E vidis nisam ni razmisljala da mozda kupim odvojeno neki vrtuljak vidila slatkih koji se samo vrte a krpeni su svi + tu ovcicu ili nesto na tu foru. Doduse ove vrutljke sve koje sam gledala imaju taj dio kao kazetofon koji se moze skinut i uzet sa sobom kad se negdje ide. Jedino sto meni ta ofca izgleda malo scery. 🙈
Mare mene je bolio kao bubreg desni na kraju je ispalo da je to od pritiska bebe na crijeva, kad sam jela laganiju hranu nije me bolilo pa sam par dana jela samo lagano i lezala na drugom boku i bebolina se maknula s tog bolnog dijela.
Davno je neka od vas predlozila mi babyphon preko interneta sa kamericom... Hvala puuuuno... Dugo smo se premisljali, na kraju narucila za nekih 100-tinjak kn pa sta dodje. I danas doslo odlicno s wisha narucila, prezadovoljna sam, sapat se cuje, dalek domet, kamera dan-noc, temp prostora. 👍👍👍 Top!
I ugodno se iznenadila u ljekarni bila kupiti prenatale i zenska mi da hrpu testera za bebu kao vidim da ce vam trebat pa da si isprobat. Inace ako ne pitas nis ti ne daju niti ne ponude, pa me ovo bas iznenadilo.
Mikio drago mi je da si se javila. Stvarno je svaki dan sve lakse,kaze ti osoba koja je imala okomit rez od pupka do stidne kosti, izgledala sam poklamano ko svinja,iskreno. Al svaki dan je pomalo lakse. Sad kuzis zasto sam rekla da bih 10 puta prirodno rodila... Sto se tice dojenja,ne brini,i ta kap kolostruma je uspjeh nakon carskog jer nadodje mlijeko naknadno gotovo uvijek. Bebice imaju jaaako mali zeludac i par kapi im je u startu dovoljno. Mozda da nazoves odmah patronaznu da ti vec sutra dodje ako sutra ides doma? Masiraj pod toplim tusem cice i vjerujem da ce nadoci. U medjuvremenu ako je bebica gladna daj na zlicu ili bocu AD pomalo. Ne brini, sve kako se osjecas je normalno. Drzi se😘❤ E i nalijevaj se s tekucinom.
Evo mene s uzv-a...majke mi, ti doktori ko da ih vise placaju sto manje pricaju. Kaze sve ok, da je malo veći, cca 2100gr, al buduci je pred cca tri tjedna imao 1580gr meni je to normalan prirast. Kaze AC i FL za cca 33tt (u autu mi papiri) a BPD za 34+6, sto me iznenadilo jer je BPD na proslom.uzv tocno odgovarao tjednima trudnoce takp da mislim da je omašio... posteljica 1.stupanj starosti, protoci i ostalo ok. pregled u bolnici za tjedan dana opet.
Pozz, nova sam na forumu
Ne znam da li sam usla na pravu temu
Da li se nekome dogodila trudnoća s odnosom 4 dana prije očekivane menge
Sada već 8 dan kasni inače uvijek redovita
Ne znam da li je rano za test obzirom da je proslo sveukupno 12 dana
Napravi test definitivno :)
Mare lako se mazit s Vinom, aj ti ulovi nevidljivog provalnika 😂😂😂😂
Lavice što znači prvi stupanj starosti, to je meni zadnji put rekao, prije nije spominjao?
Mikio a srce, šaljem najpozitivnije vibre i bezbolni hug ❤
Meni tako prebrzo djeluje to puštanje doma, pogotovo nakon carskog, ne znam.. Btw mislim da je i ta kap kolostruma super za želuđić, doći će sve na svoje :)
Jo123 test test test :)
[/url
Meni jučer prošao termin poroda. Sutra imam pregled u Petrovoj. Ah. Očito je bebi preudobno unutra:-)
Sretnoooo, javi nam što su rekli :)
[/url
Curke, stigao nalaz, povisene su mi vrijednosti, na putu sam za bolnicu. Javim kad saznam ista novo 😘
Grizli jel mozes link bas te baby camere postat 😊 ja sam se isto premisljala gledala al sam se bojala narucivat. Hvala ti unaprijed
Curke, stigao nalaz, povisene su mi vrijednosti, na putu sam za bolnicu. Javim kad saznam ista novo 😘
Sretno Tonkica i javi nam se. U terminu si već tako da ne brini, sve će biti dobro.
Deedee posteljica pocinje kalcificirat tj starit i sto vise ide priprema se za porod. Meni je s 31 tt isto pocela, moja gin je komentirala da je to malo ranije nego normalno pa da se ne iznenadim ako i vise od 2 tj ranije rodim. U ta kad sam krenula gin nije za to nista komentirala, a eto me sutra punih 38 😂🙈.
Mikio pa kak vec sutra? Kaj nije da se ide Doma 3. Dan poslje vaginalnog, a 5.dan poslje carskog. Nama su u petrovoj cak rekli da ako se budemo ful lose osjecale i nespremno, a tipa nije nenormalna guzva, i jos neki razlog (tipa nije doslo mlijeko, rez krvari il nes), da se cak moze zamolit da se ostane jedan dan duze u bolnici. Drzim fige da sto prije sjedne na svoje mjesto 😉❤️
Tonkice javi nam se 🤞
Lavice pa tvoj malac je bas fine tezine, moj je s 36 bio 2500. Mene mama stalno sprda da ne zna na kog ce bit to dijete tak malo 😂. Ja sam se rodila s preko 4 kile, i nisam neka mrsavica 🙈, mm isto preko 4 kile, on je visok i sportas, a beba kao cijelo vrijeme kao nece bit prevelika 🙈😁
Sortiraj odgovore
Najstariji