ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    10. Prosinac 2019. 10:51

Cutke ppzdrav ne stignem puno procitati bas neka guzva zadnje dane...al vidim da sve ide svojim tokom..mene od jutros bole hemaroidi uopce ne znam kako to sad odjednom...nisam imala problema prije..stavila sam faktu napamet ne znam jel se uopce smije u trudnoci..valjda nece biti nista kad stavim tako lokalno. Netko je pitao za tezinu...moj je sa 32 tjedna imao 2100 a gledala bas u trudnickoj od prosle trudnoce curka u istom tjednu imala 1800...mislim da se 500 gr gore dole ne gleda kao problem nego cisto da se vidi prirast od pocetka...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

DeeDee
    10. Prosinac 2019. 10:52

Nita moja je Imala 1900g s 32tt, mislim da je to to:)
    Ove ostale info ti ne znam,  ja planiram vreću za spavanje a vidjet ćemo kako će ic.. 

[/url

mala.le.90.
    10. Prosinac 2019. 10:58

Uhh Lunica, odmah rjesavaj hemice, ja sam se bas napatila s njima zadnjih mjesec dana...sto prije reagiras, manje ce bolit...meni je najbolje pomoglo kantarionovo ulje...
    Mene je toliko bolilo da se uopce ne bojim poroda, nego hemica🤪😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

PetraB
    10. Prosinac 2019. 11:03

Pozdrav cure!!  Sretno danas na pregledima. Ja prijavljujem prospavanu noc, ocito je problem bio u uhu ili ovim gljivicama na jeziku. 💪🏼😎
    Lorija mm se zeza da ce prikolicu nabavit da me moze u petrovu odvest rodit 😅😅😅😅
    Lavice uf...atb...ja moram priznat da s tim nismo nikad imali problema al zato mali od frendova bi se poceo trest prije nego bi morao popiti i onda bi mu ga naravno na silu trebali dat a on bi sve povratio poslije (namjerno) 🤦🏻‍♀️
    Ne znam kakva je curka po pitanju "dogovora", ukoliko s malcem imam nekih problema pokusam sa mitom i korupcijom, jbg... Nije najbolja odgojna metoda al to su situacije u kojima nema popustanja tj odustajanja. Ima li nesto sto jaaakooo voli pit a da joj je inace ograniceno? Recimo, nas malac samo vodu pije, al u datim situacijama sok je super kao mito 🤭. A curka oduvijek pije atb na tri puta, natocim joj vode u casu i onda trecina doze pa voda, druga trecina pa voda... I nekak tak smo ju uspjeli naviknut. Ona je bila nemoguca za "usisavanje" nosa kao mala i bome smo jednu noc mm i ja popizdili, nemre disat, place jer se gusi od slajma a place i neda da joj olaksamo s "usisavanjem", bome smo se obukli jedan i drugi i poceli nju spremat (bila je ponoc) i rekli da ju onda vodimo u bolnicu da joj oni ociste nos... 🙈🙈🙈🙈 Znaaaaam, grozni smo, al jbg, otad je bio mir.
    Lavice super da joj je pala temp, ako se dobro sjecam, ibuprofen zna "previse" spustit temp, samo kontroliraj i to ce isto biti ok. 
    Jaivanpa draga ne sekiraj se. Kako su cure i napisale, bitno da si ti sigurna u svoju odluku i da bebica nine gladna, to je najbitnije, za ostatak "boli te uvo" 😘
    Iiii...ostalo sam zaboravila... Hvala svima na komplimentima jos jednom 😘😘
    E daaaa...jucer dogovorila s frendicom koja ima obrt za ciscenje, generalku za ponedjeljak 🤓🤓🤓🤓🤓... Imat cu cistu kucu u jednom danu a ne "na rate" kak ja to velim 💪🏼💪🏼💪🏼

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    10. Prosinac 2019. 11:06

Jutro zenske. Ja danas nakon sto godina dobro idspavala. Ocito sam ipak jos iscrpljena od vikenda pa mi treeba odmora. 
    Lavice super da je temp pala. Drzim fige da i ostalo sve krene na bolje 🤞❤️
    Deesb slika je bas wow!
    Jaivanpa bitno da si ti na cisto. Bas mi je zao citat da imas takve bolove. Drzi se i proci ce
    Juno bas mi je zao da te taj tlak tak zeza. Drzim fige da ti ova terapija sad bude ok. A sto se velicine bebe tice stoput smo pricale malo veca manja, mislim da je to sve ok
    Petra tvoj trbuh je bas bas loptica. Super si ti pokretna. Ja sam skuzila da mi postalo tesko vozit zadnjih dana. Fkt smeta taj trbuh. Najgore kod parkiranja 🙈. 
    Nita ja sam na kraju dobila jastuk na posudbu od frendice koja je zadnja rodila koji je za prvih mj-mj i pol, bas je mini, al izgleda ko oni starinski u kakvima smo se mi nosili iz rodilista 😁. Pa mislim da ce mi beba u tom u. Pocetku spavat. A onda imam i jednu malu vrecu za nakon jastuka. A onda cemo dalje vidjet 🙈

Simbalija
    10. Prosinac 2019. 11:08

Evo ga slikica, nadam se da sam pogodila što kopirati :D 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    10. Prosinac 2019. 11:20

Joj koliko slatkih trbuscica imamo u grupi! 😍
    Kako sam se ja malo prije prestrasila. Skuzim da bebu nisam osjetila od sinoc sta je za skocimisa jako cudno bez obzira sta sam vec jela 2 put. Nisam doma da odmah fetal dopler palim pa me panika uhvatila. I sad skuzim da bebolina stuca i samo lagano ju osjetim nekakvo gibanje.Jel ako stuca znaci da je ok ili? Ne bi si htjela raditi paniku bezveze posebno jer citam da i vase bebe se smire cesto pa opet krene show, al na moment kad te oduzme panika to je strasan osjecaj mi.

Aristea
    10. Prosinac 2019. 11:26

Lavica, mrgud i PetraB i ostale cure  (isprike ako koju nisam navela) hvala vam. Lijepo je imati vas... :) ❤️❤️❤️❤️ Najbolja grupa ikad :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    10. Prosinac 2019. 11:31

Grizli tako je ja pred jedno tjedan dana nisam osjetila uopće dva dana al brate mili, imam osjećaj da od kad je krenula nadoknađivat još nije prestala 😉😉
    Vjerujem da je sve ok, nemoj se opterećivati, pogotovo ako osjetiš štuckanje

[/url

• thinkpink1
    10. Prosinac 2019. 11:44

Lavice super za malicku. Ovo kaj ti i Petra rekla ako ne uspijes zakamuflirat u hrani ili soku/caju uz sve žive moguce animacije. Jel si razmisljala o cijepljenju protiv pneumokoka!
    Lunica ja imam zadnjih par tjedana hemice i mazem ih Hemopropinom (on je na bazi propolisa). To sam rekla i ginicki, rekla je ok, da mogu slobodno s tim, a za silu mogu i Faktu koristit.
    Nitta spavat ce u onom kao i preko dana, samo sto ce biti u vreći ako ce htjet biti u njoj, ako ne, boze moj ima debljih dekica ili popluna. S obzirom da ce tebi stalno biti vruce od naleta hormona, pogledaj sta ti muz ima obuceno po kuci pa se po tome orijentiras za odjevanje preko dana.
    Grizli moja isto dosta cesto stuca i bas je stucala kad smo bili na pregledu. Rekla mi dr.da nista ne brinem, da je sve normalno. 
    Juno ufff, kak taj tlak zeza. Ne znam kolko dugo pijes th.za tlak. Treba vremena da koncentracija lijeka krvi dođe na željenu razinu pa time tek onda pocne djelovati u punoj snazi. 
    Zaboravila sam, netko je pitao za kilažu. Moja je u 31+3 imala 1600gr.
    Ak sam nekog zaboravila sorry, nadopisem kad se sjetim🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.