Evo i mene s pregleda. MaRe evo izvještaj. Javis se na glavni salter na upis bolesnika i onda pred TA. Ja sam dosla u 10 i bila gotova za manje od sat. Izadje sestra i uzima uputnice. Tlak, kg i cekas red za ctg. Pojedi nesto ujutro jer inace beba zna biti uspavana pa ctg moras ponavljati. Danas je bila dr Muller, ona je meni inace super. Prvi pregled, ako je trudnoća uredna, ne radi vaginalni pregled.
Kontrola za tjedan dana. Lorija mozes upisati na listu 19.12.
Inace nema zabilježenih trudova, s kg na +11. Cekamo iduci pregled i trudove
[iimg]
Koja od vas je imala onu čudnu bol pa je mislila da je nešto s bubrezima?
Nije sigurno bubreg kod mene nego vjerovatno neki grč, ne znam ni sama ali noćas me tako nešto uhvatilo…znači lijeva strana leđa od rebara do dolje…tako neki grč da sam pomislila da me trudovi hvataju al mi bilo glupo kak u leđima i samo s jedne strane
Trajao je nekih min-dvije i to je toliko bolilo da sam pomislila šta ću ja kad me pravi trudovi uhvate xD
Ili crijeva ili trud
[iimg]
Bas zvuci dobro taj White Noise, nisam znala za to :)
Skinula sam si App, best rated.
Nego da vas pitam, malo me zbunila endokrinologica jutros na Vuk Vrhovcu. Pitala me di cu rodit, kazem ja kod njih na Merkuru, pita ona mene kod koga? Ja ono ne znam 🤷? I da bi se mogla ici javit njima…
Kazem ja, pa zar nije da dodem samo u TA sa 35-36 tt sa D1 uputnicom i to je to? Kaze ona da, da… I okrenula temu.
E sad meni nista nije jasno, kakvo javljanje?😂😂🤔
Mislim da eventualno znas kod koga ces rodit ak imas dogoovren carsku…inace lutrija jer tko zna kad ce se bebi ic van 🙃. E pitanje za cure koje idu na Merkur, ako koja zna… jel ima tam di za parkat il ono kad to sve krene mene muz iskipa van i on okolo po kvartu mora trazit di parkat?
Thx na info za aplikaciju thinkpink 😊
Moguce da je na to pomislila, da :)
Ima neko parkiraliste iza bolnice, al nije bog zna koliko veliko.
Nego da vas pitam, malo me zbunila endokrinologica jutros na Vuk Vrhovcu. Pitala me di cu rodit, kazem ja kod njih na Merkuru, pita ona mene kod koga? Ja ono ne znam 🤷? I da bi se mogla ici javit njima…
Kazem ja, pa zar nije da dodem samo u TA sa 35-36 tt sa D1 uputnicom i to je to? Kaze ona da, da… I okrenula temu.
Mislim da eventualno znas kod koga ces rodit ak imas dogoovren carsku…inace lutrija jer tko zna kad ce se bebi ic van 🙃. E pitanje za cure koje idu na Merkur, ako koja zna… jel ima tam di za parkat il ono kad to sve krene mene muz iskipa van i on okolo po kvartu mora trazit di parkat?
Ima novo napravljeno parkiralište s rampom pored kioska koji je točno preko puta glavnog ulaza u bolnicu. Sat se naplaćuje 15kn.
Sretno svima na današnjim pregledima 😊
Ja sam tek popodne na pregledu.
Meni je fascinantno kak sve bolnice imaju manjak mjesta za parkat...mislim znam da je nekad bilo manje automobila al ono ko da su birali mjesta di je najteze nac parking mjesto 😅
Meni jučer prošao termin poroda. Sutra imam pregled u Petrovoj. Ah. Očito je bebi preudobno unutra:-)
Evo i mene s pregleda. MaRe evo izvještaj. Javis se na glavni salter na upis bolesnika i onda pred TA. Ja sam dosla u 10 i bila gotova za manje od sat. Izadje sestra i uzima uputnice. Tlak, kg i cekas red za ctg. Pojedi nesto ujutro jer inace beba zna biti uspavana pa ctg moras ponavljati. Danas je bila dr Muller, ona je meni inace super. Prvi pregled, ako je trudnoća uredna, ne radi vaginalni pregled.
Kontrola za tjedan dana. Lorija mozes upisati na listu 19.12.
Inace nema zabilježenih trudova, s kg na +11. Cekamo iduci pregled i trudove
super...tnx na info :)
e jel im vaga dobra ili ko kod naše doktorice da ne bi bilo da sam uduplala u tjedan dana hahahha
Ja sam dns krv vadila za antitijela i bila gotova za 10 min..sve se šokirala..zadnji put sam skoro sat vremena tam bila.
Mare ja sam svoju bol povezivala sa bubrezima. Ali mene su obje strane boljele i to je onako trajalo satima. I kad bih duboko udahnula vidjela bih sve zvijezde. Nalijevala se cajem i nekako se smirilo. I nakon toga se ponovilo jos jedno dva puta
Pozz, nova sam na forumu
Ne znam da li sam usla na pravu temu
Da li se nekome dogodila trudnoća s odnosom 4 dana prije očekivane menge
Sada već 8 dan kasni inače uvijek redovita
Ne znam da li je rano za test obzirom da je proslo sveukupno 12 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji