ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    10. Prosinac 2019. 14:09

Dalindas,obveza svakog poslodavca je da isplati uz posljednju placu u godini povrat poreza. Nije to do odluke firme,na razini drzave je... E sad ne znam jesi bila sto na komplikacijama ili odmah otvarala porodiljni?
    Ja sam uzela isto violeta water,dobrima su mi se pokazale, a kasnije su mi najbolje bile lupilu. Važno je znato da cijena nije nuzno garancija kvalitete kao ninda ce stonskuplje odgovarati bebici bolje. Mi nismo mogle nikakako na zelenu granu s pampers pelenama,obavezno se osipala a meni osobno pampers pelene i vlazne smrde za poludit. Sto zena dvjesto sisa. 
    Jos nesto, Lorija crrrkoh kad si jucer napisala da kad ce se vise netko odcepit😂😂😂😂 Nadam se da je maleni bolje❤

DeeDee
    10. Prosinac 2019. 14:24

Lavica27

Netko zvao salterusu😁😁? Dobro su cure objasnile. Na platnoj listi prosinac dobijes povrat poreza od 1.2019-11.2019., iznos poreza +prireza za mjesece koje si na komplikacijama. Ugrubo recimo.. i slijedece godine dobijete isto povrat poreza, i generalno kad ste na bolovanju za dijete.. neka sica al dobro dodje.
    Sudocrem samo po potrebi , a ove ljekarnicke kreme nakon svakog kakanja/pisanja/brisanja…
    Ja sam sad dala Melem baby priliku. Mustelu sam imala s prvom i po meni je precijenjena..

Znači firma nam isplaćuje taj povrat?  Je to obavezno? Meni prvi glas.. Jooj nemamo mi para za to isplaćivati 🙈🙈

[/url

Eleonoris
    10. Prosinac 2019. 14:26

Bok svima😊
    Citam vas svaki dan po malo ali zaista ne znam vise sto se tocno kod vas svih dogada.
    Lavice tebi je malena bolesna jel? Ako sam dobro shvatila? Ako je brz oporavak😊😇
    Vidim pisalo se o porodu i stvarima koje nosite..ja sam sve spremila u torbu a o porodu ne zelim razmisljat😨
    Imam jedan problem pa bi mi trebao savjet.
    Nisam ljecila infekciju mokracnih puteva,ginekologica je..nemam rijeci.Imam pregled u petak,od jucer me tako jako bole bubrezi..ne mogu se sagnut..hodat kak spada..sjece me sve.Jako se bojim prijevremnog poroda..sad sam 34.tjedan.
    Dali to moze bit od trbuha ili je to znak bas za uzbunu? Ne znam dali da cekam petak ili..😨😨😨
    Ako neko ima iskustva nek mi javi😨

Dalindas
    10. Prosinac 2019. 14:30

Lavice ,nisam to znala ,hvala ti . Na komplikacijama sam bila par mjeseci pa sam sad u 11om otvorila porodiljni . 

DeeDee
    10. Prosinac 2019. 14:31

Lavice procitala sam što si napisala dalindas, znači to vrijedi samo dok smo na komplikacijama ili i za porodiljni kasnije?  Pitat ću knjigovođu kad budem nosila doznake ali evo ni ona ni na hzzo-u ništa spomenuli po tom pitanju 

[/url

• veselo
    10. Prosinac 2019. 14:39

Eleonoris

Bok svima😊
    Citam vas svaki dan po malo ali zaista ne znam vise sto se tocno kod vas svih dogada.
    Lavicetebi je malena bolesna jel? Ako sam dobro shvatila? Ako je brz oporavak😊😇
    Vidim pisalo se o porodu i stvarima koje nosite..ja sam sve spremila u torbu a o porodu ne zelim razmisljat😨
    Nisam ljecila infekciju mokracnih puteva,ginekologica je..nemam rijeci.Imam pregled u petak,od jucer me tako jako bole bubrezi..ne mogu se sagnut..hodat kak spada..sjece me sve.Jako se bojim prijevremnog poroda..sad sam 34.tjedan.
    Dali to moze bit od trbuha ili je to znak bas za uzbunu? Ne znam dali da cekam petak ili..😨😨😨

Proslu trudnocu sam u par navrata cuvala u bolnici i upala bubrega je jedan od cescih razloga za dolazak na hitnu. Ako sumnjas, odi na hitnu, to nije za petak. Na hitnim prijemima brzo trudnice obrade...

• piba7
    10. Prosinac 2019. 14:39

Imam sad i ja pitanje za taj povrat poreza - ja sam od 16.11. na porodiljnom. Nisam bila na komplikacijama ni na bolovanju. Da li u tom slučaju i ja imam pravo na taj povrat poreza?

• piba7
    10. Prosinac 2019. 14:41

veselo

Eleonoris

Bok svima😊
    Lavicetebi je malena bolesna jel? Ako sam dobro shvatila? Ako je brz oporavak😊😇

Proslu trudnocu sam u par navrata cuvala u bolnici i upala bubrega je jedan od cescih razloga za dolazak na hitnu. Ako sumnjas, odi na hitnu, to nije za petak. Na hitnim prijemima brzo trudnice obrade…

Slažem se. Bubrezi su jako opasni i bez trudnoće. Tako da otidji što prije na hitnu. Možeš i na ginekolosku hitnu i tamo će ti uzeti krv/urin i obraditi te.

Reserved123
    10. Prosinac 2019. 14:59

Jaivanpa ooo zeno znam kako ti je meni su se u 15 dana dva puta zacepile isto sam mislila da sam gotova. Prvo me je medicinska kad je vidila kako su tvrde izmasirala tj. Ubila i kad su kvrge pukle izaslo 70 ml mlijeka. A drugi put smo vec bili kuci kad se zacepilo i puno puno masiranja (samoozljedivanja) ali ako ne ide Boze moj bolje nego da beba place i da je gladna. S razlogom postoji AD 🥳
    Mi smo prvo od pelena koristili Pampers i sad Violetu. Mogu ga vam kazem da je Violeta puno bolja i vise upija. A za pocetak maramice uopce ne koristim nego one kao blazinice i njih natopim toplom vodom. Misli  da je tako za sad najbolje jer sve vlaazne ipak u sebi imaju i parfema i ostalih stvari koje mogu iritirati bebinu guzu

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

LoBi
    10. Prosinac 2019. 15:01

Reserved123

Jaivanpa ooo zeno znam kako ti je meni su se u 15 dana dva puta zacepile isto sam mislila da sam gotova. Prvo me je medicinska kad je vidila kako su tvrde izmasirala tj. Ubila i kad su kvrge pukle izaslo 70 ml mlijeka. A drugi put smo vec bili kuci kad se zacepilo i puno puno masiranja (samoozljedivanja) ali ako ne ide Boze moj bolje nego da beba place i da je gladna. S razlogom postoji AD 🥳
    Mi smo prvo od pelena koristili Pampers i sad Violetu. Mogu ga vam kazem da je Violeta puno bolja i vise upija. A za pocetak maramice uopce ne koristim nego one kao blazinice i njih natopim toplom vodom. Misli da je tako za sad najbolje jer sve vlaazne ipak u sebi imaju i parfema i ostalih stvari koje mogu iritirati bebinu guzu

Hvala za info za pelene❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.