ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    19. Studeni 2019. 15:01

Vidim da komentirate Etheral..ni ja nisam zadovoljna s njima...Kupili onaj set šarenih tetrica i ofucale se nakon prvog pranja/sušenja. Moj bed je što nisam vidjela da kao ne smiju u sušilicu ali žena iz Etherala je rekla da to ovisi o sušilici i koliko je jaka, da u pravilu smiju iako deklaracija kaže drugačije (ovo za jačinu uređaja mi ne drži vodu jer moja sušilica ne valja niš ). I sa pranjem jastuka isto bilo zabavno..stavila na nisku temperaturu, tek toliko da propere na brzom programu i imam dojam da se malo stisnuo i materijal kao da mi sad djeluje zericu grublji....Moj ukupni dojam - prerazvikani su i omjer cijene i kvalitete nije neka radost...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    19. Studeni 2019. 15:03

miki0

https://www.ethereal.hr/hr/bambus-jastuk-dekica-zirafice-minky

I moj je minky s vanjske, unutra bambus. Ovaj unutarnji dio izgleda nakon pranja ko dobro iznosena prastara majca a vanjski pusta bijele muce. Bas cu im preko fejsa poslat poruku. Stvarno sam prala po uputama na rucni program, slaba centrifuga, 30 stupnjeva i 15 min.

e ista stvar se i nama desila za jastuk..identično...kao iznošena prastara majica + mucice.. 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Nasty
    19. Studeni 2019. 15:08

Hvala cure! 
    MalaMare bome i tvoj je malac pozamašan :) moj je sa 29+5 imao 1,8kg.. sad u 30im dobivaju tjedno između 150-250g, kaže mi danas ginić.. A ne treba se bojat, stalno sebi ponavljam da od toga nikakve koristi, što je tu je nekako će i tvoj i moj izletit..🤯😀
    Ivkii stvarno nisu nimalo u trendu, kao da ne znaju da bi im bilo manje tlake na poslu da žene malo urokaju s tim plinom, opuštenije i brže bi rađale.. Pitat ću ja, nikad ne znaš hehe.. Za rajski plin nadam se ne treba anasteziolog🤣 jer ako treba nećemo ga vidit za još 5-6god🤦‍♀️
    Mikio pa cura je ne može sad bit gromada.. A gle svašta se još može promijeniti do termina.. Ako je kasnija ovulacija onda je i beba manja, do 2 tjedna gore dole je sve normalno.. meni je bila ov 7 dana ranije. Baš sam srela kolegicu iz škole koja je nedavno rodila i sitne je građe, njoj su malog procjenjivali pred porod da će težiti oko 3,5kg, a on se rodio sa 4,3kg..Mislim bolje da nije znala jer joj je psihički bilo lakše.. Ovako kad znaš da je gromada ne preostaje ništa drugo nego da zamišljaš rajski plin i dolantin kad već nema anasteziologa za epi😂🤣
    ps. za robicu se dogovorimo lako😀🙃 

Hrabrica
    19. Studeni 2019. 15:09

miki0

Hrabrica

miki0

I moj je minky s vanjske, unutra bambus. Ovaj unutarnji dio izgleda nakon pranja ko dobro iznosena prastara majca a vanjski pusta bijele muce. Bas cu im preko fejsa poslat poruku. Stvarno sam prala po uputama na rucni program, slaba centrifuga, 30 stupnjeva i 15 min.

e ista stvar se i nama desila za jastuk..identično…kao iznošena prastara majica + mucice..

Bas sam maloprije poslala reklamaciju, ako se jave prosljedim da vidite sta kazu.
    Bas to, razvikani a vec na sajmu sam se razocarala materijalima na osjet pod rukom a ipak pokleknula i kupila taj jastuk i tetre kao kad ih hvale…

pa baš to...Doduše mi tetrice kupili ranije i sad na sajmu pitam ženu (pravim se tulava)..kao jel smiju u sušilicu i veli ona da smiju! kažem ja pa kako su se onda meni ofucale a ona bez teksta, ne zna što reći i onda se počela izmotavati...I bez obzira na to aj kupit ćemo jastuk jer je baš bila fer cijena i mislim si ajde drugi materijal, pa ne može bit kao sa tetrama i eto mi ga na...  Bome više neću....

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Lavica27
    19. Studeni 2019. 15:10

A daj ne seri,isti takav sam.i ja uzela...a sta da radim s njim sad,n,ne valjda da ga na ruke perem😭

Lavica27
    19. Studeni 2019. 15:10

Ups,pardon my french🙈🙈🙈

Hrabrica
    19. Studeni 2019. 15:14

Lavica27

A daj ne seri,isti takav sam.i ja uzela…a sta da radim s njim sad,n,ne valjda da ga na ruke perem😭

Nezz al nježno s njim..Ja prala na 30 stupnjeva, 15 min i još smanjila centrifugu i opet se kuži da to više nije to... 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Lavica27
    19. Studeni 2019. 15:19

Budem ga poškropila vodicom i u najlonu koristila😂😂😂😂
    Sta je najbolje tamo sam bila na vagi isto takvo baby gnjezdo da uzmem... Dobro da se mami nisam dala nagovoriti. 
    Inace ja imam 10 tetra s jednog mjesta (od prije tri godine),isto sa sajma, bijele na velike iste tocke  crvene,narandzaste,plave,zute. Dakle to je ko papir za šmirglanje. Uz to sam i one kao male bijele tetrice s obrubom u koncu u boji uzela. Isto uzasno grube. 10 bijelih tetri sam uzela u Mali Andjeo mislim (na sajmu isto) i ostale su mekane al su se malo jao deformirale od pranja,al dobro njih sam na 95° prala uvijek. 5 tih manjih tetrica za brisanje s obrubom sam dobila u nekom poklon paketu od lole ribar,preeeemekane dan dan danas!

beba2025❤
    19. Studeni 2019. 15:22

Cure,da li u Petrovoj na porodu bude lijecnik koji je vodio trudnocu ili kako se potrefi u smijeni?

LoBi
    19. Studeni 2019. 15:25

miki0

Hrabrica

miki0

e ista stvar se i nama desila za jastuk..identično…kao iznošena prastara majica + mucice..

Bas sam maloprije poslala reklamaciju, ako se jave prosljedim da vidite sta kazu.
    Bas to, razvikani a vec na sajmu sam se razocarala materijalima na osjet pod rukom a ipak pokleknula i kupila taj jastuk i tetre kao kad ih hvale…

Joj tako sam i ja ostala razočarana tamo kad sam ih pipala, ali sam svejedno uzela ali kao par samo. I dodem kuci i narucim jos preko weba😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.