Na koliko perete poliesterske poplune?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Reserved sretno i nek sve prođe u najboljem redu!
Dalindas sretan ročkas!
Bili mi na pregledu, malac je super.. Ja još zatvorena, cerviks smekšan. Momak je procjenjen na 3kg, ima duge noge kao da je već u terminu, na muža naravno.. doduše drago mi je da neće imat ove moje batačiće🤣 Kaže dr.. možete vi i sutra što se veličine i razvijenosti bebe tiče.. Sve se mislim ako dočekam termin da mu robica br 56 neće trajat ni tjedan dana.. da će odmah preći na 62🤦♀️ ma neka on bude živ i zdrav a ja preživim porod, pa nek odmah pređe i na 68, briga me..
Pozdrav! Bila ujutro predat urinokuktutu i vadit krv pa kuci pa oko malog... Lavice nije lose ali nije ni dobro..kaslje. ubija me taj kasalj u pojam. Suosjecam za neprospavanu noc a jos sta nas ceka 🙈
Tek sad sam sve pogledala
Dalindas sretan ti rodendan naravno zivjela ti nama evo sa svim virtualnim cugama ti nazdravljam 🍾🍷🍸🍹🍺🍻🥂 🎂
Reserved sretno i nadam.se da vec imad svoju bebicu i da te ne boli rez bas jako ❤💪
Ostalim curama sretno na pregledu
Ena kako ti to opisujes ne mogu od slatkoce i tocno znam osjecaj ❤🥰🤱
Cure sretno na pregledima ❤️ Dalindas sretan rođendan 🎊🎉 kad smo kod alkohola sad sam se sjstila da sam i ja sanjala sinoc alkohol 😂😂😂 pila sam bambus koji nikad ne pijem 😂 ocito je sinoc bila neka noc za tulumarenje😂😂
I ja sam kupila taj jastuk minky za nosenje od ethereala🙈 koja prva opere nek javi kako je prala🙈
Pozdrav svima!
Evo ja se vratila s pregleda i nakon dugih 5 tjedana napokon sam opet gledala svoju buhtlu. Doktor kaze da je napredna beba jer ima 1950g (ja kazem da je debeo na svoju mater 🙈) i da je sve u redu. I eto ja sretna. ☺🤘Inace ja sam 30+4tt.
Reserved, sretno danas! 🤞
Ena, bas mi je drago da ste ti i tvoja princeza dobro. Samo uzivajte jedna u drugoj! 🥰 Joj, i ja jedva cekam svoju strucu primiti u narucje! ☺
Dalindas, neka je sretan! 🍻🍰
Sretno danas svima koji imaju preglede!
Da bar oce i splicani nabavit taj rajski plin😏
Ako čuješ što odmah javi! 🤯 Spomenuti ću nekako u fino dr. u bolnici kad budem išla na profil..
Sutra mi stiže ostatak tetra pelena s Ethereala sto sam narucila s weba kad sam se vratila sa sajma😂 jedva cekam da mi dođu, tako mi je krasno to sve za gledat 😂 vadim pa gledam pa spremam pa tako ispočetka, i robicu isto😂😂 jedva cekam da kupim sve ostalo, kao cekam black friday samo neznam kako cu izdrzat 😂😂🙈
Reserved sretno i nek sve prođe u najboljem redu!
Dalindas sretan ročkas!
Bili mi na pregledu, malac je super.. Ja još zatvorena, cerviks smekšan. Momak je procjenjen na 3kg, ima duge noge kao da je već u terminu, na muža naravno.. doduše drago mi je da neće imat ove moje batačiće🤣 Kaže dr.. možete vi i sutra što se veličine i razvijenosti bebe tiče.. Sve se mislim ako dočekam termin da mu robica br 56 neće trajat ni tjedan dana.. da će odmah preći na 62🤦♀️ ma neka on bude živ i zdrav a ja preživim porod, pa nek odmah pređe i na 68, briga me..
Bome je tvoj malisan momak i po 😀 i neka je, bitno samo da je on dobro 😀🤘 a valjda cemo sve nekako prezivjeti taj porod i ako budu veci bebaci. Moram priznati da zadnjih dana malo vise pocinjem razmisljati o samom porodu i malo me pocinje biti trta 😀🙈
Nasty reci im da nije u redu da je vec pola Hr naprednije od njih😅😂😂 moraju pratit sta drugi imaju😅
https://www.ethereal.hr/hr/bambus-jastuk-dekica-zirafice-minky
I moj je minky s vanjske, unutra bambus. Ovaj unutarnji dio izgleda nakon pranja ko dobro iznosena prastara majca a vanjski pusta bijele muce. Bas cu im preko fejsa poslat poruku. Stvarno sam prala po uputama na rucni program, slaba centrifuga, 30 stupnjeva i 15 min.
E da i tetre su se stisle u pranju, budem vidjela kad ih ispeglam kakve budu. 🤷🏼♀️
Za tetre sam dosta cula prica da im se stislo nakon pranja. Opcenito...ne od njih.
Ja jos svoje nisam oprala..mislim da cu tamo oko Bozica, kad kupimo perilicu/susilicu 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji