..tek da ga osvježim. 
    A tetri imam zasad samo 5 komada..to mi se trenutno pere pa ću vidjeti kakve će ispasti iako mi ne bi smetalo da se skupe jer su ove što sam uzela baš velike. Ali isto nisam oduševljena kakve su mi na dodir..nema veze ionako mi trebaju samo za eventualno široki povoj ak bude trebao i ovak za bljuckanje i slično. Legica je za kolica uzela tetre iz Pepca..jesu grublje al mi deblje puno od ovih izgledaju tak da ću i tam uzet par komada. Ja sad čekam da se opere zadnja tura robice i posteljine..to kad opeglam gotova sam s baby robom. Još mislim samo moram pogledat u kolicima i sjedalici šta se  da oprati. 
    Curke čestitke na pregledima i velikim štrucama a kao da smo jučer bile oduševljene jer imaju 400 grama 

PetraB
    19. Studeni 2019. 15:58

kl1v

Jel ima tko da zivi u Sk? Kod nas se c&a planira otvoriti 28.11. Za pepco i hm jos nista nisam vidjela…
    Jel ima kod nas gdje kupiti organizator za ladice a da cijena nije bijesna??

O pa susjeda... 🤭
    I ja sam cula za c&a i cekam info za pepco 😅
    Ja sam planirala u Tedi otic po one kao kosarice pa njih iskoristit kao organizatore... Samo moram prvo izmjeriti ladice 🤣

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    19. Studeni 2019. 16:12

Bublica123

beba2019

Cure,da li u Petrovoj na porodu bude lijecnik koji je vodio trudnocu ili kako se potrefi u smijeni?

Kako se potrefi…noćne smjene odrađuju stažisti a od 6h dolaze doktori koji su u ginekološkoj

Hvala..toga me strah..stazista..nemam dobro iskustvo s njima 😔

• Henky
    19. Studeni 2019. 16:29

Kupila sam isti jastuk! Sa žirafama. I na sreću samo jedan paket tetri kod njih. A u Muelleru imaju neke mekane kao duša. Nije neki uzorak, nego jednobojne ili sitni print ali se čine kvalitetne. 

Grizli
    19. Studeni 2019. 16:29

Hej zenske evo mene... Pregled obavljen! Bebolina tocna po mjerkama skoro u dan. I onaj trbuscic sfo je prije tjedan dana bio 12 dana veci sad je taman 3 dana samo veci al rekla dr da je to normalno kad popiju vise vode. Ima 1600 gr, u tjedan dana dobila 120gr sto je isto kao skolski. I danas gosppdicna rasirila noge ne možeš fulat spol sve i da hoces i pokrila facu rukama. Kaze dr htjeli ste vidit sto je evo pokazuje vam al se srami pa je pokrila lice. Cim je skupila nogice makla ruke s lica. Presmiješno. Mene kad je vidila mislila je da sam oko 20 tt, pa se prvo zabrinula i isla mi mjeriti trbuh, vagat itd. Al onda je skuzila da je to ocito kod mene tako normalno jer je sve po spagi. I napokon dogurala do tezine prije trudnoce pa sad krece skupljanje kilica. Sve u avemu super pregled. 
    Za tetrice od Ethereala odustala kad sam ih probala pod pratima i sad se nadam da ce ove od boababy se pokazat boljima bile su mi finije pod rukom onako kad sam ih vidila. 

MaRe
    19. Studeni 2019. 17:00

Grizli ta tvoja curka je opasna..dosad nije htjela ni mrdnut a sad se probećarila pa evo gledajte kad ste navalili toliko  Čestitke na pregledu :)
    Muke s jastukom  Koliko je bio sad na sajmu? Ja sam ga za 100 kn uzela na nekoj akciji na fb. Dns me sveki zvala, stigla mi i pletenica što je ona naručila od nekog što je sad bio u Njemačkoj  I naravno ova s posla joj za unuče kupila neki baby monitor s kamerom itd. kao oko milju kn dođe pa navalila da to i meni treba...reko šta će mi..nemam toliko veliki stan a i da uzimam uzela bi onaj za 150-200 s Allie. 

mrgud_zg
    19. Studeni 2019. 17:09

Cure bravo svima za super preglede! 🎉🎉
    Reserved cekamo da se javis s lijepim vijestima 😉
    Bas mi je uzas ovo procitat za jastuk. Ja sam Na sajmu na kraju odlucila da to necu kupit. S obzirom da imam kucu, imat cu dodatni kinderber u dnevnom i da mi kao ne treba. Od etherala sam uzela jedan paket muslin tetra i pamucnu dekicu. Jos nista nisam pocela prat 🙈
    Ali mi smo napokon montirali ormam i komodu. To sam cekala ko ozebli sunce. I od sutra krecem vrtit masine 😁
    I napokon dobila termin pregleda pa prijavljujem 28.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.