ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    12. Prosinac 2019. 11:07

Sretno petorki danas i Anchy nadam se da je tvoje već gotovo :)
    Deedee 😂😂😂 ja sam bome noćas se mazila s Vin Dieselom 😂😂😂 ne smijem mužu ni spomenuti sta sam sanjala 😂😂
    Lavice baš šteta..možda se još jave ako su uzeli u trgovini a ne netko sa strane...ja rednovno nesto ostavljam na kasi sad u trudnoći..sad kad spakiram tri dana gledam da nisam sta ostavila..kontam da ljudi iza mene misle da nisam sva svoja 😁 jbg dosadilo mi se vraćat stalno
    Jaivanpa kak su blizanke danas?Jesu se povukle kvrge?

MaRe
    12. Prosinac 2019. 11:10

lorija

Sretno cure danas i Anchy posebno tebi 🌸
    Curke kako su vam djecica jutros?
    Mi smo jutros bili na kontroli,nije bajno al sam zadovoljna jer nema fibre inace bi morao na antibiotike.
    Samo da mi je nekako da izbaci ovaj slajm,zasada mu pravin samo spinani secer od kojeg i povrati uvijek malo.

Najbitnije da nema temperaturu...a ta prehlada sto sad vlada je baš grozna..evo mm od prošlog tjedna izbacuje slajm i iskasljava a ne dijete koje siroce ni ne zna kako bi ga izbacio.

mrgud_zg
    12. Prosinac 2019. 11:12

Jutro curke. Ja danas isto duze ostala u krevetu, imali sinoc goste pa luftam dnevni i grijem se ispod popluna 🙈
    Anchy sretno danas, mozda je vec i gotovo i vec si upoznala svoju buhtlicu. Kad se oporavis pisi nam kak je bilo. 
    Mikio pa ti si super. Vec prvi dan Poslje carskog sama ustala na wc. Zena zmaj 💪. Drzim fige da sto prije uhodate dojenje 🤞
    Lavice bas imas peh s tim poklonom. Al tocno znam kak ti je. Tak smo mama i ja bile na sajmu beba u westgateu, i negdje pri kraju skuzimo da smo izgubile 2 vrecice. I totalno ne mozemo vjerovat. Bila sam tak jadna. Al moja prica je ipak imala sretan kraj jer smo pred kraj isle nes pojest u pekaru i ocito su nam tam pale na pod i netko ih je dao tetama u pekari i nije uzeo sebi. Nisam mogla vjerovat. A isto smo pet krugova napravile isle pitat svugdje..
    Curkama koje danas imaju preglede zelim da sve bude po psu 😉, i drago mi je da je ipak svim bolesnim klincima bolje 💪. 
    Ne znqm tko je primjetio ai u zg je jutros palo malo snijega. Ko bi reko da je ove godine ipak vec dosla zima 🎄😬😁

Simbalija
    12. Prosinac 2019. 11:30

thinkpink1

Jutro curke! Sretno danas na pretragama, pregledima i u rodilištima!🥰
    Lavice ufff bas mi je zao da je muzic ostao bez poklona😞 Iskreno cisto sumnjam da ce se javiti posteni nalaznik, al fer od ducana da su dali popust i besplatnu postarinu.
    Grizli ja sam u pocetku intenzivno razmisljala o baldehinima, vrtuljcima i svim tim cudima, jer mi se to jako sviđa, al imam neki cudan, da ne kazem sjebani sklop u glavi, pa si vrtim film da stalak ne popusti u neko vrijeme i da ne padne na dijete…🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ tako da sam odustala od svega toga…uzet cu jedan mobitel, kojeg ne koristimo, skinut aplikaciju i on ce mi sluziti za white noise. Ta aplikacija mi se pokazala odlicnom uglavnom kod velike vecine bebaca, a najbolje odreagiraju iskljucivo na zvuk fena. Mora biti malo glasnije, na određenoj frekvenciji da se bebac bas osjeca kao u buši. Kasnije kad sretnem mame kazu da sam ih spasila s time jer bi izludile doma od urlanja. I sto je bitno, nije fiksno samo u kindacu, ide kud i dijete.

Hvala ti! Ovo je super savjet i s fenom i sa dodatnim mobitelom.
    Znate li koja je igračka najbolja za bijeli zvuk? Ima ovčica ima li još što? Što to stvarno funkcionira?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    12. Prosinac 2019. 11:31

Lorija, ja sad moju tri puta na dan inhaliram samo fizioloskom i sve je skoro izbacila,vise joj ni nos ne curi!probaj tako!
    Ja imam pregled za sat vremena🙈...od jutra sam na turbo.
    Ajme mrgud fakat imas srece!
    I kod nas pada snjegic🥰🥰
    P.s. drago mi je da ima smotanih u trudnoci ko ja🙈🙈🙈

• thinkpink1
    12. Prosinac 2019. 11:36

Mare nisi ti ni luda😂😂😂
    Angelly stavim ti fotku aplikacije

Damnarexx 🌺
    12. Prosinac 2019. 11:37

Bas zvuci dobro taj White Noise, nisam znala za to :)
    Skinula sam si App, best rated.

Nego da vas pitam, malo me zbunila endokrinologica jutros na Vuk Vrhovcu. Pitala me di cu rodit, kazem ja kod njih na Merkuru, pita ona mene kod koga? Ja ono ne znam 🤷? I da bi se mogla ici javit njima...
    Kazem ja, pa zar nije da dodem samo u TA sa 35-36 tt sa D1 uputnicom i to je to? Kaze ona da, da... I okrenula temu.
    E sad meni nista nije jasno, kakvo javljanje?😂😂🤔

C1M4
    12. Prosinac 2019. 11:50

damnarexx

Nego da vas pitam, malo me zbunila endokrinologica jutros na Vuk Vrhovcu. Pitala me di cu rodit, kazem ja kod njih na Merkuru, pita ona mene kod koga? Ja ono ne znam 🤷? I da bi se mogla ici javit njima…
    Kazem ja, pa zar nije da dodem samo u TA sa 35-36 tt sa D1 uputnicom i to je to? Kaze ona da, da… I okrenula temu.

Vjerojatno je zaboravila da se kasnije krece u TA xd

MaRe
    12. Prosinac 2019. 12:34

Koja od vas je imala onu čudnu bol pa je mislila da je nešto s bubrezima? 
    Nije sigurno bubreg kod mene nego vjerovatno neki grč, ne znam ni sama ali noćas me tako nešto uhvatilo...znači lijeva strana leđa od rebara do dolje...tako neki grč da sam pomislila da me trudovi hvataju al mi bilo glupo kak u leđima i samo s jedne strane  
    Trajao je nekih min-dvije i to je toliko bolilo da sam pomislila šta ću ja kad me pravi trudovi uhvate xD 

Angelly
    12. Prosinac 2019. 12:35

damnarexx

Nego da vas pitam, malo me zbunila endokrinologica jutros na Vuk Vrhovcu. Pitala me di cu rodit, kazem ja kod njih na Merkuru, pita ona mene kod koga? Ja ono ne znam 🤷? I da bi se mogla ici javit njima…
    Kazem ja, pa zar nije da dodem samo u TA sa 35-36 tt sa D1 uputnicom i to je to? Kaze ona da, da… I okrenula temu.

Mislim da eventualno znas kod koga ces rodit ak imas dogoovren carsku...inace lutrija jer tko zna kad ce se bebi ic van 🙃. E pitanje za cure koje idu na Merkur, ako koja zna... jel ima tam di za parkat il ono kad to sve krene mene muz iskipa van i on okolo po kvartu mora trazit di parkat?
    Thx na info za aplikaciju thinkpink 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.