Anchy cestitke od srca
Grizli uzmi cepice u ljekarni za unutrašnje, a mozes i namazati kremom. Uzmes rukavice i onda naneses kremu. Samo poslije stolice isperi hladnom vodom- to bude spas
Dalindas ne samo da vazu, nego i pita dr unutra koliko si dobila
Tonkice sretno
[iimg]
Ovo za Karduma da je grub je meni prvi glas..Čovjek me jednom pregledao kad sam došla na hitnu i bio je divan. Prvo me pogledao baš tamo kao na hitnoj (pregled + uzv) i nije se ništa vidjelo...ni plod ni srćeko..Nakon toga je sam predložio da odemo dolje u trudničku koja je tad bila zatvorena jer je bilo kasno navečer i tamo me opet pogledao ali kao na boljem aparatu i tad smo vidjeli plod i prvi put vidjeli srćeko Nakon tog je još dobacio da je to njegov poklon za majčin dan jer je tad baš bio majčin dan :) Znači čovjek nije mogao ostaviti bolji utisak na mene <3 Prvo što je bio toliko nježan tokom pregleda, drugo što je pokazao tako dobru volju i išao otključavat trudničku za nas a realno nije morao...Ja bi potpisala da mi on bude na porodu.. A vezano uz povrat poreza, ja zvala firmu da vidim oće bit šta od tog i šipak...Veli kolegica da ništa jer smo svi prijavljeni na minimalac i da firma to niti jedne godine nikome nije isplaćivala...A također sam dobila neslužbenu info da se to možda može zaobići na način da poslodavac prijavi da je isplatio povrat na ruke, a to zapravo ne napravi nego stavi sebi novce u džep...tak da ja ne očekujem niš...Ako niš drugo to mi je samo dalo još jedan vjetar u leđa da se tamo, nakon svih njegovih s*anja više ne vraćam
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hvala vam, cure!
Ma ne kazem ja da je Kardum grub generalno, nego je mene osobno pregled bas bolio. Ono stvari koje moja dr radi koje ni ne osjetim su me sa njim bolile. Moze biti i do mene 🤷♀️ apsolutno! Piba a kako ti je sada, jel prestalo krvarenje?
Da, i meni je čudno jer sam isto bila na dosta pregleda kod njega i divan je. Vjerujem da je ovo do mene i da mi tijelo tako reagira.
Prestalo je krvarenje, to je baš bio onako jedan izljev krvi - kako sam hodala tako sam točno osjetila kako se krv izlila iz mene.
Ali opet, očekivala sam to jer sam i prošli tjedan nakon pregleda krvarila, ali ne tako.
Mislim da će mi ovo biti najdužih 6 dana ro iduće kontrole koja je 18.12.
Hej curke! Eto me lezim u sobi 3 na Merkuru! Cekamo jutro i da mi vade vrijednosti zucne soli. To moraju slati u Vinogradsku i zato ne mozemo odmah. Po svemu sudeci i ovisno o tom nalazu inducirat ce me ili sutra navecer ili prekosutra ujutro.
Piba!!!! Bome smo bile jedna kraj druge dobrih pola sata! Znas sta, reci cu ti da to tvoje krvarenje uopce me ne cudi ako je tebi svaki put pregledao Kardum. Prosle godine kad sam dosla na pregled zbog spontanog, on je bio i pregled me jako bolio, zapravo toliko da sam se izderala na njega da zasto to toliko boli.
Cimerica mi je super simpa i bas mi je lijepo pricat s njom 😊
Nadam se da ste sve u redu, slabo sam ista zapamtila malo sam u soku jer bi malog mogli upoznati toliko ranije 😍
Sretnooo!!! Baš su krenuli bebani, divno nešto, nadam se da će i moja uskoro odlučiti izaći ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Tonkice sretno! Samo da sve bude super, pa makar koji dan prije upoznala svoju bebicu!
Annika oprosti sigurna sam da ste vec pisale ime tih cepica al ako znas da mi napises ako ne bude bolje da sutra si idem kupiti. Bolje odmah sanirat nego cekat.
Cestitam curama na dobrim pregledima!
Pozz svima i cestitke na novim bebama! Brz oporavak mamama i brz porod nama koje cekamo.
Ja sutra imam ctg i pregled, za tjedan dana mi je termin. Tlak mi se normalizirao, a beba od danas skroz mirna…ja malo zivcana, odnosno hormonalna.
Mislim da imamo termin na isti dan ☺️ moja se isto smirila i ctg mi nije bio dobar, morala pojest pa ponoviti i onda je bilo ok. Ali zadnjih par dana se samo lagano razvlači. Malo mi radi paniku, ali dok je osjetim su rekli da je sve ok.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ivkiii pa di ćeš gore more nego sveki sanjat
Anchy čestitam samo nek se dere...jača pluća
a i par kapi mu je sasvim dovoljno za prvi dan.
Mikio prerano mi to zvuči da te puštaju već...baš su koma..a to nam je i na tečaju jučer ženska rekla da su počeli sve ranije puštati žene.
Tonkice sretno sutra :)
kliv znaš da sam pomislila na kamenac ili pijesak..al sva sreća nije mi se zasad ponovno pojavilo tako da se nadam da se samo malac tad nalegao na neki živac ili nešto tako. Jer bol je baš ajme bila..nisam se pomjeriti mogla.
Pozz svima i cestitke na novim bebama! Brz oporavak mamama i brz porod nama koje cekamo.
Ja sutra imam ctg i pregled, za tjedan dana mi je termin. Tlak mi se normalizirao, a beba od danas skroz mirna…ja malo zivcana, odnosno hormonalna.
Mislim da imamo termin na isti dan ☺️ moja se isto smirila i ctg mi nije bio dobar, morala pojest pa ponoviti i onda je bilo ok. Ali zadnjih par dana se samo lagano razvlači. Malo mi radi paniku, ali dok je osjetim su rekli da je sve ok.
Daa, na isti smo dan😍 al pretpostavljam da i ti prizeljkujes odmah sad😂 meni je dosadilo, pogotovo otkako su ovdje bebe zaredale, bas sam nestrpljiva...
Meni su prije tjedan dana rekli da je skroz nisko glavom al me nisu vaginalno gledali, nadam se sutra nekom pomaku..
Kako spavas?
Ja po 10 sati, vjerojatno me Bog casti zadnjim dugim nocima u zivotu😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji