ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    10. Prosinac 2019. 19:49

Angie1

Pozz cure 😊
    Nova sam ovdje i nisam nigdje vidila da se pisalo o tome. Naime, u 31+2 tt sam i od 28 tt sam u nekoliko navrata imala obilan vodenasti iscjedak. Kako sam se uplašila da je u pitanju možda plodna voda, otišla sam na hitnu i dr. kaže da vjerovatno nije. Onda sam po njenoj preporuci kupila Amniocheck uloške. Oni bi trebali poprimiti plavo zelenu boju ukoliko se radi o plodnoj vodi ili žutu ukoliko se radi o nekim drugim "tekućinama" (iscjedak, mokaraća). Moj naravno nije uopće promijenio boju 😶. Iskoristila sam tri komada i niti jedan ništa ne pokazuje. Pa Vas molim ako je koja koristila da mi kažete kako i da li Vam je pokazao nekakav rezultat? Jer sam ja očito nekakav pehist pa meni ništa ne pokazuje 😣

Nikad čula za te uloške ali i ja zadnjih par tjedana imam jaaaaaako obilne iscjedke, pogotovo kad ustanem nakon dužeg sjedenja i kaže mi gin da je to samozastita od gljivica i bakterija i dok nema neugodan miris nema razloga za brigu :)

[/url

Aristea
    10. Prosinac 2019. 19:49

Lavica27

Jaivanpa ja ne bi davala vodu. Pogotovo ne dok je tako mala bebica al ima zena koje daju. Moje misljenje ajde da je ljeto ali ovako mislim da nema potrebe… nek se i druge cure i thinkpink oglase…

Da tak mi je i mama rekla isto to. Al kaze ajde pitaj svoje cure s foruma..frisko znaju jel treba ili ne.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Angie1
    10. Prosinac 2019. 19:51

damnarexx

Angie1

damnarexx

Angie1

Pozz cure 😊
    Nova sam ovdje i nisam nigdje vidila da se pisalo o tome. Naime, u 31+2 tt sam i od 28 tt sam u nekoliko navrata imala obilan vodenasti iscjedak. Kako sam se uplašila da je u pitanju možda plodna voda, otišla sam na hitnu i dr. kaže da vjerovatno nije. Onda sam po njenoj preporuci kupila Amniocheck uloške. Oni bi trebali poprimiti plavo zelenu boju ukoliko se radi o plodnoj vodi ili žutu ukoliko se radi o nekim drugim "tekućinama" (iscjedak, mokaraća). Moj naravno nije uopće promijenio boju 😶. Iskoristila sam tri komada i niti jedan ništa ne pokazuje. Pa Vas molim ako je koja koristila da mi kažete kako i da li Vam je pokazao nekakav rezultat? Jer sam ja očito nekakav pehist pa meni ništa ne pokazuje 😣

I ja isto od tog tjedna imam nekad obilniji iscjedak, nekad mi se ucini vodenkast.. malo sam panicarila medjutim gin kaze da nista ne curka i da je sve to normalno.
    Prestala sam se brinut🤷

Ma inače baš nisam neki paničar, ali ovo mi je četvrta trudnoća i skroz je drugačija od prethodnih pa mi se ponekad čini kao da sam prvi puta trudna i da dižem frku bezveze. Alidamnarexx hvala za utjehu, sad mi je lakše kad znam da nisam jedina. Vidim da smo blizu, kad je tebi termin?

Uh pa ti si onda iskusna 😁😁
    5.2. :) tebi?

Trebala bi biti, al eto izgleda ništa o toga 😁
    09.02. 😁

• Angie1
    10. Prosinac 2019. 19:53

DeeDee

Angie1

Pozz cure 😊

Nikad čula za te uloške ali i ja zadnjih par tjedana imam jaaaaaako obilne iscjedke, pogotovo kad ustanem nakon dužeg sjedenja i kaže mi gin da je to samozastita od gljivica i bakterija i dok nema neugodan miris nema razloga za brigu :)

Nadam se da je tako, samo što ga ja imam stalno. Danas baš bila na pregledu i pripremila sam i kak stojim i čekam osjetim da mi curi po nogama. Već sam luda o toga. 

beba2025❤
    10. Prosinac 2019. 20:00

miki0

Cure puko mi vodenjak nasred arena centra onako filmski 😅😅
    Na sv duhu sam, dobila klistir i obrijali me.
    Idem na carski kroz sat vremena. To je to 😱😱😱😱Javim se kad dodem k sebi!

Sreeetnooo❤❤🌷🌷

• Zoe27
    10. Prosinac 2019. 20:02

damnarexx

Cure, bas sam krenula prati robicu i prvo sam ulse uhvatila tetra pelena. Na deklaraciji od Etherala pise da se peru na 40° i da ne idu u susilicu🤔🤔 ostale su mi iz Primarka i Lidla i na njima pise da mogu ici.
    Sad ne znam dal da se kockam ili ne.
    Jel koja susila u susilici njihove tetre?
    Msm mogu se samo smanjiti, zar ne🤷

Ja imam njihove tetrice i susila sam u susilici, koliko vidim nisu se skupilo.. Ja sve trpam u susilicu 🙈

Dalindas

Ajme Mikio ,sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hrabrica

Mikio sretnoooo 
    Damnarexx ja ti imam od Etherala tetrice i bacila ih u sušilicu..Nisu se smanjile ali su se malo ofucale na nekim dijelovima..I da, ja sam ih još i opeglala a tek kasnije sam dobila savjet da se tetrice općenito ne peglaju jer nakon peglanja budu grublje nego što bi bile bez peglanja...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Tonkica1
    10. Prosinac 2019. 20:05

Evo mene sa zaostatkom od 10 stranica kao i svaki dan 🙈
    Jaivanpa žao mi je što se tako patiš za cicama, 🤞 da bude sve ok, da ne bude upale!
    kl1v jooj fuj žene :/
    Grizli hvala za savjet za kupus, evo mi još jednog screenshota 😄
    Joj Juno žao mi je zbog tlaka! Nadam se da će biti sve u redu!
    Zoe super da si se javila i da vam ide 😍
    Eleonoris draga, otiđi na hitnu, nisu bubrezi šala...
    Angie1 dobro nam došla! Nažalost ti nemam pametan savjet dati, ja isto imam obilniji iscjedak, ali ne bih baš rekla da mi curi kao tebi... 
    Mikio sretno dragaaa!!!!! Evo ti Lorija - tražila si da netko odčepi 😂😂😂 
    Meni vam ljudi moji radovi za sobu počinju tek sutra!! Napokon da sam i to dočekala. Trebalo bi sve biti gotovo u tjedan dana, a ja imam još toga za pripremiti... Moram požuriti da ne bih i ja prerano odčepila...

Angelly
    10. Prosinac 2019. 20:10

damnarexx

Cure, bas sam krenula prati robicu i prvo sam ulse uhvatila tetra pelena. Na deklaraciji od Etherala pise da se peru na 40° i da ne idu u susilicu🤔🤔 ostale su mi iz Primarka i Lidla i na njima pise da mogu ici.
    Sad ne znam dal da se kockam ili ne.
    Jel koja susila u susilici njihove tetre?
    Msm mogu se samo smanjiti, zar ne🤷

Ja sam ih susila u susilici i nisam primjetila neke velike promjene na njima 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.