ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    10. Prosinac 2019. 20:14

Lavicee jupiii. Drago mi je sto ti se djevojce preznojilo!! To mi je dobar znak, samo nek bude bolje!!!😍😍😍 jesi li ikako ovako zastala i priupitala se da li je ono tusiranje,mislim subota navecer ako se ne varam bila okidac za tako drasticnu temp?! 🙈
    Sto se tice mog cara,eh bio ok cijeli dan s kasljem samo,a sad tj.maloprije dosla temp pozeliti laku noc 😣 ne snizavam nista 38,3.
    Eeee pa da kad ce netko ocepiti a vidim upravo jedna i je 😂😂😂 u arena centru. Mikioooo sretnooo!!! 🌸
    Petraaa kako ste vi?  muz se vec igra 'parola snadji se' 😊
    Ja sam koristila Mustelu i full sam zadovoljna,al sam odlucila promjeniti ovaj put. Prelazim na weleda proizvode jer mi se krema za guzu super pokazala pa vjerujem da su i ostali proizvodi takvi. 

Red Fox
    10. Prosinac 2019. 20:18

Mikio mene je cijelo vrijeme strah da mi se to ne desi negdje 😂 ipak tvoja beba pozurila, ne ceka nas 😂 sretno i javi kad dodes k sebi 😊 
    Mrgud, ivikii mi i dalje cekamo 😂

Simbalija
    10. Prosinac 2019. 20:22

miki0

Cure puko mi vodenjak nasred arena centra onako filmski 😅😅
    Na sv duhu sam, dobila klistir i obrijali me.
    Idem na carski kroz sat vremena. To je to 😱😱😱😱Javim se kad dodem k sebi!

Ajmeee sretno!!!!! ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lorena94
    10. Prosinac 2019. 20:22

miki0

Sretno draga! Javi nam se brzo..  🥰❤️❤️❤️❤️

Lavica27
    10. Prosinac 2019. 20:23

Ajme nema me koji sat i filmski rasplet mikio!! Drzim figeeeee drzi seeeee😘😘😘😘❤❤❤❤
    Lorija,ona je sklona temp do 40°.  I kod virozice i kod tezih bolesti  Ja sam sfusarila jer sam je otusirala i odmah dala neofen pa nije djelovao i mucila ju temp u komadu 5-6h bez da je padala... joj i ta vasa temp😑😑😑

MaRe
    10. Prosinac 2019. 20:51

Mikio sretnooo...bome filmski..mogu mislit reakciju muža ako je on bio s tobom.To je Lorija kriva jer je htjela da se netko odcepi 😂😂😂
    Mi stigli s prvog dana tečaja...ja nisam nista novo saznala ali zato se mm još uvijek čudi i samo viče joj kako ćemo mi to 😂😂😂 a dns je samo dojenje i pupak bio na tapeti. I da rekla je kao robicu da peglamo s unutarnje strane xD Te da dojenje ne boli jer ako boli znači nešto ne štima.

Lavica27
    10. Prosinac 2019. 20:57

MaRe

Mikio sretnooo…bome filmski..mogu mislit reakciju muža ako je on bio s tobom.To je Lorija kriva jer je htjela da se netko odcepi 😂😂😂
    Mi stigli s prvog dana tečaja…ja nisam nista novo saznala ali zato se mm još uvijek čudi i samo viče joj kako ćemo mi to 😂😂😂 a dns je samo dojenje i pupak bio na tapeti. I da rekla je kao robicu da peglamo s unutarnje strane xD Te da dojenje ne boli jer ako boli znači nešto ne štima.

Pozdravi ti meni toplo tu tvoju s danasnjeg predavanja🙄

• piba7
    10. Prosinac 2019. 21:04

Angie1

Pozz cure 😊
    Nova sam ovdje i nisam nigdje vidila da se pisalo o tome. Naime, u 31+2 tt sam i od 28 tt sam u nekoliko navrata imala obilan vodenasti iscjedak. Kako sam se uplašila da je u pitanju možda plodna voda, otišla sam na hitnu i dr. kaže da vjerovatno nije. Onda sam po njenoj preporuci kupila Amniocheck uloške. Oni bi trebali poprimiti plavo zelenu boju ukoliko se radi o plodnoj vodi ili žutu ukoliko se radi o nekim drugim "tekućinama" (iscjedak, mokaraća). Moj naravno nije uopće promijenio boju 😶. Iskoristila sam tri komada i niti jedan ništa ne pokazuje. Pa Vas molim ako je koja koristila da mi kažete kako i da li Vam je pokazao nekakav rezultat? Jer sam ja očito nekakav pehist pa meni ništa ne pokazuje 😣

Ja sam 2x otišla na hitnu, jer sam bila sigurna da mi curi plodna voda, oba puta su bile gljivice u pitanju - nisam imala nikakve druge simptome (svrbez, crvenilo, neugodan miris,...)
    Jedino mi je malo čudno ovo što si napisala da si se skinula za pregled i da ti je curilo po nogama? Prati iscjedak s nekom tamnom kompresom - stavi neku tamnu krpu i zakaslji se. Ako je plodna voda curiti će. Tako kažu.

• piba7
    10. Prosinac 2019. 21:06

miki0

Ajme, ajme ❤❤❤❤
    Sretno i javi nam se 🥰🥰🥰
    Ne sjećam se da li si već imala dogovoren carski ili je ovo sad odlučeno? 
    U svakom slučaju sretno i da si brzo sa svojom bebicom.

• piba7
    10. Prosinac 2019. 21:09

damnarexx

Cure, bas sam krenula prati robicu i prvo sam ulse uhvatila tetra pelena. Na deklaraciji od Etherala pise da se peru na 40° i da ne idu u susilicu🤔🤔 ostale su mi iz Primarka i Lidla i na njima pise da mogu ici.
    Sad ne znam dal da se kockam ili ne.
    Jel koja susila u susilici njihove tetre?
    Msm mogu se samo smanjiti, zar ne🤷

Ja sam ih susila u susilici - izađu van onako nabrane i izgledaju kao da su se smanjile, ali kad se speglaju se vrate u prvotno stanje. Jedino se meni nekako čini kao da su mi ove s uzorkom izgubile boju 🤷‍♀️ ali opet s druge strane puno je cura ovdje pisalo da su jako razočarani njihovim proizvodima, a ja sam nakupovala čuda stvari od njih 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.