Tonkice jesi bila na Merkuru? Ako jesi, bile smo skupa 😁 ja sam ona koja je bila na ctg-u prije tebe i koja se vratila 5min nakon pregleda zbog krvarenja.
Ukratko, bila sam na kontroli danas, ctg uredan, zabilježen 1 trud koji nisam osjetila. Vaginalni pregled ponovo bolan kao i prošli put. Uzv nismo radili 😕 i kad sam završila s pregledom i spustila se dolje sam osjetila kak se izlilo iz mene, otišla u wc, vidjela krv i vratila se nazad gore. Prošli tjedan mi je nakon pregleda isto bilo tako, ali ne svježa krv nego tamno crveni/smedi jaki iscjedak. Očito mi je to sve jako osjetljivo. Doktor me ponovo pregledao, rekao da je vidljiv bio neki hematom/ugrusak koji je izvadio. Dali su mi kompresu i poslali me šetati pola h. Nije dalje bilo krvi pa su me poslali doma. Kontrola za 6 dana.
Koliko god da sam bila spremna na ponovo krvarenje, opet sam sva jadna izvan sebe.
Ajme Piba bas mi je zao da svaki put krvaris i imas taj stres😕
Cure ne znam jeste vidjele ali etogac: https://m.24sata.hr/news/povecava-se-naknada-za-drugih-6-mjeseci-roditeljskog-dopusta-664714
Izglasano :)
Mene bas unutar stidnih usana svrbi sad neznam tocno kak su me sivali osjetim konce na dupetu :S ispirat cu kamilicom
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo me napokon 😊
Hvala svima na pozitivnim mislima 😁
Sve je proslo dobro.. lijepo smo se druzili koza na kozu sat i pol i skroz je to neopisivo 😊
Decko ima 3620 i 51 cm i roden je u 9:05...ima svjetlu kosicu i okruglastu glavicu, al se dere ko veliki 😂
Probala sam mu dat onda u tom kontaktu da malo vuce al je izaslo mozda par kapi kolostruma i onda je postao nervozan 😅 bude to valjda krenulo kroz koji dan
Sad oko 5 sam se digla i krenula 3 puta na wc i isto tolko se vracala jer mi je postalo slabo. Nemam kateter pa zato i dizu za wc, a i dobro je navodno cim prije se pokrenut..
Primila sam 2x vrecice ketonala u venu..sljedecu dozu mogu dobit tek oko ponoci..za sad je dobro, osjetim malo al ok..nek tak i ostane 😊
Sam zahvat traje oko sat vremena i osjetite samo kak vam neko prcka po trbuhu
Omerta i Henky radi se o sv duhu
Mikio mislim da smo bile skupa u sobi jer sam cula da netko spominje preko puta curicu Ninu, al sam ja onda bila sa bebacem pa nisam mogla nikam.. Onu bebu koju ste culi da se stalno dere, to smo mi 🙈Nadam se da ste dobro vas dvije 😊😊 u kojoj ste sobi?
Lijepi pozdrav svima, cestitke za dobre preglede i sretno sutra ekipi 🤞🤞😁
Tonkica sretno i javi situaciju <3
Piba tebe baš kad krene, krene Bitno da je stalo i da ste ti i bebać dobro, valjda si stvarno malo osjetljivija tamo. Mene isto koji put pregled boli a koji put ne. Sama doktorica kaže da pokušava biti nježna ali eto isto koji put bolno "pogodi". Još malo i sve će to biti iza nas
Anchy mali već sad pokazuje tko je šef Neka ste oboje dobro i da se što prije oporaviš! Čestitke od srca
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cestitke Anchy na malom bebacu! Mazite se i uzivajte, a ti se sto prije oporavi od operacije 😊
Tonkica čekaj je mi to iščekujemo još jednu bebicu danas? 😱 sretnoooo ❤
Piba joj baš užas, bitno da je prošlo, ja imam sreće za sad, nikakvih promjena dolje i nis ne boli ni ne krvari nakon pregleda.
Lavice šalterušice hvala na informaciji ❤
Anchy super zvučiš, puse tebi i bebi i da ste što prije skroz oporavljeni :)
[/url
Anchy cestitam!! 🥰🥰✨✨
Mi se vratili sa trudnickog tecaja u Domu zdravlja, trajalo 3h, jedva sam to presjedila al je bilo zanimljivo :) neke sam stvari vec po treci put cula, al ponavljanje je majka znanja 😂
I iduci cetvrtak opet 3h i to je to.
Anchy super zvucis..bravo..bebac je bas pravi.nadam se da nece boliti jace..
Mikio jel tebe boli rez? vibram da se vi carice brzo oporavite i uzivajte sa bebicama
nadam se sve cure s tegobama da se stanje smiri...a takav nam je horoskop kad ulazimo u finis uvijek je veca mogucnost da se malo nesto pojavi smetnji...
Lavice meni je u 32 tjednu isto izbacio uzv 2100gr..dr mi nije nis komentirao..
kod mene muka po hemaroidima..danas mi prokrvario i boli..sad lagana hrana i saniranje...ledja isto koma i to nocu bole i ruke trne i bole..valja izdrzati
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Anchy cestitam!!! ❤️🎉
Tonkica sretno!!! ❤️💪🏻🤞🏼
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji