Dalindas sretan ti rođendan, neka si živa, zdrava i vesela :) 🎉💗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Reserved sretno ti bilo!! Ocekujemo lijepe vijesti hehe :) 💗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Beba2019 jedino ako imas dogovoren carski ce ti biti taj doktor, ostalo je po njihovom rasporedu. Meni oba puta bili specijalizanti kod samog izgona i sve ok bilo. Ako se zakomplicira zovu glavnog dezurnog (kod mene na drugom porodu Blajic dosao zbog sivanja).
Cure bas mi je zao za losa iskustva sa Etherealom...ja ih gledam mjesecima na netu i sad kad je bio sajam popipam i razocaram se, zato sam i odustala. Nadam se da cete rijesiti sve.
url=https://lilypie.com][/url
Kupila tetreu lidlu za neke boze smjesne nivce njih brat bratu 30. To je mekanije od angora macke. I traju. I ne cufaju se ne tanje ne deformiraju ma nista. Vidjela takve iste u bubamari uzela jednu na slonice cisto iz gusta i super je. Pa eto da znate ako su vam se te vec tako lose pokazale
Jos jedno pitanjce:)
Sada sam 30+1 da li je normalno imati bol u vaginalnom podrucju, nesto kao pritisak.. Malo me brine to. Hvala ♥️
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Evo procitah zadnjih 30ak stranica!
ThinkPink, jel ti se jos uvijek manta?? Meni je ovih dana bilo malo cudno u glavi, pa ne znam cemu to pripisati, padu zeljeza, vremenu ili jednostavno trecem tromjesecju. Sjecam se da mi se u prvoj trudnoci (nisam ziher u kojem tjednu), isto tako jedan dan vrtilo pa sam prelezala tih par sati dok nije proslo... neugodan osjecaj.
Dalindas, sretan ti rođendan!!! 🎉🥂
Reserved, sretno, nadam se da se vec mazite i da je sve proslo ok! 🤞
Vidim svi pisete o tim tetrama i ostalim stvarcicama od Etheral (nikad cula za njih), ne kuzim kakva je to pomama nastala? 🤔 Na kraju ispada da su neke znj kvalitete...
Ja sam jutros predala urin za urinokulturu, nalazi u cetvrtak kod gin, samo da mi ne vele da je kontaminiran uzorak jer sam fakat pazila.. 😏
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jos jedno pitanjce:)
Sada sam 30+1 da li je normalno imati bol u vaginalnom podrucju, nesto kao pritisak.. Malo me brine to. Hvala ♥️
u našim tjednima sve su boli normalne nema dana da me nešto ne boli...od gđice Vagine do prepona, kuka,i evo dns cijeli dan na nogama pa me leđa bole da jedva hodam...al dok malo preležiš to prođe..tj. prođe na jednom mjestu i premjesti se na drugo. Sad su nam i bebači već veći pa je teže i njih nositi..još pogotovo ako su nemirni i gnijezde se stalno unutra. Danas me toliko koža na trbuhu bolila da sam imala osjećaj da ću puknut i on izletit ko alien van...tako se nekako naguzio i jedva sam ga maženjem natjerala da se pomjeri...a di je još mjesec dana
Mare da bas tako ono ste htjeli vidit evo vam ga na. Mm je samo komentirao valjda nece tako i sa 16. 🙈
Dv91 tu smo si negdje sa danima ista stvar me muci kad duze hodam ili ne prilegnem svaki toliko. Mislim da je to sve normalno.
Omerta 🤞🤞 za uredan nalaz. Meni bas isto danas dosla UK sterilna tako da sam sad mirna.
Za tetre jos da pitam ja imam 7 kom velikih od bambusa i 10 velikih pamucnih i 1 veliku bijelu obicnu. Jel vi mislite da bi trebala kupiti obicnih bijelih tetri jos? Meni su bile ruzne pa nisam kupovala ih vise, ovu jednu nasljedila.
Ne znam vas oznaciti 😂
Hvala na rijecima utjehe:)
Ali mene bas brine jer lezim tj mirujem sto vise jer mi je uu Y.. A valjda ce proci ♥️
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Evo mog izvještaja iz bolnice sa profila. Ujutro na viziti sam rekla kako me od Cordipina svaki dan užasno boli glava. Odlučili su mi ga ukinuti, ali im moram biti pod nadzorom da me prate da se ne bi počela otvarati jače jer on to sprečava tj. širi krvne žile i ne da maternici da se steže. Uveli mi normabel umjesto njega,uzeli bris na ešerihiju,ručno me pregledali i napravili cervikometriju. Stanje je isto kao i prije mjesec dana što je super. Ultrazvuk sve odgovara tjednima, curka ima 1381 g, a ctg odličan, bez ijedne kontrakcije
Sortiraj odgovore
Najstariji