O mare fini snovi, i ja bi. A meni samo nocne more, zmije, neki strasni ljudi, uzasne stvari u vezi poroda, i ono najgore - svekiiiii🤦♀️🤦♀️🤣
Mikio mora bit bolje, samo po malo ❤️❤️❤️
I ja stigla s pregleda. Nikad ne moze biti super. Izgleda da beba nije nista dobila, ili je dobila jako malo u tjedan dana. Pa cemo za dva dana ponoviti ctg i vidit sta dalje. I prst sam otvorena. Joj da bar oce nesto krenut samo da beba bude ok.
Uh mikio mozda bolje da te zadrže jos jedan dan ako je tako.
Tonkica zao mi je da su ti povisene vrijednosti. Nadam se da ce sve biti ok. Drzi se!
Angelly preko app sam na wish stavim ti sliku od prodavaca i babyphon pa ces vidit.
Joj mene muce grcevi donji dio trbuha, dodje bas cvrt ko da ce mi beba izbit kroz kozu van, pritisak na prepone i trticu. Ne mogu pokopcat razmake jer me kao drzi neko vrijeme. Jutros u gradu sve ok, prije rucka lezala sve ok, nakon sta sam se digla isla rucak neki sprckat pocela mi se mutit slika pred ocim i krenuli ti neki grcevi nešto ne znam sto. Mutilo mi se i ko da mi je neki pritisak u glavi jeda pojela jer nisam dugo jela pa racunam tlak mozda, sad legla i jos osjetim svaki toliko taj grc neki cudan bas. Popila mg naravno, desni bok i vratila se slika prestao mutit vidi, nadam se da ce i grcevi stat. Imam kao i pritisak na mjehur ko da cu svako malo moram piskit a na kraju 3 kapi. Imate jos koji savjet, ptijedlog.
Uz to narucit se treba 2 adaptera za nasu utisnicu jer ovi adapteri imaju one tanke americke utikace.
Mrgud_zg hvala ti na odgovoru 😊
U Rijeci puštaju odmah doma i ne sviđa mi se to. Šogi rodila na carski u ponedjeljak, u srijedu popodne bila doma :S
Isto apsolutno ništa nije mogla sama.
Tonkica sretno, javi nam
[/url
O mare fini snovi, i ja bi. A meni samo nocne more, zmije, neki strasni ljudi, uzasne stvari u vezi poroda, i ono najgore - svekiiiii🤦♀️🤦♀️🤣
Mikio mora bit bolje, samo po malo ❤️❤️❤️
I ja stigla s pregleda. Nikad ne moze biti super. Izgleda da beba nije nista dobila, ili je dobila jako malo u tjedan dana. Pa cemo za dva dana ponoviti ctg i vidit sta dalje. I prst sam otvorena. Joj da bar oce nesto krenut samo da beba bude ok.
Možda se beba štedi pred blagdansko papanjem 😉
Vjerujem da će sve bit ok i držim fige da krene što ranije ❤
[/url
Ivkii drzim fige da je to samo krivi izracun. Mene recimo uopce u ta nije narucila na uzv. Ja stvarno ne znam kaj je s tim doktorima. Sutra sam na pregledu pa cu pitat, (nju sam zaboravila prosli put), a kad sam isla na salter raspitat se, tam su mi rekli da se nis ne brinem 🙄 da nekad ne narucuju
Grizli mozda si se preforsala, tlak, nisi jela. Savjetujem da smanjis tempo. Ipak su to visoki tjedni. Probaj odspavat pa vidi dal ces se bolje osjecat
Sto se snova tice, ja uzasno lose spavam. Kolko god mi je ovaj forum donio pozitivnih stvari, od kad su krenuli termini i price s poroda ja svaku noc imam nocne more i sanjam porod i umirem od straha 🙈😫😬
Ja sad pak imam jedno glupo pitanje, i unaprijed se ispricavam. Al ja zadnjih dana uopce ne mogu jest. Apsolutno nisam gladna, zgaravica me prati od jutra do sutra. Onda se povremeno nes natjeram samo da se smiri. Ne bih htjela izgladnjivat bebu al pretpostavljam da si oni ionak uzmu kolko im treba 😒
Cure kod nas neki kenjav dan...stvarno što su viši tjedni to je teže, em mi muka em svako toliko stegne...Nekad imam osjećaj da me točno u dupe pogodi i to taaaako zaboli...Ak je ovo tek zagrijavanje (a je), brijem da će mi bit veselo kad krene ono pošteno...E i spominjale ste onu ofcu sa zvukom, imate još jednog proizvođača koji nudi istu stvar čak zericu povoljnije..DooDoo plišanac..i ima dosta različitih oblika...Mrgud ti si spomenula loše spavanje, joj užas...i ja isto nikako ne spavam ..budim se u prosjeku 4-6 puta po noći a stalno slušam da se moram naspavat..ne znam kak E jeste razmišljale možda imati u pripremi kakvu dohranu u ormaru? Ono za slučaj slučajeva, ako zatreba pa da ne morate slati muža u dućan..Meni se to počelo motat po glavi ali ne znam šta bi uzela...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Tonkice javi sto su rekli! Sretno!
Grizli bolove koje opisujes identicne imam kad vise hodam bez pauza. Mozda mantanje nema veze s tim,odvojeno zi je pao tlak
Mrgud uzme sebi beba,ne brini al bar pij.
Hrabrice mozda da pricekas kako ce ici u rodilistu s dojenjem ili ako vec tamo dobije AD i bude dobro da isto kupite za doma.
Lavice dobra ti je ideja, prvo proći rodilište pa vidjeti što i kako, možda je stvarno najbolje tako..pa tek nakon tog uzeti nešto za rezervu ...Danas sam ko tutlek stajala ispred police sa AD-om, gledam ja te kutije, gledaju one mene...i na kraju samo produžila
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji