Ja sad pak imam jedno glupo pitanje, i unaprijed se ispricavam. Al ja zadnjih dana uopce ne mogu jest. Apsolutno nisam gladna, zgaravica me prati od jutra do sutra. Onda se povremeno nes natjeram samo da se smiri. Ne bih htjela izgladnjivat bebu al pretpostavljam da si oni ionak uzmu kolko im treba 😒
ništ ne brini, uzme si ona koliko treba. u zadnja 2-3 tjedna ni ne dobijaju nešto na težini
[iimg]
Vidim da vise cura pise o mjerama za bebe..
Moja je imala na zadnja 4 uzv..
2400
2800
3150
2700 dan prije poroda
A rodila se sa 3190 grama
Dakle,moja se povecavala i smanjivala 😂
Hocu reci,to su samo grube procijene,nemojte se brinuti🤗
Sretno petorki danas i Anchy nadam se da je tvoje već gotovo :)
Deedee 😂😂😂 ja sam bome noćas se mazila s Vin Dieselom 😂😂😂 ne smijem mužu ni spomenuti sta sam sanjala 😂😂
Lavice baš šteta..možda se još jave ako su uzeli u trgovini a ne netko sa strane…ja rednovno nesto ostavljam na kasi sad u trudnoći..sad kad spakiram tri dana gledam da nisam sta ostavila..kontam da ljudi iza mene misle da nisam sva svoja 😁 jbg dosadilo mi se vraćat stalno
Jaivanpa kak su blizanke danas?Jesu se povukle kvrge?
Dobro su.... Ne bole cure lagano ali kaze patronazna ako prestanem dojiti mlijeko ce pomalo nestajati...joj cure znate kaj mene muci. Jao za mene se svako sranje ulovi. Počelo me dolje svrbiti unutar stidnih usana i na njima. Brine me jel može to inficirati ove šavove i ranu? Jel da mazem Canesten kremom iznutra malo i izvana?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Koja od vas je imala onu čudnu bol pa je mislila da je nešto s bubrezima?
Nije sigurno bubreg kod mene nego vjerovatno neki grč, ne znam ni sama ali noćas me tako nešto uhvatilo…znači lijeva strana leđa od rebara do dolje…tako neki grč da sam pomislila da me trudovi hvataju al mi bilo glupo kak u leđima i samo s jedne strane
Trajao je nekih min-dvije i to je toliko bolilo da sam pomislila šta ću ja kad me pravi trudovi uhvate xD
Mene je tamo boljelo kao kod bubrega dok bi mi se mali namjestio ...isto u tim tjednima .... Onda bi mazila trbuh i pomakao bi se. I prestalo bi boljeti
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Tonkice sretnooo!! ,🤞🏼💪🏻
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo bila na ctg, mjerili mi tlak, vadili krv i cekam sada nalaze... Kad dobijem nalaze vidjet cemo jel ostajem ili idem doma
Eh curke sto bi ja bez vas. Prosvikala i preselila se na hitnu, natjerala muza da završi medicinu, ne znam prolupala. Odspavala po uputi vasoj, smirila se, sad mi mm skuhao kavicu da si popim, jer sam se sjetila da ja danas ni kavu nisam pila a to me drzi na zivotu s tlakom oduvijek. Sad cu vidit dal su se smirili i ti grcevi. Ja se osjecam kao da mogu brda pomicat al vidim zadnjih dana da mi je sve teze, morat cu usporiti nema mi druge. Obaveza dnevno, a ne 210 njih.
Jaivanpa ne znam dal je to isto ove iskusnije cure ce ti znat bolje, al imala sam puno savova u zivotu i mogu rec da kad rana krene zarastat zna koza oko njih svrbiti jako. Mene barem. Ne znam dal je isto i dole, al ja di god sam ih imala nakon dva tri dana izluditi od svraba, pa i nekakvo ko zatezanje mi je bilo. Mozda da dr pitas.
Vi ste mene spasile s ovom infom o ovci i doo doo medi. Ja odusevljena time. Mm ce poluditi da sam nakon sta sam ga ubila sa trazenjem vrtuljka promjenila pricu.
Dobro su…. Ne bole cure lagano ali kaze patronazna ako prestanem dojiti mlijeko ce pomalo nestajati…joj cure znate kaj mene muci. Jao za mene se svako sranje ulovi. Počelo me dolje svrbiti unutar stidnih usana i na njima. Brine me jel može to inficirati ove šavove i ranu? Jel da mazem Canesten kremom iznutra malo i izvana?
jel ti patronažna pogledala ranu? možeš je i nazvati i pitati.
šavovi svrbe i peku. ja ne bih canestenom, isprfala bih sa čajem hrastove kore. ali iskreno mislim da ti je to do šavova i da je normalno
[iimg]
Jaivanpa joj dole savovi su kaos. Svrbe da. Probaj s kantarionovim uljem,meni su to tupili i dr za ranu od reza i od tog sta sam dolje popucala. Nebi ni ja canestenom jer je to jos "zivo" dolje...
Grizli drago mi je da smo pomogli!
Sortiraj odgovore
Najstariji