Prije svega, mikio čestitam!!! Nina dobrodošlaa! neka si živa i zdrava! Zelim ti brz i bezbolan oporavak! :) ❤️
Lavica jako mi je drago da se situacija sa djevojčicom smiruje i daje lijepe znakove :) ....❤️
Zarica buduci da sam ja rodila proslu srijedu, mislili smo i da sam izasla u subotu jednostavno nasima reci da ne primamo nikoga do iduceg vikenda . Znas ono da mi ne banu svi na vrata odma u subotu i nedjelju. Mislim mama je kod mene al to je druga stvar. Sad ce doci u subotu njegovi, a mojima sam rekla u nedjelju tako da ih rascjepkam i imam mirniju atmosferu i rijesim ih ovaj vikend i amen posao. Fino otvoreno kazes makar i da malo lažeš kaj sad. Ja iskreno nisam ni htjela da mi se sjate svi cim izađem, bilo meni dobro i lose . nije po meni lose uzeti si malo vremena i privikavanja. Nece im beba nigdje pobjec.vidjet ce ju .. sad je sve tvoj osobni odabir . Ja sam rekla ako se tko ljuti njegov problem. Taman posla da se i s njima zamaram haha :)
Curke moje nadam se da ste sve dobro, ljubim vas! ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo da dam update oko mojih problema. Ugl. Kupila sam rucnu izdajalicu aventovu i izdajala se u pon i lose mi je vakum stvarala, izdojila bi 20 jednom. Drugi dan 15. (Napominjem iz dviju sisa ...) Vec sam mislila dali smo 400 i nesto kn za bezveze, bas sam bila ljuta.
Poslusala sam vas pa oko 2 popodne stavila listove kupusa na cice do nekih 7 navece. I mama kaze ajmo izmasirat i probat izdojiti. Napokon se stvorio vakum i izdojila sam 60 ml 😮 iz dviju cica. Za mene ogroman napredak. Bas me zanima kako ce sutra biti ...
Naime popila sam neofen 400 jer me je boljela kraljeznica dosta jer smo isli u maticni ured Medveščak maloga prijaviti i sve srediti i jos smo se zaletili do trgovine i oduzilo se. Mama je bila sa malim. bacila sam ovo izdojeno mlijeko i sutra cu baciti pa preksutra vidjeti kako situacija stoji i kombinirati dio mog dio adaptiranog jer se sad vec navikao na dudu .. citala sam da jako mala kolicina sitno sitno lijeka ostane u mlijeku, gotovo zanemarivo pa cu cu i radi mira svog baciti jos sutra mlijeko. Jel ima koja od vas i potom pitanju savjet ako se prije izdajala ili dojila a predhodno je popila lijek za bolove...?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro. Bebo dobro nam dosla i nek te prati Božji blagoslov 🙏♥️
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mikio čestitke❤❤❤
Rez ce te boliti ali imas pravo na injekciju voltarena. Prvo ustajanje ce isto boliti..velika je to rana..ali brzo ce i zarasti..sad treba izdrzati taj prvi sok nakon op. Vazno da ste ti beba dobro i ekspresno odradili porod😃👍
Hvala cure na savjetima za ove jastucice. Budem pogedala platnene. Meni dosta curi u početku..recimo dok iz jedne dojim na drugu curi😝
Jaivanpa nisam popratila koje si lijekove pila?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mikio cestitam 🎉🎉🎉🎉💕 dobro dosla nam Nina 💖💖💖💖 !!!!! Zelim vam brz oporavak, mazite se upoznavajte i uzivajte.
Lunice bolje da ima nego da nema. Ja sam kupila bebylove. I prije sam njih kupovala i bili su mi ok.
ČESTITKE Mikio, dobrodosla mala Nina!!! 🎉
Par puta sam citala tvoj izvjestaj i bas mi nekako zvuci idealno s obzirom na situaciju.. Iako vas je sve to iznenadilo, ono bez upozorenja iz vedra neba, drago mi je da je sve proslo tako ekspresno i bez komplikacija, kako kazes nisi se stigla niti snac ni razmisljat previse, a nekad je tako i najbolje. Brz oporavak ti zelim i da te ne boli taj rez previse. Normalno je da si pomalo zbunjena i da ti je sve to sad nekako cudno i nestvarno, treba malo da dodjes sebi i da se naviknes da niste vise 2u1.
Uzivajte i mazite se i pazite! 💕
Zarica, mi smo spletom okolnosti trenutno kod mojih u kuci tako da ce oni biti tu od pocetka. Tako je bilo i sa prvom, kad smo bili u mogucnosti otici na stan tek nakon nekih pola godine. Ne znam koliko ce ovaj put sve potrajati, no tako je kako je. Ostala, bliza i dalja rodbina, prijatelji, mogu u posjete nakon mjesec-dva, kako tko bude mogao/htio.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Meni dosta curi u početku..recimo dok iz jedne dojim na drugu curi😝
Ajme kad se sjetim.. I meni je tako bilo u pocetku dok se cice nisu dogovorilepresmjesno!
Cure, sretno danas na pregledima! 🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mikio ustvari porod zvuci super. Nisi se stigla stresirat a vec je bilo gotovo. Zelim ti od srca brz oporavak! ❤️❤️🎉🤞 i da nina super napreduje i da sto prije uhvatite ritam. Svaka cast tebi kak si nam vec stigla i napisat izvjestaj 😁. Nadam se da ti je noc dobro prosla i da ce danas krenut i dojenje. Pisi nam pratimo te 😉💪
Sortiraj odgovore
Najstariji