ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    12. Prosinac 2019. 19:32

Anchy cestitke od srca!! Dobro zvucis ;) I nadam se da cete naletit jedna na drugu ti i Mikio😁
    Mikio ako imas tegobe pa spomeni radije na viziti ak te frka ici doma...
    Kakva bi to salterusa bila da ja ne donesem dobre vijesti😂

• Tonkica1
    12. Prosinac 2019. 19:36

Hej curke! Eto me lezim u sobi 3 na Merkuru! Cekamo jutro i da mi vade vrijednosti zucne soli. To moraju slati u Vinogradsku i zato ne mozemo odmah. Po svemu sudeci i ovisno o tom nalazu inducirat ce me ili sutra navecer ili prekosutra ujutro.
    Piba!!!! Bome smo bile jedna kraj druge dobrih pola sata! Znas sta, reci cu ti da to tvoje krvarenje uopce me ne cudi ako je tebi svaki put pregledao Kardum. Prosle godine kad sam dosla na pregled zbog spontanog, on je bio i pregled me jako bolio, zapravo toliko da sam se izderala na njega da zasto to toliko boli.
    Cimerica mi je super simpa i bas mi je lijepo pricat s njom 😊
    Nadam se da ste sve u redu, slabo sam ista zapamtila malo sam u soku jer bi malog mogli upoznati toliko ranije 😍

Grizli
    12. Prosinac 2019. 19:38

Anchy cestitam na bebici i da bude vesel i zdrav decko cijeli zivot. Brz oporavak!
    Prijateljica je nakon carskog sad nedavno rekla u bolnici na viziti da nema tko doc taj dan po nju, a imao je samo sto ona nije htjela ici doma od straha nakon CR, i pustili ju jos jedan dan. Ja mislila luda zena, al sad kad vidim da je to vama isto drama zapravo pocinjem shvacat.
    Piba nadam se da neces vise krvariti. Bas mi je zao da te to svaki put muci.
    Lunice ja mislim da meni isto hemic dosao, al unutarnji i sad ne znam s cime to rijesavat. Za vanjske kad sam imala pomoglo mi onaj hemopip, a sto sad nemam pojma. 

• piba7
    12. Prosinac 2019. 19:45

Tonkica, eto skoro pa kao da smo se upoznale 😊😊
    Dobro da si otišla na hitnu i da su te ostavili. Biti će sve super, ne brini.
    Ozbiljno, meni se ne čini grub iako me ovaj i prošli put pregled užasno bolio. Nisam mislila da je do njega, nego da sam ja osjetljiva. 
    Ležim nepomicno doma, bebicu osjetim tako da je to ok, ali naravno umirem od straha. Nije baš ugodno vidjeti krv u trudnoći.

Anchy_001
    12. Prosinac 2019. 20:02

Tonkica1 ajmee sreeetnoo i samo hrabro 😁😁🤞🤞
    Hvala cure 😊 mislim da ce nas slat doma cim prije sve jer mijenjaju prozore po sobama i samo gledaju kad ce koga pustit cim prije.. Al ono, mijenjat prozore na bolnici u 12.mjesecu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Mikio ne daj se i izdrzi 😊 saljem pozitivne vibre par soba od tebe 😊😊

Dalindas
    12. Prosinac 2019. 20:12

Anchy ,čestitam 😍
    Tonkice ,sretno 🤞🏻
    Annika ,znaci ipak vazu ? Užas 🤣🤣 nadala sam se da ipak neće 🤣
    Mene isto bas muci žgaravica ,i ovisno o položaju bebe nekad mi bas bude teško disati 
    I sjeo mi je povrat poreza 😄

kl1v
    12. Prosinac 2019. 20:18

miki0

Gledam jel se anchy javila…
    Mene prebacili u drugu sobu, ima nas bas jako puno na carski koje smo rodile od kad sam tu, 8 carskih a samo 2 su bile vaginalno. Ove 2 vaginalno sinoc dosle i odma trcale po sobi a mi samo skvicimo od bolova i kedva do wc-a.
    Mene danas bas dosta boli, al moram se ustajat na wc i po bebu. Bebe su stalno s nama i stvarno s tom ranom nije lako hendlat. Po noci ih uzmu. Nebi mi ni bez rane bilo lako a ovako pogotovo. Kolostrum nesto sitno po 1 kap izasla na svakoj bradavici al ona je lijena vuci, sestre mi probale istisnut vise pa sad imam podljeve. Jutros mi i rez prokrvario. Ugl. 1 korak naprijed 2 nazad. A kazu da bi sutra mozda isli vec doma. Sve me strah jer nit imam mlijeka niti se osjecam sposobno stajat, sjedit, dizat se, bas nista… Trazim lijekove svako malo za bolove.
    Cure koje ste vec rodile carski utjesite me da ce proc!!

Proci ce, naravno da hoce. Samo do hopsanja ko ko odih na vaginalni barem 2tj. Tesko je tu a kamoli doma gdje si sama.. ako imas nekoga tko bi ti doma kuhao par dana bilo bi super. Mi smo tada zivjeli sa njegovima, svekrva je bila tj ili 2 na GO i bila mi je spas. Em je kuhala, em pomagala oko malene.
    MARE u prvoj trudnoci sam imala pijesak u desnom bubregu. Ta bol se ne moze mjeriti s nicim. Meni je bila gora od trudova. Probudilo me oko 4u jutro i do 8h dok se otvorila ordinacija mog ginica umirala sam, plakala i povracala od bolova. Bila sam 8mj trudna. Probudila muza, otisli mom ginicu i hitno me hospitalizirao... nadam se da je samo pritisak ili blaga upala. Pij puno caja i vode i nek sto prije prodje. 💖

Damnarexx 🌺
    12. Prosinac 2019. 20:19

Dalindas

Anchy ,čestitam 😍
    Tonkice ,sretno 🤞🏻
    Annika ,znaci ipak vazu ? Užas 🤣🤣 nadala sam se da ipak neće 🤣
    Mene isto bas muci žgaravica ,i ovisno o položaju bebe nekad mi bas bude teško disati
    I sjeo mi je povrat poreza 😄

Mene danas uuuubijaaaaa zgaravica. Ne znam.koj vrag 🤔🤔🤔
    Joj jedva cekam i ja svoj povrat poreza i uplatu od hzzoa😂🙈

kl1v
    12. Prosinac 2019. 20:24

Tonkica1

U radaoni sam i cujem nove bebice ❤❤❤❤❤

Oooo Tonkice sretno!!

mala.le.90.
    12. Prosinac 2019. 20:25

Pozz svima i cestitke na novim bebama! Brz oporavak mamama i brz porod nama koje cekamo.
    Ja sutra imam ctg i pregled, za tjedan dana mi je termin. Tlak mi se normalizirao, a beba od danas skroz mirna...ja malo zivcana, odnosno hormonalna.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.