ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    19. Studeni 2019. 13:24

Na koliko perete poliesterske poplune?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    19. Studeni 2019. 13:26

Reserved sretno i nek sve prođe u najboljem redu!
    Dalindas sretan ročkas!
    Bili mi na pregledu, malac je super.. Ja još zatvorena, cerviks smekšan. Momak je procjenjen na 3kg, ima duge noge kao da je već u terminu, na muža naravno.. doduše drago mi je da neće imat ove moje batačiće🤣 Kaže dr.. možete vi i sutra što se veličine i razvijenosti bebe tiče.. Sve se mislim ako dočekam termin da mu robica br 56 neće trajat ni tjedan dana.. da će odmah preći na 62🤦‍♀️ ma neka on bude živ i zdrav a ja preživim porod, pa nek odmah pređe i na 68, briga me.. 

• Sarita15
    19. Studeni 2019. 13:29

Pozdrav! Bila ujutro predat urinokuktutu i vadit krv pa kuci pa oko malog... Lavice nije lose ali nije ni dobro..kaslje. ubija me taj kasalj u pojam. Suosjecam za neprospavanu noc a jos sta nas ceka 🙈 
    Tek sad sam sve pogledala 
    Dalindas sretan ti rodendan naravno zivjela ti nama evo sa svim virtualnim cugama ti nazdravljam 🍾🍷🍸🍹🍺🍻🥂 🎂 
    Reserved sretno i nadam.se da vec imad svoju bebicu i da te ne boli rez bas jako ❤💪 
    Ostalim curama sretno na pregledu 
    Ena kako ti to opisujes ne mogu od slatkoce i tocno znam osjecaj ❤🥰🤱

LoBi
    19. Studeni 2019. 13:29

Cure sretno na pregledima ❤️ Dalindas sretan rođendan 🎊🎉 kad smo kod alkohola sad sam se sjstila da sam i ja sanjala sinoc alkohol 😂😂😂 pila sam bambus koji nikad ne pijem 😂 ocito je sinoc bila neka noc za tulumarenje😂😂
    I ja sam kupila taj jastuk minky za nosenje od ethereala🙈 koja prva opere nek javi kako je prala🙈

malaMare
    19. Studeni 2019. 13:31

Pozdrav svima!
    Evo ja se vratila s pregleda i nakon dugih 5 tjedana napokon sam opet gledala svoju buhtlu. Doktor kaze da je napredna beba jer ima 1950g (ja kazem da je debeo na svoju mater 🙈) i da je sve u redu. I eto ja sretna. ☺🤘Inace ja sam 30+4tt.
    Reserved, sretno danas! 🤞
    Ena, bas mi je drago da ste ti i tvoja princeza dobro. Samo uzivajte jedna u drugoj! 🥰 Joj, i ja jedva cekam svoju strucu primiti u narucje! ☺
    Dalindas, neka je sretan! 🍻🍰
    Sretno danas svima koji imaju preglede! 

Nasty
    19. Studeni 2019. 13:33

ivikii

Da bar oce i splicani nabavit taj rajski plin😏

Ako čuješ što odmah javi! 🤯 Spomenuti ću nekako u fino dr. u bolnici kad budem išla na profil..

LoBi
    19. Studeni 2019. 13:33

Sutra mi stiže ostatak tetra pelena s Ethereala sto sam narucila s weba kad sam se vratila sa sajma😂 jedva cekam da mi dođu, tako mi je krasno to sve za gledat 😂 vadim pa gledam pa spremam pa tako ispočetka, i robicu isto😂😂  jedva cekam da kupim sve ostalo, kao cekam black friday samo neznam kako cu izdrzat 😂😂🙈

malaMare
    19. Studeni 2019. 13:40

Nasty

Reserved sretno i nek sve prođe u najboljem redu!
    Dalindas sretan ročkas!
    Bili mi na pregledu, malac je super.. Ja još zatvorena, cerviks smekšan. Momak je procjenjen na 3kg, ima duge noge kao da je već u terminu, na muža naravno.. doduše drago mi je da neće imat ove moje batačiće🤣 Kaže dr.. možete vi i sutra što se veličine i razvijenosti bebe tiče.. Sve se mislim ako dočekam termin da mu robica br 56 neće trajat ni tjedan dana.. da će odmah preći na 62🤦‍♀️ ma neka on bude živ i zdrav a ja preživim porod, pa nek odmah pređe i na 68, briga me..

Bome je tvoj malisan momak i po 😀 i neka je, bitno samo da je on dobro 😀🤘 a valjda cemo sve nekako prezivjeti taj porod i ako budu veci bebaci. Moram priznati da zadnjih dana malo vise pocinjem razmisljati o samom porodu i malo me pocinje biti trta 😀🙈

ivikii
    19. Studeni 2019. 13:43

Nasty reci im da nije u redu da je vec pola Hr naprednije od njih😅😂😂 moraju pratit sta drugi imaju😅

Damnarexx 🌺
    19. Studeni 2019. 14:44

miki0

miki0

https://www.ethereal.hr/hr/bambus-jastuk-dekica-zirafice-minky

I moj je minky s vanjske, unutra bambus. Ovaj unutarnji dio izgleda nakon pranja ko dobro iznosena prastara majca a vanjski pusta bijele muce. Bas cu im preko fejsa poslat poruku. Stvarno sam prala po uputama na rucni program, slaba centrifuga, 30 stupnjeva i 15 min.

E da i tetre su se stisle u pranju, budem vidjela kad ih ispeglam kakve budu. 🤷🏼‍♀️

Za tetre sam dosta cula prica da im se stislo nakon pranja. Opcenito...ne od njih.
    Ja jos svoje nisam oprala..mislim da cu tamo oko Bozica, kad kupimo perilicu/susilicu 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.