ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    10. Prosinac 2019. 23:33

Lunica ja sam kupila Babylove jastučiće za bolnicu, a za doma naručila na Aliexpresu perive s bambusom. Preskup je sport ako ti curka cijelo vrijeme dojenja kupovati jednokratne, ovako jedne na umivaoniku opereš, osušiš na radijatoru dok drugi par koristiš i treću ti je par u pripremi. 

• piba7
    11. Prosinac 2019. 00:07

Juno

Lunica ja sam kupila Babylove jastučiće za bolnicu, a za doma naručila na Aliexpresu perive s bambusom. Preskup je sport ako ti curka cijelo vrijeme dojenja kupovati jednokratne, ovako jedne na umivaoniku opereš, osušiš na radijatoru dok drugi par koristiš i treću ti je par u pripremi.

Juno, može link za te s Alija?

• Zarica
    11. Prosinac 2019. 00:47

MaRe

Grizlijesi ti sigurna da si 33tt 😂 Šalim se..baš ti je sladak mali trbuscic..moj je kao bure ispred mene..svaki put se iznenadim kad se bočno negdje vidim 😂
    Btw.dal su vaše bebe postale nježnije u trbuhu?Osjetim ga dosta često pa se ne brinem ali baš je nekako nježan postao…više se ne mlati kao mali alien 😁

Moj je malo njezniji unazad tjedan dana, cak i s manjom frekvencijom udaraca. Prije je bas bio jako aktivan tako da primjetim razliku, ali ocekivala sam da ce se polako smanjivat aktivnost sto manje mjesta ima😊 

• piba7
    11. Prosinac 2019. 00:48

Čestitam Mikio ❤❤❤
    Divno, divno.. zasuzile mi oči na cijelu priču. Odmori noćas, koliko ćeš moći od uzbudenja i uživaj u svojoj curica. 

• Zarica
    11. Prosinac 2019. 00:56

Curke kad ste mislile svoje roditelje zvati u prve posjete doma? Ja sam nekako htjela prvih tjedan - dva bit sama s muzem i bebicom dok se ne oporavim i dok ne dobijemo neki ritam, ali cini mi se da nije bas to ono sto nasi imaju u planu... Uspjeli smo doci bar do toga da se moraju najaviti, ali ja bih ipak nekak htjela na pocetku da smo malo jos sami😊

Moji nisu nesto preuzbudjeni s obzirom da im je vec osmo unuce, ali zato to ovi s muzeve strane duplo nadoknadjuju jer je njima prvo:) Ne znam, cini mi se da bi i u bolnicu dosli al to cemo zabranit:) Ne zelim bit ona jedna u sobi koja nervira sve s posjetama:) 

Kako ste vi planirale? Ne znam jel pretjerujem...

• Zarica
    11. Prosinac 2019. 00:59

Cestitak mikio :) Bas lijepo, uzivajte sada 

LoBi
    11. Prosinac 2019. 01:12

miki0

Evo da se javim, stigla nasa Nina ekspresno u 21h. 🥰🥰 2740 g i 47 cm.
    Puko vodenjak u 18h nasred arena centra, muz i ja taman se isli nac na cugi s drustvom. A reko nista, ravno bolnica 🙈 nisam nis imala sa sobom, zvala svekrvu da mi ode doma po stvari i dokumente i donese u bolnicu. Odma me zaprimili, ctg, uzv - beba na zadak - carski. Odma brijanje, klistir, to prosetala 30ak min, krenuli odma trudovi na 2 min razmaka ako ne i manje. Istusirala se, dobila kateter i u salu. Spinalna anestezija i kroz 5 min nisam vise osjecala nis. Tj. Ne osjetis bol al osjetis sva natezanja i rastezanja i izlazak bebe. Jako cudno. Tresla sam se ko prut cijelo vrijeme, nisam se mogla smirit nikako. Beba izasla, zaplakala, pokazali mi ju na sekundu i odnjeli. Oni me sivali, cistili… Sve skupa cca pola sata trajalo. Donjeli ju pokazat dok su me jos sivali reklo da je sve ok i odnjeli ju tati da ju vidi i poljubi u cekaonu. Mene otpeljali na babinjace, pustili muza, donjeli bebu, pomazili se sat vremena i sad ju odnjeli do jutra.
    Noge se vraca osjet lagano, krvarim dosta, rez pocinje bolit sve jace.
    Eto cure moje… Filmski jako brzo bez naznaka da bi moglo danas. I drago mi je da je tako jer se nisam stigla ni snac ni razmisljat o nicemu. 🙈
    Jako jako je sitna i ima kosice i jako mi je cudno sve jos.

Čestitaaam🥰🎊🎉❤️ dobrodošla Nina🥰 bas lijepo sto je sve tako brzo i dobro prošlo 🤗🤗 brz oporavak ti želim🥰

• thinkpink1
    11. Prosinac 2019. 01:18

Dobrodošla Nina❤ Mikio cestitam i zelim brzi oporavak🥰🥰

MaRe
    11. Prosinac 2019. 03:14

Dobrodošla mala Nina a tebi Mikio čestitke i brzi oporavak 😘🎉🎉🎉
    Bome se dva tjedna curka požurila..nastavlja trend zimskih 😊 Ja svome samo ponavljam nek čeka dok sve papire rijesim😂
    Dalindas da u DZ...ma ono sve što priča smo već mi tu prošle..više će dragi nešto naučiti i baš mi drago što idemo jer on o svemu tome pojma nema i kažem jučer je bio u šoku na sta sve moramo paziti a di još kad bude o drugim temama pričala. Joj a kad je rekla da nam treba 20-30 tetri...pa sta ce mi toliko uz susilicu xD 
    Zarice ja zasad mislim da ću odmah ih primiti..plan je da mama uzme par dana da mi pomogne oko bebe i kuhanja itd. ali vidjet ćemo kad do toga dođe..ako budem smatrala da mogu sama neće biti potrebe.

Supergirl
    11. Prosinac 2019. 03:49

Mikio cestitaaaaam, bas nekako nenadano, a mozda i bolje da je tako..zelim ti brz oporavak 🥳🥰
    Meni su veceras poceli uzasni bolovi u krizima da sam mislila ici u rodiliste al nakon par sati se primirilo pa ipak nisan. Sutra imam pregled pame bas zanima sto ce biti al kako sam prvi put osjetila takve bolove, nije mi bas bilo svejedno 🙈
    Svima sa bolesnom djecicom zelim brz oporavak.
    Bas mi je cudno da su krenuli porodi, sve mi se to cinilo jako daleko 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.