ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    12. Prosinac 2019. 21:34

Anchy cestitaaaam 🎉🎉🎉
    Tonkice sretno 🤞 nek nalazi budu ok pa mozes upoznat bebaca bilokoji dan 😁
    Piba probaj se ne stresirat. Vjerujem da si se uplasila ali ako su te pregledali i ok je, nervoza ti moze samo skodit. Prati dal osjetis bebu, a uvijek se mozes zaletit na hitnu ak nes bude. 

Simbalija
    12. Prosinac 2019. 21:49

mala.le.90.

Daa, na isti smo dan😍 al pretpostavljam da i ti prizeljkujes odmah sad😂 meni je dosadilo, pogotovo otkako su ovdje bebe zaredale, bas sam nestrpljiva…
    Meni su prije tjedan dana rekli da je skroz nisko glavom al me nisu vaginalno gledali, nadam se sutra nekom pomaku..
    Kako spavas?
    Ja po 10 sati, vjerojatno me Bog casti zadnjim dugim nocima u zivotu😂😂

Nekako sam sve znatiželjnija kako će to sve izgledati i u nekoj pozitivnoj sam panici, nadam se samo da će samo od sebe krenuti, ne bih voljela prenositi..
    A spavam kao beba, ona je mirna po noći tako da mi je super! ☺️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Lala27
    12. Prosinac 2019. 22:36

Anchy_001 Čestitam 💖 Drago mi je što si tako dobro, uživaj sa svojom bebicom 😄

Mikio I ja sam čula da je svaki dan sve lakše, tako da će sutra biti bolje, samo polako 😄 Baš brzo otpuštaju, kod nas se ostane 5 dana, a i duže ako ima neki razlog. 

Fora mi je kad se tako nađete sasvim slučajno negdje na pregledu 😀

Tonkice Sretno kad god da bude 💖

• piba7
    13. Prosinac 2019. 01:48

Je, fora je kad se sretnemo na pregledima i porodima. Jos bi veća fora bila da se skuzimo prije :)
    Ja standardno ne mogu spavati.. 

Grizli
    13. Prosinac 2019. 06:19

Jutro zene, mame i bebe! Naravno cim popodne odspavam ranom zorom krenem. Kako ste jutros? 
    Jel se desilo kojoj da ju svrbe oci? Mene od jucer popodne i sve vise i vise. Crveni su mi kapci i napuhnuti, kad smocim pomogne al zakratko. Tocno kao u proljece kad sve cvjeta na sta sam alergicna, al sad u zimi nikad mi se to nije desilo. 

Lunica
    13. Prosinac 2019. 06:44

Grizli probaj kamilicom isprati mozda ti je neka iritacija samo.
    Ja isto ne spavam..nikako zaustaviti krvarenje iz hemaroida😣 od jucer curka...sad sam sravila leda

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

samojed
    13. Prosinac 2019. 07:29

Jutro cure
    Anchy cestitam na bebacu, mazite se i da sto prije se oporavis🎇🎉🎊
    Mikio msm da bi te trebalo ostaviti još u bolnici ipak je to carski rez, ja bih tražila jer imam neki osjećaj da bi me bilo strah tako brzo ići kući, i možda nisi procitala kada sam te pitala od kad ti je beba bila okrenuta na zadak il je to baš pred porod se okrenula?
    Tonkice  sretno da nalazi budu dobro pa da se upoznas s bebicom 
    Grizli sigurno si sa nečim nadrazila dobro ti je rekla Lunica pokušaj isprati sa kamilicom ona je za takve stvari najbolja 

lorija
    13. Prosinac 2019. 07:53

PREGLEDI

13.12.- mrgud_zg
    13.12.- Tonkica1
    16.12.- kl1v
    16.12.- PetraB
    16.12.- Dalindas
    17.12.- Goga_V
    17.12.- Lorena94
    17.12.- Hani
    18.12.-LoBi
    18.12.- C1M4
    18.12.- Macutica
    18.12.- DeeDee
    18.12.- piba7
    19.12.- Lavica27
    19.12.- Sarita15
    19.12.- annika
    20.12.- damnarexx
    20.12.- Macutica
    20.12.- PetraB
    24.12.- Grizli
    24.12.- samojed
    27.12.- Tockica37
    30.12.- Anna
    31.12.- Thinkpink1

lorija
    13. Prosinac 2019. 07:58

Jutroo cure i sretno s pregledima
    Anchy cestitkeee 🎉🎉🎉
    Tonkice ostade mi na listi za danas 🙈 sretnooo ti 🌸

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 08:54

Najviše volim kad mi obriše komentar. Dva puta. 
    Ugl. dobro jutro :D
    Ja u điru od 7, već mi je skoro dosta za danas haha. Tonkice sretno danas ❤
    Mrgud_zg tebi isto na pregledu :) 

Zna tko di nam je lista termina? Ja ne mogu naći, osim one na 5.strani već dva dana,  frustrira me :D

Lala27 kako ćeš nam ti od utorka bit jako zauzeta ❤ ako želiš mogu ja privremeno vodit evidenciju, ionako stalno visim tu :) 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.