Jutro, curama sretno na pregledima 🤞😊
Ja cekam svoj kod endokrinologa, nadam se zadnji do poroda 😂🤷
Lavice uzas, pa tko nebi popizdio 😩 takodjer saljem jecmenac!
Grizli ja sam ti s prvom imala objesene neke platnene sarene zvjezdice na baldahin (nije se vrtio) a uz to sam imala ovcu Ewana u kindacu koji ima 4 vrste white noise-a i svijetlo.. znala sam ovcu i kolica stavit sa sobom pa dok secemo joj upaliti.
P.s. ne znam jel Bozji znak al sam od te trgovine jutros dobila promo mail da imam -15%na novu kolekciju uz besplatnu postarinu😂😂
Lavice ma znam da nasi muski posebno sad ne pate na darove. I ja bi svom volila nesto kupiti al bas sam bez inspiracije. I bas mi je zao da nakon toliko muke ti se to dogodilo. Nadam se da ce se neka dobra dusica javiti i vratiti poklon. Hvala za objasnjenje za pelenke i ctg. Poslala prijateljici i da ocitava joj trudove ti kao pikovi su na nekim mjestima do 80. Rekla je da ce ici kod svoje gin provjeriti sto sad s time jer jucer je bila negdje privatno. Hvala puno!
Cure znam da ste pisale o vrtuljcima za krevetice ali da li neka zna pouzdano koji vrtuljak bi imao opcije da se moze vrtit bez muzike, muzika da je njezna, lagana, da ima i one bijele zvukove sta kazu, senzor da reagira na bebino javljanje i nocno svijetlo? Osim bijelih zvukova sve to sam nasla da ima fisher price vrtuljak mobil sa senzorom al ga nigdje ne mogu noc kupiti. Sad je toboze na akciji u Baby center al nema ga nigdje na zalihama niti se moze naruciti kod njih vec neko vrijeme. Pa sad trazim dal ima neka neki drugi prijedlog koji zadovoljava vecinu uvijeta.
https://www.mall.hr/glazbeni-vrtuljci-i-lukovi-za-kolica/fisher-price-vrtuljak-s-daljinskim-upravljanjem-cdn41
Jutro cure. Ja opet prespavala sve. Isla spavat prije pol noći i sad mi nis nije jasno da je toliko sati, inače mi alarm zvoni u 8 ali ga nisam čula, a sve mi se čini da ni piskit noćas nisam bila. Znam samo da sam sanjala da smo dragi i ja lovili nevidljivog provalnika i skuzili ga po čepu fante koji je držao.😂😂😂
Adio mozak 🙈
Sretno s pregledima, Anchy nadam se da će proć brzo i školski.
Lavice jao, možda se još netko javi :)
[/url
Ja isto pitala doktora na tecaju na Sv Duhu je li moguce da zabrane muzevima bit na porodu zbog sezone gripe... a rekao je da oni sami kao bolnica nikad ne zabranjuju, ali nekada dobiju naredbu 'odozgora' (na razini grada ili drzave valjda) i tada moraju.
Taki da nadajmo se da se nece to dogoditi...
Jutro curke! Sretno danas na pretragama, pregledima i u rodilištima!🥰
Lavice ufff bas mi je zao da je muzic ostao bez poklona😞 Iskreno cisto sumnjam da ce se javiti posteni nalaznik, al fer od ducana da su dali popust i besplatnu postarinu.
Grizli ja sam u pocetku intenzivno razmisljala o baldehinima, vrtuljcima i svim tim cudima, jer mi se to jako sviđa, al imam neki cudan, da ne kazem sjebani sklop u glavi, pa si vrtim film da stalak ne popusti u neko vrijeme i da ne padne na dijete...🤷🏻♀️🤦🏻♀️ tako da sam odustala od svega toga...uzet cu jedan mobitel, kojeg ne koristimo, skinut aplikaciju i on ce mi sluziti za white noise. Ta aplikacija mi se pokazala odlicnom uglavnom kod velike vecine bebaca, a najbolje odreagiraju iskljucivo na zvuk fena. Mora biti malo glasnije, na određenoj frekvenciji da se bebac bas osjeca kao u buši. Kasnije kad sretnem mame kazu da sam ih spasila s time jer bi izludile doma od urlanja. I sto je bitno, nije fiksno samo u kindacu, ide kud i dijete.
PREGLEDI
12.12.- nita9999
12.12.- Lavica27
12.12.- Omerta
12.12.- ivikii
12.12.- piba7
13.12.- mrgud_zg
13.12.- Tonkica1
16.12.- kl1v
16.12.- PetraB
16.12.- Dalindas
17.12.- Goga_V
17.12.- Lorena94
17.12.- Hani
18.12.-LoBi
18.12.- C1M4
18.12.- Macutica
18.12.- DeeDee
19.12.- Lavica27
19.12.- Sarita15
20.12.- damnarexx
20.12.- Macutica
20.12.- PetraB
24.12.- Grizli
24.12.- samojed
27.12.- Tockica37
30.12.- Anna
31.12.- Thinkpink1
Sretno cure danas i Anchy posebno tebi 🌸
Curke kako su vam djecica jutros?
Mi smo jutros bili na kontroli,nije bajno al sam zadovoljna jer nema fibre inace bi morao na antibiotike.
Samo da mi je nekako da izbaci ovaj slajm,zasada mu pravin samo spinani secer od kojeg i povrati uvijek malo.
Thinkpink a koju aplikaciju ces skinut? Ima neka odredjena koja je dobra il ono koju god nadjes ispunjava svrhu..?
Sortiraj odgovore
Najstariji