ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Angie1
    10. Prosinac 2019. 19:16

Pozz cure 😊
    Nova sam ovdje i nisam nigdje vidila da se pisalo o tome. Naime, u 31+2 tt sam i od 28 tt sam u nekoliko navrata imala obilan vodenasti iscjedak. Kako sam se uplašila da je u pitanju možda plodna voda, otišla sam na hitnu i dr. kaže da vjerovatno nije. Onda sam po njenoj preporuci kupila Amniocheck uloške. Oni bi trebali poprimiti plavo zelenu boju ukoliko se radi o plodnoj vodi ili žutu ukoliko se radi o nekim drugim "tekućinama" (iscjedak, mokaraća). Moj naravno nije uopće promijenio boju 😶. Iskoristila sam tri komada i niti jedan ništa ne pokazuje. Pa Vas molim ako je koja koristila da mi kažete kako i da li Vam je pokazao nekakav rezultat? Jer sam ja očito nekakav pehist pa meni ništa ne pokazuje 😣

Damnarexx 🌺
    10. Prosinac 2019. 19:21

Angie1

Pozz cure 😊
    Nova sam ovdje i nisam nigdje vidila da se pisalo o tome. Naime, u 31+2 tt sam i od 28 tt sam u nekoliko navrata imala obilan vodenasti iscjedak. Kako sam se uplašila da je u pitanju možda plodna voda, otišla sam na hitnu i dr. kaže da vjerovatno nije. Onda sam po njenoj preporuci kupila Amniocheck uloške. Oni bi trebali poprimiti plavo zelenu boju ukoliko se radi o plodnoj vodi ili žutu ukoliko se radi o nekim drugim "tekućinama" (iscjedak, mokaraća). Moj naravno nije uopće promijenio boju 😶. Iskoristila sam tri komada i niti jedan ništa ne pokazuje. Pa Vas molim ako je koja koristila da mi kažete kako i da li Vam je pokazao nekakav rezultat? Jer sam ja očito nekakav pehist pa meni ništa ne pokazuje 😣

I ja isto od tog tjedna imam nekad obilniji iscjedak, nekad mi se ucini vodenkast.. malo sam panicarila medjutim gin kaze da nista ne curka i da je sve to normalno.
    Prestala sam se brinut🤷

LoBi
    10. Prosinac 2019. 19:26

Jaivanpa

LoBi

Cure ima koja da radi u skoli i da je dobila onu neku jednokratnu pomoc nakon 91 dan bolovanja? Jel se to pise neki zahtjev ili to skola radi sama? I nakon koliko dana od isteka tih 91 dan sjednu ti novci?

Ne pises zahtjev, skola vodi sama brigu da ti to isplati..ako ne isplati zovi. I pitaj. Računaj dan bolovanja i 90 dana uključujući i vikende …91 dan kad dode znaci ostvarila si pravo. Isplate su ti 27 ili 28 j mjesecu nekad i 26 rijeđe ovisno kako padaju datumi…..u 12 mj nemas naknade, jubilarnih zbog obracuna godisnjeg poreza i prireza pa ako si u ovom mjesecu ostvarila pravo iscekuj isplatu tek u prvom.

Hvala, to me zanimalo, jucer mi je taman 91 dan bio pa cisto da znam jel moram sama pisati kakav zahtjev ili ce oni to sami... Steta, bas sam racunala na te novce ovaj mjesec 😂😂 ali neka kad god sjednu dobro ce doci😁😁
    Hvala i ostalim curama koje su odg ❤️❤️

Damnarexx 🌺
    10. Prosinac 2019. 19:34

Cure, bas sam krenula prati robicu i prvo sam ulse uhvatila tetra pelena. Na deklaraciji od Etherala pise da se peru na 40° i da ne idu u susilicu🤔🤔 ostale su mi iz Primarka i Lidla i na njima pise da mogu ici.
    Sad ne znam dal da se kockam ili ne.
    Jel koja susila u susilici njihove tetre?
    Msm mogu se samo smanjiti, zar ne🤷

Damnarexx 🌺
    10. Prosinac 2019. 19:35

miki0

Cure puko mi vodenjak nasred arena centra onako filmski 😅😅
    Na sv duhu sam, dobila klistir i obrijali me.
    Idem na carski kroz sat vremena. To je to 😱😱😱😱Javim se kad dodem k sebi!

Aaaaa zeno!!! Sretno i cekamo vijesti 🥳🥳🤩🤩🤩
    Bit ce sve uredu :)

• Angie1
    10. Prosinac 2019. 19:35

damnarexx

Angie1

Pozz cure 😊

I ja isto od tog tjedna imam nekad obilniji iscjedak, nekad mi se ucini vodenkast.. malo sam panicarila medjutim gin kaze da nista ne curka i da je sve to normalno.
    Prestala sam se brinut🤷

Ma inače baš nisam neki paničar, ali ovo mi je četvrta trudnoća i skroz je drugačija od prethodnih pa mi se ponekad čini kao da sam prvi puta trudna i da dižem frku bezveze. Ali damnarexx hvala za utjehu, sad mi je lakše kad znam da nisam jedina. Vidim da smo blizu, kad je tebi termin? 

• thinkpink1
    10. Prosinac 2019. 19:42

Mikio ti u filmskom stilu...😂😂😂 dobro da nisi imala policijsku pratnju do sv.duha ili...😂😂😂
    Sretno! Nek brzo i uredno prođe carski da cim prije imas svoju ljubav u naručju. Javi se kad ces moci🥰🥰🥰

Damnarexx 🌺
    10. Prosinac 2019. 19:44

Angie1

damnarexx

Angie1

Pozz cure 😊

Prestala sam se brinut🤷

Ma inače baš nisam neki paničar, ali ovo mi je četvrta trudnoća i skroz je drugačija od prethodnih pa mi se ponekad čini kao da sam prvi puta trudna i da dižem frku bezveze. Alidamnarexx hvala za utjehu, sad mi je lakše kad znam da nisam jedina. Vidim da smo blizu, kad je tebi termin?

Uh pa ti si onda iskusna 😁😁
    5.2. :) tebi?

DeeDee
    10. Prosinac 2019. 19:47

Haha ajme Mikio imat ćeš šta pričat za obiteljskim ručkovima 🙈😂
    Javi nam se i sretno ❤

[/url

Aristea
    10. Prosinac 2019. 19:48

Juno

Jaivanpa žao mi je sa se tak mučiš. Znam kako ti je. Ja sam s prvo dvoje imala mlijeka za petero djece nahraniti. Prvi sin nije znao sisati jer je imao skraćeni frenulum(onaj podjezičak) i nije mogao dobro povuči. Mjesec i pol smo se nas dvoje mučili, on gladan, a ja više nisam znala za sebe od bolova i neispavanosti. Mlada, neiskusna, prije 17 godina nisu bile Rode, a patronažna kako koja. Dok sam zakurila 41 rekla sam dosta. Dobila tablete od ginića za prekid, a stara patronažna mi povjerila što da napravim što se kao više ne radi. Izdojiti se do kraja i da mi netko čvrsto koliko god ide zamota oko sisa elastični zavoj. Jbt jedva sam disala, ali kao sise se nemaju kamo puniti pa tako prije prestane laktacija. Nakon par sati se opet izdojiti jer ipak nadođe mslo mlijeka i tako par dana dok se ne "osuše" sise. Kćerka je od prvog dana super dojila i onda opet s mjesec i pol staža dojenja sam dobila takvu upalu umnjaka svih četiri da nije moglo proći bez antibiotika. Ona to mlijeko nije htjela piti pa smo morali biti da dohrani. Kasnije kad sam ju vraćala na cicu nije nikako htjela. Vrištala je danima. Evo ih sada. Veliki i zdravi. S trećom ćemo vidjeti kako će biti. Htjela bih dojiti, ali se ne mislim mučiti ako neće ići.

Hvala ti na savjetu.sve cu probati haha :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.