ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • veselo
    10. Prosinac 2019. 21:10

Angie1

DeeDee

Angie1

Pozz cure 😊
    Nova sam ovdje i nisam nigdje vidila da se pisalo o tome. Naime, u 31+2 tt sam i od 28 tt sam u nekoliko navrata imala obilan vodenasti iscjedak. Kako sam se uplašila da je u pitanju možda plodna voda, otišla sam na hitnu i dr. kaže da vjerovatno nije. Onda sam po njenoj preporuci kupila Amniocheck uloške. Oni bi trebali poprimiti plavo zelenu boju ukoliko se radi o plodnoj vodi ili žutu ukoliko se radi o nekim drugim "tekućinama" (iscjedak, mokaraća). Moj naravno nije uopće promijenio boju 😶. Iskoristila sam tri komada i niti jedan ništa ne pokazuje. Pa Vas molim ako je koja koristila da mi kažete kako i da li Vam je pokazao nekakav rezultat? Jer sam ja očito nekakav pehist pa meni ništa ne pokazuje 😣

Nikad čula za te uloške ali i ja zadnjih par tjedana imam jaaaaaako obilne iscjedke, pogotovo kad ustanem nakon dužeg sjedenja i kaže mi gin da je to samozastita od gljivica i bakterija i dok nema neugodan miris nema razloga za brigu :)

Nadam se da je tako, samo što ga ja imam stalno. Danas baš bila na pregledu i pripremila sam i kak stojim i čekam osjetim da mi curi po nogama. Već sam luda o toga.

Ja isto imam vodenasti iscjedak jos od 27 tt (sutra sam 37 tt) ali meni su radili amnisure test kad sam prvi put posumnjala. I onda jos u 2 navrata (privatno). Bili su negativni. Ako tako kao malo curka onda ti je amnisure najpouzdaniji, tesko im je blago, blago curkanje inace u standardnom pregledu uloviti. Koliko znam, neka me isprave, samo u Petrovoj rade amnisure po ZG bolnicama...inace amniocheck ulosci mjere ph pa ako ti ne funkcioniraju mozes kupiti i ph trakice u ljekarni ili test za provjeru kiselosti rodnice pa testirati ph ako ulovis kod kuce da iscuri...ako je kiselo vjerojatno iscjedak...ali kao sto sam rekla, amnisure test ti je pouzdaniji...

C1M4
    10. Prosinac 2019. 21:11

Mikio sretnooo😍😇

Lavica27
    10. Prosinac 2019. 21:15

Sad sam tek polovila ostale postove. Ne znam Angie1 u kojoj si bolnici bila al nemogu vjerovat da ti nisu test na plodnu vodu napravili,jer ako su meni u Karlovcu u bolnici onda stvarno valjda svagdje imaju... na kraju krajeva pregleda te uzv-om i vidi koliki ti je AFI plodne vode. 

Tetre su menI pak savjetovali da ne koristim omeksivac (?),al ne zaobilazim ih peglat,ipak mi je to dodatna dezinfekcija...

Omerta
    10. Prosinac 2019. 21:30

Juno, bas zbunjujuci pregled, al ajde malo pomalo sad i sretno!!! 🤞
    Lavica, super za curku.. a ovo za temp, i mojoj je tako znala past do 36 nakon par dana visoke temp i malo bi me to zabrinulo, cak joj je par dana nakon toga znala bit neka niza temp. Moguce da se malo centar za termoregulaciju posemeri (zna se desit od Neofena..) pa treba vremena da se sve ustabili. Sto se tice antibiotika, sve mi je jasno, sve to i mi prolazilo, pripreme, moljakanje, pa razne kombinacije kako popiti. Nakon par dana bude lakse jer se vec navikne na okus.. kod nas pali da dajemo na spricu malo po malo, ml po ml, nakon svakog popije guc soka pa je lakse.
    Grizli, kuzim te skroz, moja se tako sredinom trudnoce smirila na neki dan dva, isto mi bilo cudno jer je inace bas aktivna odpocetka.. inace isto cesto stuca, par puta dnevno pa me i to nekad brine jel ok..  i to stucanje ju onda skroz uznemiri, sva se uzvrpolji. Prati kako ce biti, ako te to bas jako brine, zvrcnes gin.. kad uopce imas sljedeci pregled?
    Zoe, lijepo napredujete, samo tako nastavite!! 
    Mikio, ajmeeee, sretno!!!  Tocno si pokusavam zamislit tu scenu, bas filmski... Sad se mozda vec i mazite! 💕
    Cure, preslatke su vam svima busice! 
    Ps: sto se tice kilaze, gledam u starim papirima, moja je sa 30+1 procjenjena na oko 1700grama. A za drugu curku cemo vidjeti preksutra! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

MaRe
    10. Prosinac 2019. 21:33

Lavica27

MaRe

Mikio sretnooo…bome filmski..mogu mislit reakciju muža ako je on bio s tobom.To je Lorija kriva jer je htjela da se netko odcepi 😂😂😂
    Mi stigli s prvog dana tečaja…ja nisam nista novo saznala ali zato se mm još uvijek čudi i samo viče joj kako ćemo mi to 😂😂😂 a dns je samo dojenje i pupak bio na tapeti. I da rekla je kao robicu da peglamo s unutarnje strane xD Te da dojenje ne boli jer ako boli znači nešto ne štima.

Pozdravi ti meni toplo tu tvoju s danasnjeg predavanja🙄

😂😂😂 odmah sam si pomislila pih mi smo to već prosle na forumu 

Damnarexx 🌺
    10. Prosinac 2019. 21:42

Zoe, Hrabrica, Piba onda cu ih bacit u susilicu. Nek ih voda nosi 😂😂 
    Takodjer sam nakupovala od njih boga i vraga, bas imaju divne motive i kvaliteta mi se cini skroz uredu.
    Zivi bili pa vidjeli 🤷
    A peglat cu ih deff :)
    Ja stavila prati manju turu robice, kupila Becutan detergent...tako da je ovo testno pranje/susenje :D
    Mikio jedva cekamo vijestiii 😍😍😍😍😍

PetraB
    10. Prosinac 2019. 21:45

Lavica27

MaRe

Mi stigli s prvog dana tečaja…ja nisam nista novo saznala ali zato se mm još uvijek čudi i samo viče joj kako ćemo mi to 😂😂😂 a dns je samo dojenje i pupak bio na tapeti. I da rekla je kao robicu da peglamo s unutarnje strane xD Te da dojenje ne boli jer ako boli znači nešto ne štima.

Lavice tocno to sam ja htjela napisat 🤦🏻‍♀️
    Kak je curka? Jeste se uspjele dogovorit oko atb? 
    Joj Lorija i vas bas zaj.... temperatura. Evo danas se moj probudio nakon popodnevnog spavanja s temp 37,8 (inace od ujutro je 37,2) i nis, super je volje, naravno nisam nis dala i sad mjerim 37,4 💪🏼 Nadam se da smo pri kraju s tim vise 🙈
    Mikio sreeetnoooo!!!!! 💞💞

url=https://lilypie.com][/url

lorija
    10. Prosinac 2019. 21:54

Tonkice i Mare neka,neka nek se nesto dogadja 😍 i meni se taman lista smanjiva 😁
    I vas dvije ste u finisu,al ajd jos malo sredite to sta imate i poslusajte predavanja pa da i vas odcepimo. 😊
    Sad me samo bebice zanimaju. Dosta ponavljanja gradiva. Jednom se ponavlja koliko znam,eventualno opet ako ga panes😊
    Lavice ma da,ona hinjska poganska temp,kako bi je drugacije nazvala. Ne mozes joj nista 😠 
    Jel mala lavica danas bolje? 

lorija
    10. Prosinac 2019. 21:56

PetraB

Lavica27

MaRe

Lavice tocno to sam ja htjela napisat 🤦🏻‍♀️
    Kak je curka? Jeste se uspjele dogovorit oko atb?
    Joj Lorija i vas bas zaj…. temperatura. Evo danas se moj probudio nakon popodnevnog spavanja s temp 37,8 (inace od ujutro je 37,2) i nis, super je volje, naravno nisam nis dala i sad mjerim 37,4 💪🏼 Nadam se da smo pri kraju s tim vise 🙈
    Mikio sreeetnoooo!!!!! 💞💞

Samo ovak pred spavanje pojavi se 😣 vidim i kod vas ona hinjska. Takva nam bude preko dana, cim noc popne se oko 38. 

DeeSB
    10. Prosinac 2019. 21:57

Red Fox hvala...vidjet cu s nekim da mi ode po te tablete, bas sam se iznenadila kad mi je dr rekao da ih nema kod nas. Al racunam da mi se bolje rijesiti tog enterokoka...ne zelim nikakave bakterije. Moram odnijeti i urin pa se nadam da nece i tamo nesto naci. 
    Mikio sretnoooo!!!🤗 Izgleda da krece novi krug bebica...koliko sam primjetila bude par poroda u isto vrijeme pa zatisje...pa opet....koja je slijedeca?😀😀
    Zoe drago mi je da napredujete i da ste nasle ritam i nacin koji vama odgovara. 🤗

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.