ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    10. Prosinac 2019. 21:59

I da...ova moja smizla se nekad bas umiri i taman kad se zabrinem krene tulum. I mislim da joj nisam trebala dati da gleda boks u subotu, mislim da je pokupila par poteza 😂😂

L 💛

Grizli
    10. Prosinac 2019. 22:01

Mikio ajme koji show kod tebe. Sretno i da se sto prije oporavis! I mazis sa svojom bebicom! 🤞🤞
    Omerta ma ja moju rijedje osjetim da stuca, jer je bas aktivna beba pa valjda te male pokretice ne registriram inace. Pregled imam 24.12. Al javlja se svaki malo pa sam mirna. Dok sam doma ako se dugo ne javi prvo sa doplerom provjerim prije nego krenem panicariti.
    Mare i nama su rekli ako boli da kao nije u redu, a ako se pravilno i dobro doji onda da ne smije boliti. Taj dio nisam shvatila preozbiljno. Bolje da se ja pripremim da ce boliti ko vrag pa onda se pozitivno iznenadim. 

Lavica27
    10. Prosinac 2019. 22:26

Lorija Je je...lavica je danas u punom zamahu. Sefuje, jede,pije,po starom smo. Ma joj te temp ni vrit ni mimo su mi mozda najgore🙄 Omerta,bila si u pravu, evo treci put dali antb,vec je lakse pregovarat😁
    Stalno gledam jel se mikio javila...
    Da me se krivo ne shvati, mare,grizli,naravno da nije ispravno da osjecas bol ili neugodu al ono,no shit sherlock? Mogu te samo razj s takvom izjavom,ne radimo mi namjerno krivo,a kad ti prvi put raskrvari bradavicu (jer i ti i dijete mislite da znate kaj radite) vec je prošla baba s kolačima i potraje i bolno je vratiti se na ispravan nacin dojenja...

• Henky
    10. Prosinac 2019. 22:29

Mikio pravi filmski scenarij!!! Sretnoooo i javi tko te poradao 🤞🤞🤞

kl1v
    10. Prosinac 2019. 22:48

Mikio sretnooooo!!!!!!!!!

Lunica
    10. Prosinac 2019. 23:05

mikio javi nam se kad dodjes k sebi...pretpostavljam da je vec sve gotovo...
    Ja nikako kroz dan da pratim previse al bas me vesele nove bebice. Ko je sljedeci?😅
    E i da bmvas pitam..koje ste jastucice protiv curenja mlijeka uzimale?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Dalindas
    10. Prosinac 2019. 23:08

Mare ,jeste to bili u DZ ? To je nama isto pričala 🤣
    Lunica ,ja kupila dva petka dm-ovih i mislim jedan iz Mullera 

• Kengurica
    10. Prosinac 2019. 23:15

Cure slabo pratim. Proleti mi dan uz maloga. Htjea bih reci da cestitam svima koje su rodile, a kojima nisam. 
    Za tetre, meni su bas suoer Ethereal jer su mekanije od drugih. Mozda malo i promijene oblik, ali vidjet cete to vamje sve nebitno. Za ono za sta koristim mi na kraju svejedno i kakve su tetre samo da ih ima. I susila.sam u susilici i nis se nije cufalo.

mrgud_zg
    10. Prosinac 2019. 23:31

Ajme mikio 😱😱😱 ipak si prvaaaaaa 💪💪💪🎉🎉🎉🎉🎉 nisi nas htjela cekam 😂😁
    Imala goste i tek sad sve procitala. Nadam se da je vec sve gotovo i da je super proslo i da se oporavljas ❤️❤️!! Obavezno nam se javi kad dodes k sebi 😉
    Red fox, ivkii tko je sljedeci 😉 ja sam apsolutno sve pripreme zavrsila i bas sam si nekak chill i cekam novu godinu 🙊🤪😊

Omerta
    10. Prosinac 2019. 23:32

Lunica

mikio javi nam se kad dodjes k sebi…pretpostavljam da je vec sve gotovo…
    Ja nikako kroz dan da pratim previse al bas me vesele nove bebice. Ko je sljedeci?😅
    E i da bmvas pitam..koje ste jastucice protiv curenja mlijeka uzimale?

Ja imam jos od proslog puta, Chicco, BabyLove i neka mini pakiranja (valjda uzorci) Tommee Tippee i Medela. Pojma nemam koji su bolji, al mozda da gledas da su ovi koji se zaljepe za grudnjak da ne bjeze, ne znam jesu svi takvi i ako ti je to uopce bitno.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.