Joj koliko slatkih trbuscica imamo u grupi! 😍
Kako sam se ja malo prije prestrasila. Skuzim da bebu nisam osjetila od sinoc sta je za skocimisa jako cudno bez obzira sta sam vec jela 2 put. Nisam doma da odmah fetal dopler palim pa me panika uhvatila. I sad skuzim da bebolina stuca i samo lagano ju osjetim nekakvo gibanje.Jel ako stuca znaci da je ok ili? Ne bi si htjela raditi paniku bezveze posebno jer citam da i vase bebe se smire cesto pa opet krene show, al na moment kad te oduzme panika to je strasan osjecaj mi.
Meni je neki dan bila skroz mirna pa sam mislila ili da je smirivanje pred trudove ili da se nešto događa, totalna panika u glavi. Probala sa svim slatkim u kući i malo se pomakla, ali tek toliko. Drugi dan je bilo sve po starom, rasteže se, lupa, zabija u rebra.. I moja često štuca, meni je to baš slatko kad krene.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jutro cure 😊 ja se svaki dan probudim kad muz ide na posao pa onda jos spavam par sati 🤦🏼♀️
Dee ja sam imala ehinokok u jednom od briseva i moj gin je rekao da se to ne lijeci 🤷🏼♀️ u iducem brisu ga nisam vise imala al sam imala escherichiu. Tak da to valjda kako kod koga. A na ampicilinu sam bila zbog listerie i to intravenozno. Tak da ga vjerojatno nema u tabletama.
Lavica hvala Bogu da ide na bolje 😊
Ne znam ko je pitao za kilazu, moj je sa 29.tjedana imao 1800, al je kao veca beba. Sad mi vec duze vrijeme nije nis govorio za tezinu. Vidjet cemo kad se rodi 😊
Mene bas jako muci ta bol u stidnoj kosti, trebalo mi je pol sata za setnju oko zgrade 🤦🏼♀️
Jaivanpa bas mi je zao da te to snaslo. Tog je mene strah vise nego poroda 🤦🏼♀️ i pod svaku cijenu bi htjela izbjeci te kvrge i upale.isto bi se odlucila kao i ti na dohranu.
Joj koliko slatkih trbuscica imamo u grupi! 😍
Kako sam se ja malo prije prestrasila. Skuzim da bebu nisam osjetila od sinoc sta je za skocimisa jako cudno bez obzira sta sam vec jela 2 put. Nisam doma da odmah fetal dopler palim pa me panika uhvatila. I sad skuzim da bebolina stuca i samo lagano ju osjetim nekakvo gibanje.Jel ako stuca znaci da je ok ili? Ne bi si htjela raditi paniku bezveze posebno jer citam da i vase bebe se smire cesto pa opet krene show, al na moment kad te oduzme panika to je strasan osjecaj mi.
Ma ja ti se tako ponadam da cu brzo rodit, skroz mi se utisa na 2 dana, onda mi svi govore tako to bude pred sto ce vani, a onda ti ga eto treci dan u kombinaciji Ramba i Mirka Filipovica, niti mi da sjediti, niti lezat, upravo me i sad lupa po rebrima a ja se izvijam na kaucu...
Probaj se ne zamarat previse..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Uf dok sam vas procitala! U zaostatku bila 15tak str😂🙈
Lavice drzim fige da se maloj stabilizira stanje cim prije 🤞🤞
Petra trbuh ti je 😍😍 jedva cekam vidjeti vas poslije 30tt 🤰
Jaivanpa slazem se za prekid ako neide dojenje i bolovi su prejaki. Bitno je ne mucit bebu i sebe...i da on lijepo napreduje :)
Pozaboravljala sam ostatak 🤔🤔
Saznala sam tko su patronazne za moj kvart, pa ih moram nazvati za upoznavanje i u cet idem u Dom zdravlja na trudnicki tecaj. Na Merkuru su objavili da je tecaj tek 20.1, a to mi je malo prekasno...ako budem u stanju ici cu i na taj. Zapravo, najvise me zanimalo to pokazivanje odjela, radjaona, box, sobe..cisto da znam di idem, bilo bi mi u glavi odmah lakse.
Btw cure iz ZGa, danas u Av.Mallu DM ima pogodnost na iznose vece od 200kn -15% popusta..pa sam isla po kozmetiku za bebu i super smo prosli 🤞
I da, bas sam gledala sampone za tijelo/kosu za bebe...i nisam znala sta uzeti, pa nisam nista.
Od koje marke ste vi uzimale? Becutan, Johnsons, Melem, BabyLove..?
Damnarexx ja nisam uzimala nista za bebu osim cistog bademovog ulja u ljekarni i jgl masti za guzu. Ne budem nista osim toga za pocetak. Za johnsons nam je rekla patronazna da dosta isusuje kozu. Frendice su npr.jako zadovoljne mustelom pa mislim da cu to, al to tek za nekih par mjeseci.
Damnarex meni je patronažna preporučila samo čisto budemovo ili provjereno extra djevičansko maslinovo ulje + mast za guzu.
Ajme svakom loncu sam poklopac, vidi se da sam izgubljena od kad sam konačno prestala radit 😂😂😂
Još me sad ova prehlada lomi pa samo ležim, natečem se čajem, inhaliram i refresham forum svake tri minute 🙈
[/url
Glavna salteruso kaj si rekla sta znaci uplata redovitog primanja? Meni danas sjela lova, al ne komplikacije od HZZO-a, vec od poslodavca🤔
RedFox, Deedee tnx cure, za bademovo ulje sam cula da je super. Okej, onda cu i ja to nabaviti :) deedee neka si svakom loncu poklopac, to se tu i trazi 😂😂
A za guzu sam uzela Sudocrem.
Damnarexx za sudocrem su nama na tecaju rekli da nije dobro stalno ga stavljati nego samo ako je crvenilo jer isusuje jako kozu. Bolje uzeti neku neutralnu mast tipa pavloviceve ili jgl, a po potrebi pomijesati sa sudocremom. Budu ti jos iskusne cure rekle kaj misle o tome.
Glavna salterusokaj si rekla sta znaci uplata redovitog primanja? Meni danas sjela lova, al ne komplikacije od HZZO-a, vec od poslodavca🤔
Povrat poreza za komplikacije je rekla.
👍
Uspjela sam otvorit platnu listu pa mi pise i bozicnica i povrat poreza utvrđen godišnjim obračunom 🥳🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji