Jel koja od vas pije tablete za tlak? Meni je skakao zadnjih dana iznad 140/ 90 pa mi je moj ginekolog metildopa prepisao nakon upute od Goluze ..dobila sam opegyt 250mg tri puta dnevno... Goluža mi je prepisao Aldomet ...pa neznam sad jel to isto? jel stetan? Vidim da pise da je u uputama, kao nije za trudnice i dojilje ali u ljekarni mi kažu da prepisuju taj trudnicama....🤔
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Što se tiče jastuka za nošenje, ja sam svoj kupila u Pepcu, identičan je onom kombinacije minky-pamuk s Ethereala, a koštao je svega 44,90 kn. Opran na 40 sa centrifugom od 1200 ostao nepromijenjen. Tako je i ona tanja dekica što je s jedne strane minky, a druge pamuk kod njig 34,90 a kod drugih raznih proizvođača je nema ispod 110 kn
Joj curke samo nam svima zelim zive i zdrave bebice ♥️♥️
Jedva cekam svoju bebicu 🥰
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Beba2019 jedino ako imas dogovoren carski ce ti biti taj doktor, ostalo je po njihovom rasporedu. Meni oba puta bili specijalizanti kod samog izgona i sve ok bilo. Ako se zakomplicira zovu glavnog dezurnog (kod mene na drugom porodu Blajic dosao zbog sivanja).
Cure bas mi je zao za losa iskustva sa Etherealom…ja ih gledam mjesecima na netu i sad kad je bio sajam popipam i razocaram se, zato sam i odustala. Nadam se da cete rijesiti sve.
PetraB ,hvala puno,meni su iz Vinogradske specijalizanti ostali u bas losem sjecanju..pa me sad svega strah..carski jos nije dogovoren..a,mozda ga i izbjegnem😊22.11.imam pregled pa cu znati!
Sretno svima😍
Dv91 oznacis tak da poboldas ime koje napises tako da prije i poslije stisnes ovo B iznad prozora za tekst.. nema posebna opcija.. Kaj se tice boli, ak mislis na bol u podrucju stidne kosti, to je normalno jer hormoni otpustaju ligamente koji drze karlicu pa se ona sad razmice i uzrokuje nestabilnost zdjelice i bol u stidnom podrucju. Mirovanje tu mnogo ne pomaze jer cim se dignes osjetis to, osim ako imas od prije cvrste misice abdmena i ledja koji pruzaju suport.
Dv91oznacis tak da poboldas ime koje napises tako da prije i poslije stisnes ovo Biznad prozora za tekst.. nema posebna opcija.. Kaj se tice boli, ak mislis na bol u podrucju stidne kosti, to je normalno jer hormoni otpustaju ligamente koji drze karlicu pa se ona sad razmice i uzrokuje nestabilnost zdjelice i bol u stidnom podrucju. Mirovanje tu mnogo ne pomaze jer cim se dignes osjetis to, osim ako imas od prije cvrste misice abdmena i ledja koji pruzaju suport.
Hvala draga 🥰
Bas neka vaginalna bol zna biti.
Dv91 meni je baš danas doktorica rekla da su pritisak, bockanja, zatezanja i sl priprema tijela na porod...Kaže da će vrlo brzo pojaviti i bol u preponama i bol te kosti dolje ali dok nema sukrvice sve je ok, a ak nju primjetim odmah pravac bolnica jer je to uglavnom simptom otvaranja...a sve ostalo su uglavnom "vježbe" maternice prije poroda...
Grizli sramežljiva bebica <3 Moja uvijek izgleda kao da prste gura il u nos il u usta
A kako stojite s pregledima? Meni nekad pregled bude ok, a koji put (tipa danas) baš zapeče fest..nije bol nego žarenje kad krene čeprkat prstima I onda još poberem komentar da kak ću ja rodit.. kao da sam mekušac..a nisam..valjda
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Meni sutra pregled i as jedva cekam vidjeti koliko je narasla 🙈
Gledam sad svoj potpis i ne mogu vjerovat da sam vec 34.tjedan, jos malo i beba je tu 🥰
Bokic!
Samo da se javim.
Prije svega, čestitam svima na urednim pregledima.
Ako se ne varam, Reservedsutra ima zakazan carski?
Držimo fige draga🤞🏻💙❤
Nas dvije smo odlično, pedijatar ju je pohvalio, kako je dobra, mirna i savršeno zdrava beba.
Mene je isto pohvalio kako sam imala super, brz, i lagan porod, i kako sam za prvorotku odlično odradila posao..
Nećemo sutra doma najvj, jer drže 3+dana, no ako se rodi dvadesetak beba, ka jučer, onda će nas potjerati.
Moja curka je ko zmaj, samo spava, tu i tamo zakmeci, malo cica, i nastavi spavati.
Jučer je povraćala, pa je bila po noći kod sestara pod nadzorom, ali sve je u najboljem redu, samo je plodnu vodu izbacivala.
Nadam se da ste sve dobro, i da uživate.
Sretno sutra i Vama koji imate preglede, šaljem puno zagrljaja i poljubaca da sve bude OK! 😘🙈💞
Ajme još jedna beba je rođena! Sad tek čitam zaostatke pa malo kasnim.. Čestitke i mazite se!! ♥️♥️♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Hrabrica joooj meni je jos stvarno rano za porod :(
Imam problem s uu koje je y oblika pa me muči to.
Sortiraj odgovore
Najstariji